Звездни компромати - 352 част

• 100 994
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Хубаво е, че най-после видяхме завършен "проект" (не в стил Стоян Алексиев, но кой знае) на Ирина Тенчева, защото тя май работеше по доста, които не видяха бял свят. Бих отишла да пробвам - комбинацията баничка с шампанско ми е доста по-фенси от баничка с боза.

# 421
Вихра я следва в инста, пуска разни снимки с многозначителни послания. Последно майка с бебе пред багажник пълен с вютони и интересни хаштагове. Преди тази снимка имаше някакви бебешки папуци гучи (много кичозни според мен), та да се чуди човек тя ли ще ражда, леля ли ще става...

Скрит текст:
Скрит текст:

#Gucci #babyboy 💙💙💙#motherandson #family #whitecolor

Често пуска и разни за хармонична споделена любов такива... Simple Smile и снимки на Ава.

Винаги знаем всичко за Ирина. А какво се случва с Вихра? Има ли новини край нея?

# 422
  • Sofia
Страхотни новини от Гран При на Москва по художествена гимнастика - злато за ансамбъла на обръчи и невероятна Боряна Калейн, която взе злато на топка и сребро на обръч! Trophy Trophy

Ето линк наживо, може да върнете за химна и страхотната Боряна:
https://www.youtube.com/watch?v=chlnhdFTsL0&feature=youtu.be

# 423
  • До морето
Непонятна ми е тази масова злоба и омраза към Тенчева. Показаното от ресторанта ( кафене, локал, закусвалня?) изглежда вкусно, интересно, уютно.

Ами защото на повечето хора им омръзна  да гледат и слушат безкрайните й опити да бъде интересна.
Толкова й се иска, милата, да е различна, а е толкова обикновена и средностатистическа, че чак да ти стане тъжно за нея.
И освен това не е добър човек!
И ако беше написала -Заповядайте в новото ми заведение, отдавна искам да направя такова, защото съм любител-кулинар и, мисля че се справям добре! -  щеше да е звучи далеч по-искрено и далеч по-добре. Ама не, тя жената има концептуално място за храна и бла-бла, и ритуали и какво-беше-там! И си написала менюто по най-грозния възможен начин, но явно си го харесва щом го е оставила. То цялата й работа такава- видяла отнякъде и иска и тя така, ма не може съвсем и резултата е един такъв половинчат и недодялан.

Не я харесвам, мисля стана ясно на всички 😁

# 424
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз пък мисля, че Ирина е чудесен човек- спокойна, грижовна, естет, че и хубавица... в главата ѝ винаги има някакъв план, както е характерно за интелигентните хора.
Вихра ѝ е пълна противоположност ...

# 425
  • Sofia
Спокойна? Дано не ти се е налагало да общуваш с нея Simple Smile Претенции до небето и безкрайно неприятна.

# 426
Не ми допада планът й с две малки деца и уж супер съпруг да вземе да се свали с колега, или шеф ли й беше Иван. Пък нека си е супер планова Simple Smile

Между другото съчувствам на бившия й съпруг. Той доста мъдро не се обади през цялата история и остана в сянка, но бас ловя, че не му е било леко.

# 427
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз пък мисля, че Иван извади супер късмет с тази жена...

# 428
Аз пък мисля, че Иван извади супер късмет с тази жена...
Joy

# 429
  • София
Е, хубаво, че поне един извади късмет, от цялата разбира конфигурация от четирима възрастни и три деца. Супер план, спор няма. Поне да си беше затваряла устата, не е чудо нечувано да разбиеш две семейства, ама толкова да го раздуваш вече говори за едни черти в характера, дето не са много за хвалба.

# 430
  • Sofia
Ако може пак да ви върна на нещо наистина хубаво - в блиц са пуснали съчетанието, с което Боряна спечели злато, ето тук.

Боряна е била резерва на отбора, наложило се е да замести Невяна Владинова, заради контузия на титуляра.

# 431
Браво на Боряна, прекрасна е, едновременно талантлива и красива!

# 432
  • гр.Пловдив
Аз пък мисля, че Ирина е чудесен човек- спокойна, грижовна, естет, че и хубавица... в главата ѝ винаги има някакъв план, както е характерно за интелигентните хора.
Вихра ѝ е пълна противоположност ...

+1 Innocent

Много симпатична ми е Ирина,чисто визуално ,приятен тембър има ,харесвам я още от "Най -добрата майка ,личните й подвизи и прояви не ме интересуват .

# 433
  • Rock & Roll feeling ...
Ирина ми е неприятна първо като излъчване. Второ като това,което показва,че е. Имам алергия към хора,които със зъби и нокти се напинят да бъдат нещо,което  не са, само защото им се иска и то не реално да са такива, а така да изглеждат в очите на хората.  Sick
Нямам отношение към ресторанта  й, наистина намирам взаимствания от филми,но нейното си носи нейния дух.

# 434
Ирина беше много дразнеща още в гимназията, много преди да започне "кариерата" й. Такава и остана. Може да бъде описана много точно само с една дума - "поза". That's all folks.
За заведението нищо не мога да кажа, без да съм го посетила, но да - баница и пенливо вино лъха малко на семплост.

Иначе, заведение откри и Роси Иванова, от Мастер шеф. Gelato & Latte в кв. Изток.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт