Крем за около очи - 8 тема

• 120 759
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Чувала съм за тези пачове, но те май имат моментен характер. Не се грижат в перспектива за това как ще изглежда околоочния контур.

Не съм съгласна с това твърдение, освен в случаите, когато си пише, че маската или пачът са с моментно действие, например моментален лифтинг. Не виждам с какво се различава хидратирането с пач от това с околоочен крем.

# 316
И двата вида от споменатите по-горе пачове съм ползвала, ефект нулев. Този на Purederm все пак е изгоден 30 пача за 3-4 лв.

# 317
И двата вида от споменатите по-горе пачове съм ползвала, ефект нулев. Този на Purederm все пак е изгоден 30 пача за 3-4 лв.

Нямам впечатления от тях, аз лично говорех за пачовете на корейската фирма.

# 318
Здр,може ли да ми препоръчате околоочен крем,който само да хидратира,без съставки против стареене,Clinique all about eyes как е например? Някой ползвал ли е?

# 319
Днес си купих https://ie.vitazita.com/en/buy/apivita-bee-radiant-anti-aging-eye-cream/
по препоръка на аптекарката 31лева, лично го ползвала и повтаряла и повтаряла вече 4 та опаковка Shocked
и аз си викам , дай да пробвам  Mr. Green много добре дренирал, озарявал,..
Анти-стареене, против бръчки, тъмни кръгове и торбички
Защита против стареене - Просветляващ крем за окото
Антиоксидантна защита - Предотвратява и отслабва бръчките - Осигурява осветеност и хидратация и така

Естествено се намазах и усетих веднага опъване и си викам айде , минах се,  сухо ми е ooooh! ,
но сега 3 часа по късно, опъването изчезна и кожата я чувствам мекичка.
Ще го видя утре сутрин, много ми е любопитно дали ще им ефекта на пачовете за премахване на торбичките

# 320
Днес си купих https://ie.vitazita.com/en/buy/apivita-bee-radiant-anti-aging-eye-cream/
по препоръка на аптекарката 31лева, лично го ползвала и повтаряла и повтаряла вече 4 та опаковка Shocked
и аз си викам , дай да пробвам  Mr. Green много добре дренирал, озарявал,..
Анти-стареене, против бръчки, тъмни кръгове и торбички
Защита против стареене - Просветляващ крем за окото
Антиоксидантна защита - Предотвратява и отслабва бръчките - Осигурява осветеност и хидратация и така

Естествено се намазах и усетих веднага опъване и си викам айде , минах се,  сухо ми е ooooh! ,
но сега 3 часа по късно, опъването изчезна и кожата я чувствам мекичка.
Ще го видя утре сутрин, много ми е любопитно дали ще им ефекта на пачовете за премахване на торбичките

Любопитна съм,... и предлагам да споделиш след седмица .Нека да дадем на кремчето малко време да подейства.Щом съдържа минерали ,означава че ще озари околоочния контур ...и край на тъмните кръгове,което е чудесно.Интересувам се от ефекта и ще бъда благодарна да споделиш
А забеляза ли ок на аптекарката, щом е ползвала вече 4-та опаковка?

# 321
 adi-ko   Peace ще пиша ...а Тя беше на 20+ Joy

# 322
Кремчето на Бентон дава действително добър резултат.

# 323
Това с усещането за опъване след нанасяне крема на Апивита не звучи добре. Друго нещо - съдържанието на етерични масла - аз се зачервявах много лошо от натурален немски крем с подобен състав. Апивита е натурална гръцка козметика, слушах им представяне при въвеждането на марката в БГ, но така и не ги пробвах. Ще ми е интересно да прочета още отзиви за крема.

# 324
Аз от марката Апивита не съм никак доволна.
Преди време тук много се възхвляваха слънцезащитните им кремове.
Едвам намерих да поръчам в ebay, хвърлих един тон пари и се оказа, че най-светлият им цвят ми е тъмен, освен това се нанасяше ужасно и след 3-ят опит все пак да го използвам отиде в кошчето.

# 325
  • Велико Търново
Аз съм ползвала маските на лице на Апивита - никак не са лоши, но друга тяхна козметика не съм, а това кремче за очи е около 60 лв., не знам къде го има за 30 лв.

# 326
..а това кремче за очи е около 60 лв., не знам къде го има за 30 лв.
https://remedium.bg/anti-age/apivita-bee-radiant-illuminating-eye-cream-15ml.html

# 327

Да даже на място е 31.75лв!!

# 328
Не е много по темата,но някой може ли да ми препоръча хубава мицеларна вода за очен грим,нещо по-мазничко,или хидратиращо,че околоочният ми контур е много сух.Няма значение като цена,само да ме спаси от тази сухота...Sob

# 329
  • Велико Търново
Благодаря bouquet В енцо го гледах за 60 лв. Confused

Общи условия

Активация на акаунт