Дневникът тема 88 - Да отслабнем всички заедно!

• 56 086
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
За утре синчето ми е спретнало плейдейт вкъщи с няколко авера, така че ще правя пицИ.  Laughing
Подозирам, че ММ предвидливо няма да бърза да си тръгне от офиса, имайки предвид каква лудница ще е дОма, та го разбирам. Аз поне, на негово място, така бих процедирала.  Mr. Green За вечеря по план имам едни наденички в хладилника и разнообразие от зеленчуци за салати. В този ред на мисли утре си е ден като ден, само където след малко ще си поръчам нещо, което така или иначе щях да поръчам, без да чакам специална дата от календара.  Wink

Ох, като съм се размислила за стари муцуни аз, сетих се за една дама, която беше решила да кара на тотален глад, живееше в горещ климат и работеше вечер. Сещате ли се? МисълтЪТ ми е- ако чете, да мине да се отчете докъде е стигнала, как вървят нещата, има ли резултати и ако да- задържа ли ги и как.

Бийпс, плюй в пазва и си сипи по едно. Няколко пъти. Със сипването де, не с плюенето.  Hug

Таня, да кажеш после за пюрето дали ви е харесало.  Wink

# 106
  • София
Блеки, честит рожден ден. Пожелавам ти много поводи за радост и гордост през тази година!

Зетче, точно снощи те мислих, че скоро не си писала в темата. Какво стана с работата, последно май обмисляше да я сменяш.

Аз от вчера официално съм безработна, веднага спретнах едни документи, обикалях днес и вчера институциите. Днес преди НОИ пуснах едни документи за работа, два часа по-късно ми звънят утре за интервю. Не очаквах толкова бързо и не съм се подготвила, но нищо, де, поне малко опит да натрупам, тъй като сменям професията, така че ще ми е от полза. Купих си днес и боя в различен цвят от моя, мислих утре следобед да се боядисам за ММ. Grinning Ама сега няма да рискувам да не стана някой ужасен цвят и да се срамувам утре. Grinning

Иначе продължавам да дебелея, явно стресът си казва думата в отрицателен план, явно много захар последните дни.

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 21:19 от Niya-

# 107
Ооо маскаропне и всякаква сметана обичам.  Рикота скоро пробвах не ми харесва.  Българско саламурено сирене много обичам, гръцката фета също Simple Smile

Кайсия, отивай смело. Водния спокойно може да не го караш, изкарай си единия плодов - зеленчуков, салати, гриловани зеленчуци, пък другия ще ти е протеини Wink

# 108
  • тук и там
Ми не-падат се ден 28 и 29 от втората фаза..Мисля че водният се пада след плодовия,или аз бъркам?

# 109
Така е, след плодов е но може да не го караш и да минеш направо на белтъчини

# 110
Да се включа и аз с честитка за blackisback и да ти пожелая да си жива и здрава! Cake Flowers Rose

Сиска качвам отново снимките и ще ги оставя да си стоят в темата, защото знам колко е гадно, когато се коментира нещо видяно, а ти си го изпуснал. Smile
Скрит текст:

А това беше няколко месеца преди началото на второто ми отслабване:

А предното ми отслабване, в началото на което бях 110 кг, а на финала 61 кг:

А относно храненето с любими неща, мисля че ако тези наши любими храни са довели до качване на килограми, трябва да бъдат сведени до минимум ако искаме да отслабнем и поддържаме постигнатото. Идеята с режимите е, че някъде съществува такъв, който да ни пасне на начина на живот, на вкусовете ни и не ни тежи неговото спазване.
И сега се сетих за оприличаването на секта на някои теми или групи за режими и си спомням, че при първото ми спазване на Дюкан и аз бях така, но просто толкова много исках да махна тая тежест от себе си, че не приемах и една хапка да си позволя извън режима. Втория път реших, че няма да се лиша от чашката си винце всяка вечер и редовните неделни събирания по женски на по винце и си го включих към режима. Е, оказа се, че пак имах резултат и не ми беше такъв препъни камък, както си мислех при първото спазване на режима. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 111
  • Варна
Снимките говорят сами. Аз останах безмълвна. Иска ми се да имах твоята воля.

# 112
Супер си Сиви. Страхотна воля . А това с чашата винце втората серия според мен е нямало да е така добре през първата. Мисля , че е било важно да си стриктна в началото. После си имала инерцията и напредък в спорта. Поне доколкото аз мисля.
Ние имам карнавал и моя алкохолен, бар, диско и пр. ден е днеска. Но при днешния кучи студ лудеене по улиците мисля съм ок , дори с винцето. Утре нямаме деца, метнали сме ги на баба им ,но мисля няма да празнуваме толкова навън. 

# 113
Ох, като съм се размислила за стари муцуни аз, сетих се за една дама, която беше решила да кара на тотален глад, живееше в горещ климат и работеше вечер. Сещате ли се? МисълтЪТ ми е- ако чете, да мине да се отчете докъде е стигнала, как вървят нещата, има ли резултати и ако да- задържа ли ги и как.

Здравейте,
ТиЛи, много мило че си се сетила за мен. Тук съм, естествено, и редовно чета темата, не съм пропуснала и ред. Нямам много свободно време сега, а малко е дълго за разказване с едно изречение. Ще отчета резултати, разбира се, но и през ум да не ви минава че съм гладувала през всичкото това време до сега. Dizzy Face

До скоро!

# 114
Сиви, колко си висока, приказно изглеждаш на 61 кг

# 115
Здравейте,чета ви от нова година и май е време да се стегна и да вляза в редиците на отслабващите.Сиви благодаря за снимките,подействаха ми много стимулиращо.И така 80 кг.,164 см.  и с коремче.Цел 65 кг,без корем.Лошото е че всичко ме боли от тези килограми,ставите яко се обаждат.От седмица без хляб.30 мин. тичане на място и упражнения за корем.Благодаря ви за положителното отношение в групата

# 116
  • Бургас
И аз останах без думи, особено при последните снимки на Сиви.
ТиЛи, обезателно ще споделя за пюрето. Откакто даде идеята, нямам търпение да го опитам.

# 117
Ния, все още не съм се отказала да сменям работата, но засега нищо заслужаващо си не съм открила. В нашия град няма много атрактивни места за работа, пък и ЕГН-то ми плюс малко дете, също с фактори в мой минус. В момента основен приоритет ми е да реша едно здравословно отклонение, пък другото ще видим. Стискам палци утре да откриеш новото си професионално поприще и то да бъде удовлетворяващо и добре платено  Heart Eyes

Сиви, отново  bouquet за желязната ти мотивация!

Сергеева, добре дошла! Това бягане на място цели 30 минути не е ли малко прекалено за болящите те стави?
Поздравления, че успяваш да тичаш толкова време, но внимавай  Hug

# 118
Niya, стискам ти палци с юнашка сила! Успех утре на интервюто! cheers

Бийпс, пу-пу, добре че ти се е разминало!

Така съм размазана след тренировката, че едвам гледам. Заковах калориите на 1500 днес, и то с тахан!

Духче, не засища протеина. Cry Поне мен не. Моят е грахов/оризов изолат.

Стуринта за първи път заместих закуска с веган протеина в 6:30. Озверях от глад, нямах възможност да си изям обяда (3 варени яйца и 200гр варени зеленчуци микс) до 12:50.
Едва устисках да ми мине часа и да се прибера. В 4 ядох 2 кълки и 150гр зеленчуци и се тресях от глад.
Метнах тахана- 70гр!, за да се успокоя и да изкарам тренировката от 5. Помогна. Беше ме страх да не повърна и много внимавах с отбраната. Laughing Завършихме със силов кръгов последните 15мин, иначе беше 90 мин зверство.
В съблекалнята си изпих Глутамина, душ, набрах дечурлигата, прибрахме се, вкарах протеин.......и се доразмазах с кротка, блага йога, докато те вечеряха. Не съм гладна, о, чудо!

Утре обаче ми е разграфено:
5 ставам
5:15 протеин, Йога
6:45 фритата с 3 яйца и спанак/кокосово масло
7:15 отивам на работа (децата са седмица във ваканция и ми се отвори прозорец)
11:00 50гр бадеми
12:45 400гр соя йогурт, 200гр зеленчуци микс варени

17:00 тичане в парка 15км, дано не вали сняг/бие град, че и това го имаше в събота
Преди това може да мушна нещо- бадеми 50гр?

След тичането протеин.
Вечеря адзуки 100гр, червено цвекло 150гр. (бях писала 15гр. hahaha)

Всичко вкарах във фитнеспала, излезе 1845кал. ОК ми се струва. Вгх са 72гр -Идеал Петров!
Сега да видим какви ще ги свърша реално. Пътят към ада е покрит с добри намерения. hahaha

После имам планирано домашно кино парти с пица, и всеобщо веселие, но аз такова не ям. bigdance2
За децата имам подаръци даже- бомби за вана от Lush, ще е весело.

Лека и приятна вечер на всички! И спете повече! Hug

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 22:46 от Deziderata

# 119
Сиви, колко си висока, приказно изглеждаш на 61 кг
169 см съм висока и на тези 61 кг всичките ми кокали стърчаха. Тогава много исках да видя 59 на кантара, но явно самата ми структура е по едра и това беше невъзможно. Месеци се борех и стигах до 60,1 кг но по-долу не падах. Добре, че се осъзнах че вида е важен, а не кантара.
Духче Kissing Heart
Bandiera rossa и двата пъти в периода на отслабване не спортувах. Но втория път не бързах, просто знаех, че ще отслабна, знаех, че ще стане по-бавно и хвърлих кантара. Хапвах си режимно като единствено добавях по чаша червено/бяло вино и чаках да дойде деня, в който ще ми станат старите дрехи. За това и за второто отслабване не мога да кажа нито начални килограми, нито финални. А и заради тренировките ми с тежести си давам сметка, че цифрата на кантара няма да ми хареса, но щом дрехите от периода, когато съм била 61 кг ми стават, въобще не ме тормози кантара какво ще отсече. Още работя по тялото си и се надявам да настъпят още промени, но този път искам това да се случи чрез спорта, а не чрез гладуване, защото крайния резултат е много различен особено като се погледна без дрехи.
А за волята - да това е голям плюс на инатливия ми характер, но лошото е, че винаги преди да я впрегна пустата му воля преди това удрям дъното. Grin
Като ви чета как бягате по 30 мин., по 15 км направо ви завиждам. Аз имах желание да започна да бягам, вече събрах едно 10 чифта маратонки, ама за сега влизат в употреба само за разходките на кучето и няколко съм отделила за залата. Нещо дишането ми куца и бързо се предавам. Angry

Общи условия

Активация на акаунт