Всичко за всички марки гел лакове - 16

• 69 055
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Ами Мими, не зная защо аз си помислих, че ще слагаш обикновен лак. Извинения...Направи както Номер написа, да запилиш добре топа. Simple Smile

Хаха, няма нищо.. Wink

# 706
Защо да се пили топа, според мен трябва да стане.

# 707
  • София
Защото е омазнен и пропит.

# 708
матира се поне, мен ми се е отлепял топ коди от комифло

# 709
Аз пък не бих погледнала с добро око на маникюрист, работещ с Прити, не че Блускай ми харесва, но поне е масово явление. Давайки маса пари за маникюр очаквам поне по-качествени продукти.
Аз съм за същото мнение))

# 710
Идвам да докладвам, че полигела на Веналиса работи чудесно с дуал формите. Билдър гелът на Кани също е идеален за целта. Само трябва да се има впредвид, че на Кани прозрачния леко пожълтява. Не знам дали е от дуал формите, най-вероятно не, просто миналият път съм го нанасяла в комбинация с акрил и не съм обърнала внимание.

Утре на светло ще пусна снимки на изграждането, надявам се да успея и да се лакирам, ако не сутринта, то поне следобяд.

# 711
  • София
Идвам да докладвам, че полигела на Веналиса работи чудесно с дуал формите. Билдър гелът на Кани също е идеален за целта. Само трябва да се има впредвид, че на Кани прозрачния леко пожълтява. Не знам дали е от дуал формите, най-вероятно не, просто миналият път съм го нанасяла в комбинация с акрил и не съм обърнала внимание.

Утре на светло ще пусна снимки на изграждането, надявам се да успея и да се лакирам, ако не сутринта, то поне следобяд.

Сподели после колко време ти е издържал полигела на Веналиса.

# 712
Здравейте момичета! Какъв гел е подходящ за укрепване на гел лака ?

# 713

Вани - надявам се да издържи дълго. Отдавна не съм била с толкова дълги нокти. Сега хем ми беше интересно да си поиграя, хем така или иначе трябваше да укрепя счупения среден, който детето ми затисна миналата седмица на чекмеджето. Всъщност, ако се появи отлепване, ще е от билдъра на Кани. Първо с него изградих основата, после повторих с Веналиса. След пиленето и оформянето сложих пак Кани. Формите трябва да се пълнят добре, защото иначе не винаги може да прилепнат към нокътя и трябва да се внимава да не останат мехурчета с въздух, което при камуфлажната Веналиса е доста лесно.

# 714
  • София
Супер ти се е получило! А не може ли само с Венелиса цялата процедура? Каква ти беше идеята, за да включиш Кани?

# 715
  • Бургас
Уау! Как го направи този маникюр? Аз съм доста далеч от изграждането, но ако пуснеш някакво примерно клипче с технологията , както и линкове на продуктите, мисля че ще е от полза на доста хора Simple Smile Лака също е страхотен!

# 716
  • София
И аз ще помоля за по подробно разяснение.Жестоко е,много ми харесва.

# 717
  • Враца
Фокси, жестоки са! Много прецизно си ги направила. Аз не съм изграждала до сега и ми се струва много трудно. Simple Smile
Ето нещо и от мен за една приятелка. Simple Smile

# 718
Петя, свалят ли се лесно, покривни ли са?

И на двете - да Simple Smile Прави ме в нежно розов цвят с лек брокат и брокат на малките пръстчета. Като се прибера и намеря снимка мога да покажа. Издържа, докато не го махнах 2 седмици по-късно без каквито и да е забележки. Сигурно щеше да изкара още толкова, но аз не мога да ги търпя. Ноктите са ми мазни и не много дебели. Трябваше да чегъртам малко повече, за да падне, но може би проблемът беше в мен, знам ли...

Качвам снимка с гел лак с Black Bottle. Не знам колко ще е полезно, но да си покажа късите ноктета Simple Smile

Скрит текст:

# 719
Фокси, страхотни нокти Joy (ръкопляскане) Гладна няма да останеш Simple Smile

ferriy твоя маникюр също много ми харесва, това е моята дължина, удобно и красиво.

Общи условия

Активация на акаунт