Звездни компромати - 352 част

• 100 999
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
Симона Загорова по Бтв. Ми....не е слаба, както я описваха скоро за някакъв нов клип, който е направила. Направо си е пухкава.
Точно това щях да отбележа и аз. Иначе да живеят филтрите на камерите и Инстаграм Wink
Сега пък гледам Михаела Филева по нова.. нещо модата на суичър и кожено елече и кърпа на главата не ми е много сладко. Все едно е мила прозорци до сега и минава за едно бързо интервю Wink

# 406
Вярно, че Симона е леко позакръглена, но тя е млада, ще ги свали бързо. Хубава е като майка си.

# 407
# 408

Да имаш толкова пари и да не се напънеш за собствен стил... Гюрлата във Варна има повече собствен почерк.
За това се иска креативно мислене, иска се акъл, а тя явно може само да копира. Както и да използва готови рецепти за прословутите кроасани, но не и да приготви оригинални  (нещо, измислено от нея).

# 409
Как разбрахте от 4 снимки, 3 от които на храна, че ресторанта на Тенчева не го бива, че е копирала на поразия и липсва всякаква оригиналност?

# 410
Simple SmileХодим по заведения, дъската с написано на ръка първи го въведоха фабрика Дъга, после почна да се появява тук там, стъклените подноси с похлупак ги има на доста места, най- са ми се набили визуално в Ма Бейкър, но там вече минаха на ракитени панерчета, Такива стъклени подноси даже и в Алкохол и Табаков има до косата.
Дървения плот е обичаен за този вид заведения.
Това за обзавеждането
За храната- написаното на дъската няма как да ме привлече.
Това са заведения за хапване набързо- баницата или нещото, което се вижда на снимката- трябва да е някакъв факир, имайки предвид какви вкусотии има вече плюс цена, муса от патладжан с какво да го ям.
На прима виста - не ми е не за ежедневно хранене, за излизане с приятели или вечерно- не ми е тип

# 411
Ами може би сме били в такива закусвални. А може и да сме ги виждали на телевизора🤪

# 412
# 413
  • Sofia
Не ми е приятна Ирина, да не ползвам по-крайни изрази, но пък не виждам защо е нужно заведението да е оригинално. Вероятно го е направила така, както не нея й е приятно.

# 414
Заведение като заведение е Ирининито. Не виждам нищо Уау. За мен обстановката е приятна, бих му дала шанс да опитам и храната и кафето. Това обаче, което ме потриса е покана на собстеничката за чашата пенливо вино...със закуската?!? Аз съм човек, обичаш виното. И все пак, когато го заобичваш още от закуската...ми мирише на алкохолизъм, не на иРитуал.

# 415
Що бе, това е неделен разглезващ ритуал. Но аз не бих пила пенливо вино с баница, по-скоро с нещо като... милфьой, мдам, много хубаво начало на деня би било. ChampagneCake

Галена на тази семейна снимка на човек не прилича, по-скоро на манекен от някоя витрина, като кукла е. Много мажат и лъжат по тези снимки, а дори не е необходимо.

# 416
Пенливото вино може да е от онези детските шампанизирани безалкохолни вина, за рожденни дни. С мики маус на опаковката

# 417
Залагам на ягодовото “Трастена”. Много е добро и съвсем леко.

# 418
Винаги знаем всичко за Ирина. А какво се случва с Вихра? Има ли новини край нея?

# 419
Оо аз мра за шампанко по всяко време на денонощието и за баница също! Нейна съм и на иритуалите ѝ с това менЬО Heart Eyes
Виното сигур е такова като за закуска! Grinning

Винаги знаем всичко за Ирина. А какво се случва с Вихра? Има ли новини край нея?
Щастието обича тишината...

Общи условия

Активация на акаунт