Обсъждане на имотни обяви

• 77 833
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Аз мисля, че само стената в коридора са бутнали и са го направили кухня, а бившата кухня сега е това помещение с дивана; голямата спалня в бюрото е бившия хол. Не разбирам за кой носещ панел говорите, аз не виждам усвоена тераса?

# 121
  • София
Моя грешка, стори ми се че няма тераса на кухнята. Там си е  Peace

# 122
Аз мисля, че само стената в коридора са бутнали и са го направили кухня, а бившата кухня сега е това помещение с дивана; голямата спалня в бюрото е бившия хол. Не разбирам за кой носещ панел говорите, аз не виждам усвоена тераса?
Права си, сега обърнах внимание. Ясно защо хола е всъщност холче.

# 123
Иначе на мен много ми харесва как е направено-светли цветове - бяло, розово, личи си, че е направено младежко за наематели, но с вкус. Няма дори маса за хранене-всеки да си яде в стаята, а гости максимум колкото се съберат на дивана. Харесва ми определено, ама тия пари за 65 кв.м. ми се струват множко. Заради ремонта и мястото според мен до 80 к евро би била адекватна цена. А като знам, че за толкова мога да взема маломерен тристаен НС в по-кофти квартал, но поне да имам маса за хранене, не бих го взела този в Стрелбище. Иначе 100% докарва добър доход от наем и там ще е винаги зает заради близостта до медицинска академия и бизнес центровете по България.

# 124
# 125
  • София
Хахаха, На това височината му е максимум 2.30  Mr. Green
Десперета, на панелката в стрелбище да е максимум 800 лева наема, или 8к годишно след приспадане на данъците. При цена от 220к като ти идва малко над 3% възвръщаемост.

# 126
  • София

На това му се казва коридор с балкон Flushed А цената си е без коментар.

# 127
За мен това си е просторен таван, а не апартамент. За какво ги купуват такива кутийки се чудя?

# 128
  • София
Малко късно, но и аз се записвам да се включа в обсъждането.
Търся от сравнително скоро (2 месеца) двустаен в Младост и честно казано взех да се отчайвам, но... Поне да се посмея с обявите, които споделяте

# 129
За мен това си е просторен таван, а не апартамент. За какво ги купуват такива кутийки се чудя?
А за какво ги строят с 15 м2 балкон + още 4 м2 друг балкон? Аз обичам тераска - да си сложиш масичка със столчета, някое цветенце, такива неща. За това ти трябват 4-5 м2, тия 15 са супер безсмислени. Особено като вътре е едностайно, пардон "еднопространствено".

Мередит, до какъв бюджет горе долу?

# 130
  • София

Мередит, до какъв бюджет горе долу?

65 хил Е... 70 хил ми е максимумът. Гледах и по-скъпи големи двустайни, но от тази сума нагоре ще ме затруднява много ипотеката.

# 131
Докато разглеждах за Мередит ми изскочи това: https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15108425046111 … k=3ixm5l&f1=1
Егати, вече за драматичен ефект слагат черно-бели снимки. Grinning
Иначе цената е ужасна за толкова висок етаж и състояние за основен ремонт. Между другото метрото дори по моите стандарти не е 10 мин пеша. 10 мин с бягане - евентуално. Не им виждам "частичния" ремонт.

# 132
Докато разглеждах за Мередит ми изскочи това: https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15108425046111 … k=3ixm5l&f1=1
Иначе цената е ужасна за толкова висок етаж и състояние за основен ремонт. Между другото метрото дори по моите стандарти не е 10 мин пеша. 10 мин с бягане - евентуално. Не им виждам "частичния" ремонт.

Муахахахах. А защо шкафа над пералнята закрива отделението за поставяне на прах? Всеки пък като пускаш пералня, трябва да отваряш шкафа? Кухненските шкафове са толкова стари, че са започнали да се отплепват покритията. Head Band Как живеят тези хора? Не им ли е неприятно? Всеки ще каже, че за ремонт трябват пари, но да не можеш за 20 години да отделиш 5000лв, за една боя и мебели Виденов...

# 133

Муахахахах. А защо шкафа над пералнята закрива отделението за поставяне на прах? Всеки пък като пускаш пералня, трябва да отваряш шкафа? Кухненските шкафове са толкова стари, че са започнали да се отплепват покритията. Head Band Как живеят тези хора? Не им ли е неприятно? Всеки ще каже, че за ремонт трябват пари, но да не можеш за 20 години да отделиш 5000лв, за една боя и мебели Виденов...
Да ти кажа аз не бързам да съдя хората. Не се знае как са живяли и какви проблеми са имали - живяли са, както са могли.
Иначе цената ми се вижда висока определено. Кажи си - жилище еди къде си, спирки на ГТ (76, 305, 214...каквото още минава), близо до Цариградско, за основен ремонт. А не - направен е "частичен ремонт", на 10мин от метрото, което очевидно не е вярно.
Между другото тази сменена врата на банята е подъл номер. Вратите се слагат накрая, за да се съобразят с нивото, което ще се получи след слагането на новите плочки. Всеки, който тръгне да прави ремонт на банята ще трябва да смени поне крилото или да напасва с 300 зора плочките спрямо наличната врата особено, ако е ПВЦ. Дървена врата може да се среже поне отдолу с циркуляр.

# 134
Скрит текст:
Иначе цената е ужасна за толкова висок етаж и състояние за основен ремонт. Между другото метрото дори по моите стандарти не е 10 мин пеша. 10 мин с бягане - евентуално.
Не им виждам "частичния" ремонт.
Как? В кухнята са сложени долни шкафове...някакви евтинджак...и има пералня която не се връзва с ретровизията...Аз се чудя с вратата на банята какво се е случило?

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 17:49 от So Lucky*

Общи условия

Активация на акаунт