Моите и те се затварят в стаите си и като ги питам нещо отговарят едносрично, най-много с 1 дума.
Естествено, че ще се умориш с две малки деца, особено в период на майчинство когато колкото и да се стараеш да отделиш време за себе си, винаги на първо място в мисълта ти е грижата за децата. Аз хем имам помощ от родителите ми с моето едно дете и пак откачах на моменти през майчинството, искаше ми се просто да изчезна на някое тихо местенце и да спя денонощно. Но така, както нямах търпение да свърши майчинството много бързо след това ми залипсва ежедневието, в което се отдавам изцяло на дъщеря си. На мен не ми липсваше времето за себе си, защото реално никога не съм била купонджийка. Домошар съм и ми е хубаво дса бъда вкъщи. Но ми липсваше да се отпусна на дивана, да почета книга, да погледам филм, да изпия чаша чай на спокойствие. То и сега ми липсва, нищо , че детето е на 4 г. И сега откачам понякога, защото след напрегнат работен ден ми се иска само да се наспя и да не се занимавам с нищо друго, но ясно осъзнавам, че в следващите години това няма как да се случи. В работата пък постоянно мечтая как довечера ще си гушна детенцето. 
Не ми пука! Препоръчани теми