В момента чета... 57

• 85 622
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Снощи зачетох Empire V на Виктор Пелевин. Първа среща ми е с автора, исках запознанството ми да започне с "Батман Аполо", но плановете ми се провалиха. Започна обещаващо и дано продължава в същия дух.

# 46
  • София
Вени, благодаря за новата тема!

Записвам се с две книги, които чета паралелно: Standing in the Rainbow (май я няма на български) на Фани Флаг (която ми е любима авторка) и "Момиче на пружина" на Паоло Бачигалупи (засега съм в началото и мога да кажа само - много интересна идея!).

# 47
И аз поръчах куп книги от сайта.
Голяма зарибявка е!
Може ли линк към този сайт?

Скрит текст:

# 48
И аз благодаря за новата тема!

Записвам се с "Всички наши грешни дни" на Илан Мастаи.
След сто и петдесет прочетени страници все още не мога да преценя в каква степен ми харесва и в каква не. Но щом си задавам този въпрос в никакъв случай не ме е впечатлила. Имам надежда все още обаче.

Прочетох и "Гам" на Ремарк.
Тя пък взе, че ми допадна, въпреки негативните коментари, които срещнах.
Вярно е, че е доста странна, разпиляна, една такава половинчата. Все едно е само прототип на роман, но талантът на автора не може да се сбърка.

# 49
  • София
Аз ще пробвам Костенурки до безкрая на Джон Грийн, нищо от него не съм чела, всъщност изобщо не знам какво да очаквам, освен, че тези костенурки с нещо ме привличат Simple Smile Може би заради оранжевикавата корица Simple Smile

# 50
  • Mediterraneo

Следя коментарите ви за "Лисицата". Търся да се хвана за нещо, че да подновя четенето ѝ. Обърнах света, за да я намеря, а изобщо не можа да ме грабне. Confused

Хич не се занимавай да подновяваш четенето й, ако питаш мен! На 60% съм и отдавна я чета на инат. Не разбирам защо тази книга попада две години подред в номинираните книги тук... Ще я дочета аз, но съжалявам, че я започнах направо!

# 51
  • Belgium
Петенце, аз много харесах "Момиче на пружина" на Бачигалупи. Въпреки че масово не е оценена особено високо.

Angel_Dust, хич не са лоши Костенурките на Грийн. А аз не съм му особен фен Simple Smile

# 52
  • София
Ха, Лу, аз пък обратното, останала съм с впечатление, че  Пружинката масово е харесвана, поне всички, които познавам и са я чели, я харесват, както и във форума предимно положителни мнения за нея съм виждала. Аз съм му фен на Бачигалупи, много ми се ще да преведат и други негови.
За Грийн - почвам я, без очаквания, дано не се разочаровам.... или не много Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 17:34 от Angel_Dust

# 53
  • София
Благодаря за отзивите, момичета! Става ми още по-интересно дали и аз ще я харесам.

# 54
  • Belgium
Angel_Dust ами около мен е точно обратното - дори сай-фай феновете мрънкат, че "Момичето" не била достатъчно добра. С което аз не съм съгласна Wink Малко е бавна в началото, но пък точно там Бачигалупи прави страхотно според мен светоизграждане. Пускам ви моя отзив в GR за книгата, бях се вдъхновила (няма спойлери):

https://www.goodreads.com/review/show/1647541419?book_show_actio … rom_review_page=1

# 55
  • Бургас
Pip4i,добра идея ми даваш. Ще се поровя да видя за инфо.
N.N  добре,че си дала линк,че нямах възможност да вляза във форума

# 56
Angel_Dust, чакам отзиви за "Костенурки до безкрая". Имам я на хартия и се чудя кога да я вместя.

# 57
Приключих с Жестока Любов на Колийн Хувър. Много ми хареса книгата(както и Споделени тайни). И много ме разчувства. Затова продължавам с Грозна любов .

Току-що започнах с Грозна любов и установих, че всъщност това е Жестока любов. Защо е с две заглавия, две корици? Някои знае ли нещо по въпроса?

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 16:14 от тинити

# 58
Pip4i,добра идея ми даваш. Ще се поровя да видя за инфо.
Видях, че има профил във ФБ и като гледам е публичен. Като прочета Нестинарка електронно, ако ми хареса, ще я помоля да ми я прати на хартия (с автограф даже Wink )

# 59
  • Бургас
И аз ще се възползвам от тази идея.
Още сега!
Стискайте палци,момичета!

Общи условия

Активация на акаунт