Уморява ли ви майчинството?

• 75 612
  • 908
  •   1
Отговори
# 750
Моята не е ревала и тръшкала се от чувалчетата, но е доста висока, а след един определен размер (2т), поне тук не съм виждала да се продават. И като я сложехме, почваше нарочно да си опъва краката, а пък после де научи и как да разкопчава ципа и сама си излизаше. Не ми е хрумвало да настоявам, просто не би е било важно. Но най-главния фактор беше, че тя сучеше нощно време далеч след като беше проходила и напълно мобилна, а кърмене на дете на година и половина със свободни крака е много по-съвместимо с дремане от моя страна, отколкото на дете в чувалче. Дори като малка я вадех, за да я кърмя. Като почна да се измъква, никой не я бутал обратно. Но далеч не се бях замисляла толкова дълбоко по въпроса де.

А дете на 3 в чувал през нощта или следобед как става да пишка? Моята не е с пелени от 20 месечна, а от 3 годишна не е с нощен и си става през нощта, ходи си в тоалетната, пуска си водата и после пристига да спи с нас Wink Децата сами излизат и после пак си влизат ли? Искам второто да е такова. Това най-много да набуха котката вътре.

# 751
Еленна, благодаря ти, че ме разсмя.
Моята беше до към 3 и 8 месеца с нощен памперс и не е ставала за тоалетна. От 4 годишна ставаше и си лягаше обратно в стаята.

# 752
Еленна, благодаря ти, че ме разсмя.
Моята беше до към 3 и 8 месеца с нощен памперс и не е ставала за тоалетна. От 4 годишна ставаше и си лягаше обратно в стаята.

Ама сама си излизаше и влизаше в чувала ли? Както казах, тук да излезне не би било проблем, но какво ще вкара обратно, е съвсем друг въпрос Wink

# 753
Моето на 2.5 години спи в чувал, не протестира все още, ако не искаше обаче, не бих я насилвала. То няма и как да я накарам насила.
Иначе си излиза от него без проблем, но не влиза сама. С памперс е, така че ставане за тоалетна нямаме.

# 754
Не. Не си влиза обратно сама.

Честит Пинк ден днес!

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 15:23 от Анонимен

# 755
Аха. Моето спи в легло персон и половина от около 17 месечна, в нейната си стая. Реално в кошара спа като новородена, а после основно се подвизаваше с мен/нас на голямото легло. Въобще никога не съм си го представяла така, но беше най-добрия вариант за всички. И постепенно се измести сама в нейна си стая, но с пълна мобилност да излиза от легло и стая.

# 756
  • Куциндрел
То и за шапката имаше протести, не е кой знае какво да остъпя, ама до годинка и нещо моето беше без коса. Така че носеше шапки целогодишно.

# 757
И моето спеше в чувалче до годинка е после отказа. И одеало не иска. Държа топло. Не насилвам за неща , които не са ми важни. Веднъж даже го пратих с потник върху блузата на градина. искал да се вижда картинката.

# 758
  • Куциндрел
Ние към тригодишнината на детето махнахме чувалчето, защото не можахме да намерим по-голямо.Grinning

# 759
Ние към тригодишнината на детето махнахме чувалчето, защото не можахме да намерим по-голямо.Grinning

И ние така.

# 760
Това вече с чувалчето за сън надминава всичко. Вссеки си спи както му е удобно. Аз не мога да спя и да съм увита като пъшкул и да не мога да мръдна. Да не можеш да си протегнеш крака, да се обърнеш, е направо отвратително. Ами ако ти стане топло, даже не можеш да си отвиеш единия крак, ужасно е това.
Моите даца са спели със завивка и близо до мен. Не е имало нужда да ставам и да завивам никой. Просто се протягам и завивам. Спят с пижами и без чорапи.

# 761
Имало, Цеци: https://www.amazon.com/HALO-SleepSack-Lightweight-Wearable-Blank … alo+4T+sleep+sack

Че и с крачета Simple Smile. За момченцата отпада и проблема как да пишкат без памперс посред нощ. Чудя се дали няма мъжки размер М, за взема едно на мъжа ми, да спре да ми дърпа одеалото!

# 762
Имало, Цеци: https://www.amazon.com/HALO-SleepSack-Lightweight-Wearable-Blank … alo+4T+sleep+sack

Че и с крачета Simple Smile. За момченцата отпада и проблема как да пишкат без памперс посред нощ. Чудя се дали няма мъжки размер М, за взема едно на мъжа ми, да спре да ми дърпа одеалото!
Хахаха. Това беше добро.

Весела, чувалчета позволяват детето да се протяга и извива както си пожелае без завивката да се омотае или да задуши. Затова до 18 месеца регулациите за детско отглеждане посочват в полиците си, че в кошарата на дете до18 месеца не трябва да има нищо друго освен бебето в чувалче като най- безопасна техника на сън. Никакви възглавници, одеяла, плюшени играчки или олекотени завивки.

# 763
Лично давам награда от 10 лева за първата, която си купи такова и после се сложи с него и детето на снимка в социална медия по избор: https://www.slumbersac.co.uk/adult-sleeping-bag-with-feet-stars.html
Лично аз, гледайки го се уморявам само да помисля как се сваля това нещо посред нощ.

# 764
аз поръчах като бях преди две години в България. струваше ми някаква смешна сума, а като качество не е зле. детето ми е 116-18 см. и сигурно ще му става още две години. взлиза и излиза сама от 4 годишна.
това на снимката е добро. искам едно за мен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт