Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 564
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
От вчера съм с 1мл волума в скулите. Доволна съм, но леко ми малее. Интересно ми е тези, които сте слагали, какво количество ви поставиха?

# 166
  • София
Здравейте, извинявам се, ако сте коментирали, но има ли средство, различно от филър, против пушаческите бръчки? Благодаря.
Jett plasma, или други апаратни?

Аз се притеснявам за часа в събота.
Въпреки , че няма да станат ранички по клепачите , ще има лек оток .
И другото ,питах я за всички противопоказания .
Те са епилепсия , онко заболявания , бременност.
Аз малко кашлям , казах й , тя каза , че не е проблем .
В крайна сметка , няма да има отворени рани ( евентуално заради бактерии)

Вълнувам се ....

# 167
  • София
От вчера съм с 1мл волума в скулите. Доволна съм, но леко ми малее. Интересно ми е тези, които сте слагали, какво количество ви поставиха?
Аз съм с 2 мл.-Принцес.Не е прекалено,не е и малко,но се получи добре.
Преди 6 месеца ми го поставиха и още си стои,хем филъра не е от наай-трайните уж. Simple Smile

# 168
Момичета, какви процедури ще ми препоръчате за стягане на кожата отвътре на бедрата? И къде в Пловдив мога да правя такива?

# 169
Може ли лични отзиви за Венус Легаси за лицевия контур - стяга ли се наистина или е почти незабележим ефекта? Стопяват ли се бузите от тази процедура и на колко процедури да заложа?

# 170

Разбирам, ами значи тогава по-добре изчакай и се настрой психически и най-вече позитивно, ако мислиш да си направиш липофилинг. Peace

# 171
Може ли лични отзиви за Венус Легаси за лицевия контур - стяга ли се наистина или е почти незабележим ефекта? Стопяват ли се бузите от тази процедура и на колко процедури да заложа?
Не си давай парите, ефектът е нулев!

# 172
Скрит текст:
Аз лично видях разлика, но не знам ти на колко си години. Пратих и две колежки там където ходя и за сега са доволни. Не са им стопили бузите, по-скоро самата кожа им е по-прибрана и стегната. Едната е на 48г. и имаше едни увиснали на долната челюст като на булдог (не много големи де, но се виждаха). Сега сякаш ми изглежда подмладена без тези "неща" Simple Smile Искаше да ходи да й правят някаква щуротия на лицето, но след консултация с жената от студиото се разубеди. Относно броя процедури - по мое мнение, 6-8. Зависи колко ти е отпуснато. Мисля, че като отидеш на място ще ти препоръчат най-оптималния брой. Поне аз винаги се допитвам до моята терапевтка и до сега не съм била подведена. Успех!
Скрит текст:

В какъв смисъл нулев? Питам, защото аз видях по себе си и този категоричен отговор ме учудва. Извинявай, че така "рязко" влизам, но думата нулев, особено за човек като мен, който само на косата не си направи с тази машина Simple Smile)) ми е малко странно. Би ли споделила?

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 12:56 от bubanka

# 173
След 6 процедури при мен, аз също не виждам ефект.

# 174

По-слабо или по-пухкаво лице имате и кожата ви по-тънка или по-дебела е?

Аз лично видях разлика, но не знам ти на колко си години. Пратих и две колежки там където ходя и за сега са доволни. Не са им стопили бузите, по-скоро самата кожа им е по-прибрана и стегната. Едната е на 48г. и имаше едни увиснали на долната челюст като на булдог (не много големи де, но се виждаха). Сега сякаш ми изглежда подмладена без тези "неща" Simple Smile Искаше да ходи да й правят някаква щуротия на лицето, но след консултация с жената от студиото се разубеди. Относно броя процедури - по мое мнение, 6-8. Зависи колко ти е отпуснато. Мисля, че като отидеш на място ще ти препоръчат най-оптималния брой. Поне аз винаги се допитвам до моята терапевтка и до сега не съм била подведена. Успех!

Благодаря, звучи доста обнадеждаващо:) В Скинлайн Варна смятам да ги правя.

Може ли също да споделите какъв тип е лицето ви и кожата ви?

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 12:51 от Анонимен

# 175
Честно казано и аз очаквах по-голям ефект и все още леко ме наболява там.При вас така ли е?

# 176

По-слабо или по-пухкаво лице имате и кожата ви по-тънка или по-дебела е?

Благодаря, звучи доста обнадеждаващо:) В Скинлайн Варна смятам да ги правя.

Може ли също да споделите какъв тип е лицето ви и кожата ми?
Лицето ми не е пухкаво, т.е. не е необходимо "топене", но имам нужда от стягане на контура.
Кожата ми е нормална - нито прекалено тънка, нито плътна.

# 177
  • София
veni.gabrovo_,за скулите ли питаш?Да,беше доста болезнено поставянето при мен,както и след това,около 2 седмици.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 12:57 от bubanka

# 178
Vespova в кой салон прави карбоновият пилинг и дали е хубав апарата, тъй като на мен в една клиника ми бяха обявили много по-висока цена

Привет! В студио Ефект в Стрелбище ми правиха пилинга. Ако следва да съдя по резултата след процедурата значи, апарата е хубав, но не съм се интересувала от марката му.Ако не е тайна, колко пари ти искаха  на теб за салона, за който говориш?

# 179
veni.gabrovo_,за скулите ли питаш?Да,беше доста болезнено поставянето при мен,както и след това,около 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт