Всичко за всички марки гел лакове - 16

• 69 058
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • Down south
Аз съм чувала и виждала,тези лакове на гелиш но нищо повече.
Искам тиииихичко да похваля новите база и топ на Gelish. И старите бяха ОК, но новата версия според мен е много по-добра. А може би старите, просто бяха остаряли.
Вече една седмица съм с тях и нямам никакви забележки. Всичко си е на мястото, без чип тук, чип там.
 Аз трудно изкарвам десет дни, да видим сега, колко ще изкарам.

Може би са малко по-скъпи от някои от другите продукти, които се обсъждат тук, но инвестицията си струва.

# 691
Не съм пробвала

# 692
Дейлили, колко излизат от амазон? Тук ако се поръчат повече, май се смъква цената, но пак са скъпички.
Аз пробвах да си направя бомбе с базата на Коди, не се личи толкова, но поне ноктите са ми по-твърди. Simple Smile

# 693
Дани,страхотен е маникюра. Кое е синьото? Другото няма как да го докарам ,но с лепенки или печат. Поръчала съм точно с подобна мома печат на Борн Прити. 😍☺

# 694
  • Down south
Дейлили, колко излизат от амазон? Тук ако се поръчат повече, май се смъква цената, но пак са скъпички.

Ph bond, база и топ излязоха $31. Знам, че тук са по-евтини, но ако се съберете няколко момичета и поръчате, и доставката е до някъде в Англия и после до България?   

# 695

Ph bond, база и топ излязоха $31. Знам, че тук са по-евтини, но ако се съберете няколко момичета и поръчате, и доставката е до някъде в Англия и после до България?   

Не си заслужава особено доставка до ЕС на американски продукти, заради ДДС-то.
За сравнение: Ph bond, база и топ в амазон видях за EUR 43,88. Огромна разлика в цената!!!
https://www.amazon.de/HARMONY-Gelish-Base-plus-0-015/dp/B007AU0F … ds=gelish+Ph+bond
Ако се поръчват по отделно са малко по-евтини май, по 13-14-15 EUR. Това е защото се плаща ДДС освен цената на стоката и американското ДДС, в страната, в която е внесен продукта. Има иначе доста продукти, които са с безплатна доставка, но ако се плаща и доставка, почти няма смисъл от поръчване на такива продукти.

То и аз много философствам, ама си поръчвам така продукти на IBD. Направо ме хваща яд, като видя цените им в долари Disappointed Relieved

# 696
Дами, проблем ли е, ако върху топ сложа цвят и пак топ? Ще ми издържи ли лака? Просто направих грешката да готвя с куркума... и синьото и бялото ми станаха... да не казвам! :X

# 697
  • София
Мимс запили хубаво стария топ.

# 698
Дами, проблем ли е, ако върху топ сложа цвят и пак топ? Ще ми издържи ли лака? Просто направих грешката да готвя с куркума... и синьото и бялото ми станаха... да не казвам! :X

Мими, изчакай много хубаво да изсъхне лака, поне два-три дни ще издържи, зависи какво правиш де.

Ениуан, цветът е Веналиса 939.

# 699
  • Down south
Ако си още в България през август, имаш база и топ на Gelish и не старите ми, дето не ми даде да изхвърля, а чисто нови  Peace

# 700
  • София
😉
Ах ти,гепна ме за ахилеса!милион благодарности.Залепи по камък с помилваните 😅
Пускам нещо интересно за художничките,забележете боите от снимката,аз такива незнам и не съм виждала.

# 701
Това май са пигменти само.
Daniela B. , чудесно е !

# 702
Благодаря ви много за бързите отговори! Утре ще пробвам и дано издържи. Daniela B., в какъв смисъл да изсъхне добре? Да пека по-дълго ли?

Ехааа.. много са красиви тези пигменти!

# 703
😉
Ах ти,гепна ме за ахилеса!милион благодарности.Залепи по камък с помилваните 😅
Пускам нещо интересно за художничките,забележете боите от снимката,аз такива незнам и не съм виждала.

Това не е ли пудра? За боите имам предвид.
На мен ми изглеждат като тези:

https://www.joom.com/de/products/1491635299618779647-178-1-582-2944507157

А рискунката наистина е страхотна!

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 21:57 от Potrebitelka1

# 704
Ами Мими, не зная защо аз си помислих, че ще слагаш обикновен лак. Извинения...Направи както Номер написа, да запилиш добре топа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт