Крем за около очи - 8 тема

• 120 746
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Да, това имам предвид.По принцип съм склонна да задържам течности. Факта, че ми отичат краката явно говори  за това.По принцип спортувам, гледам да се храня здравословно, но пусто, не мога да се откажа от студено бяло винце и въобще алкохолни напитки( коктейлчета разни). Не че прекалявам, ама и това си оказва влияние най-вероятно. Confused
Не е от алкохола. Намали солта драстично или най-добре я спри, подмени я с подправки, а ако не можеш, то тогава я замести със символични количества калиева сол. Включи в менюто ти огромно количество копър, по 2-3 връзки на ден, сега сезонът работи за теб. Simple Smile Ще се почувстваш нов човек като спаднат отоците в теб след няколко дни Hands V и после пиши да ни се похвалиш. Wink

Супер много обичам копър, но по 2-3 връзки на ден не е ли прекалено? И какво влияние може да окаже той? Дренира ли?

# 286
Силен диуретик е, за терапия това количество е перфектно, после може да се намали.

# 287
  • SF
От къде поръчвате за България Медик 8?

# 288
От къде поръчвате за България Медик 8?
Имат си сайт http://medik8.bg/

# 289
Здравейте ,при мен околочният проблем  не знам дали е решим , но все пак да попитам.
На почти 42 съм . Никога не съм имала торбички ,леко подпухване понякога сутрин имам,но е много рядко.
Проблем при мен са околочните отбити. Някак са вдлъбнати навътре.Най много часта към вътрешният ъгъл на окото и по надолу . Външната част на окото е що годе ок.
Имам и малко сенки ,но не е нещо сериозно.Пак там,в онази част около очите.
Има ли начин ,да се оправи това ? Поне малко от малко?
С кремове едва ли,но чух нещо за филъри или нещо друго?
Как мислите?  newsm78

# 290
Привет! И аз си търся добър крем за около очи, защото досега не съм акцентирала на тази област, а годинките взеха там да си проличават.

# 291
Здравейте ,при мен околочният проблем  не знам дали е решим , но все пак да попитам.
На почти 42 съм . Никога не съм имала торбички ,леко подпухване понякога сутрин имам,но е много рядко.
Проблем при мен са околочните отбити. Някак са вдлъбнати навътре.Най много часта към вътрешният ъгъл на окото и по надолу . Външната част на окото е що годе ок.
Как мислите?  newsm78
Аз съм с подобен проблем.Радикално разрешение е филър,но не съм готова,а и не съм убедена ,за да направя стъпка в тази посока.Освен козметика при мен положителен ефект оказаха Венус процедури .Основно целях лифтиране на лицев контур ,но забелязах освежаване на околоочния контур.Подобрената циркулация в зоната подобрява и тонуса на тъканите.Лошото е ,че цената е висока,а ефектът не е постоянен и има нужда от поддръжка.

# 292
В последните месеци пиех всеки месец много силни антибиотици и изведнъж ми се появиха торбички под очите и тъмни кръгове. Според вас може ли това да е причина или просто съвпадение ?Изглеждам ужасно изморена, особено сутрин. Има ли оправия с кремове, които са специализирани за подпухване? Търся нещо, което ще кма ефект Blush

# 293
Не всеки се наема да слага филър в тази зона, но истината е че когато е добре поставен погледът се отваря доста.

# 294
  • Пловдив
Как мислите?  newsm78
Ако говориш за хлътване под очите,има решение и то е филър.Аз бях така и след поставяне на филър положението се подобри значително.Минаха почти 2 г.от тогава,а още няма нужда от подновяване,но мажа ежедневно с качестевен хиалуронов серум.Сега се чудя дали да не сложа малко ботокс заради мимическите бръчки при усмивка.

# 295
  • Велико Търново
Аз пък се дразня на свличането на клепача Confused като се гледам, колкото повече години минават, толкова по-малко място ми остава за гримиране...не знам как се оправя това.Мажа някакви кремове около костта, уж да предотвратят или по-скоро намалят времето, за което се свлича, но полза никаква.

# 296
  • Пловдив
Мислила ли си за неоперативна блефаропластика?Аз след време и това планирам.

# 297
  • Велико Търново
Не я знам тази процедура, трябва да я проуча. Не ме дразнят толкова мимическите бръчки, колкото това свличане, а съм виждала по снимки разликата след повдигането му - погледът е освежен, съвсем друго е.

# 298
  • Пловдив
Мисля,че Алена си е правила,може да потърсиш в темата за естетичните корекции.

# 299
  • Велико Търново
Разрових се из нета, видях за какво става дума, резултатът изглежда добър, а и като цена не е недостъпно  Wink Благодаря ти, ще потърся и мненията на Алена  bouquet В нашия град едва ли правят, но ще поразпитам.

Общи условия

Активация на акаунт