Обсъждане на имотни обяви

• 78 268
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • София /Абсурдистан
Тези обяви все едно ги пишат за хора, които досега не са живяли в София и нямат идея как реално стоят нещата.
За който се хване Simple Smile С учудване забелязвам, как толкова много хора се хващат на реклами.

# 466
  • София
Мани останалото, ами и снимките не съвпадат. На една от тях се вижда стъклена трапезна маса с други столове. Тази стая е максимум 15м2, добре са я напудрили с най-евтината печка и с Лед-ленти по 2-3 лева...
За Манастирски съм живяла и много пъти съм си казвала мнението. Този Апартамент ще отлети със сигурност на поне 135к евро. Искате, неискате - търсят хората, особено новодошлите.  Mr. Green
И аз се чудя как  преходно маломерно ЕПК в Младост без балкон е на 65к и се харесва, ама това е положението. Чудя се сега като дозадръстят младост с небостъргачите как изобщо ще се минава по Малинов и дали сегашните купувачи си правят тази сметка.

# 467
Мани останалото, ами и снимките не съвпадат. На една от тях се вижда стъклена трапезна маса с други столове. Тази стая е максимум 15м2, добре са я напудрили с най-евтината печка и с Лед-ленти по 2-3 лева...
За Манастирски съм живяла и много пъти съм си казвала мнението. Този Апартамент ще отлети със сигурност на поне 135к евро. Искате, неискате - търсят хората, особено новодошлите.  Mr. Green
И аз се чудя как  преходно маломерно ЕПК в Младост без балкон е на 65к и се харесва, ама това е положението. Чудя се сега като дозадръстят младост с небостъргачите как изобщо ще се минава по Малинов и дали сегашните купувачи си правят тази сметка.
Много си права.
В Младост придвижването е ОК, ако разчиташ на метрото. Ако си с кола, е доста трудничко. Аз преди големия бум в строителството съм висяла по 40 мин в задръстване в пиковите часове на излизане от Младост. Сега не знам как е.

# 468
Много си права.
В Младост придвижването е ОК, ако разчиташ на метрото. Ако си с кола, е доста трудничко. Аз преди големия бум в строителството съм висяла по 40 мин в задръстване в пиковите часове на излизане от Младост. Сега не знам как е. [/quote]
и сега е доста зле, включително малките улички между блоковете - не можеш да се разминеш от коли, и пеша не можеш да вървиш понеже колите са паркирани по тротоарите

# 469
Хайде да играем на една игра! Какво не е наред с тази обява:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c152110322770258 ?
Simple Smile

# 470
Много моля някой с резервна сим карта да се прежали и да се обади Simple Smile

# 471
Simple Smile

Хаха, дали Bulgarian Properties знаят? Grinning

# 472
Аз нещо не се ориентирах къде е грешката в обявата. Ще ми помогнете ли?

# 473
Simple Smile

Панелите от 1984 г. са 8 етажни.

# 474
Ако са излъгали само за един етаж е добре (и ако изобщо има такъв апартамент). Едни още се опитват да лъжат хората с осем етажа - то и аз не съм много по математиката, но правя разлика между 12 и 20.

# 475
Това с етажите е доста относително, защото масово първи етаж вече е втори и от там нататък - всичко е объркано. На едни обяви първият етаж е първи, на други - втори - иди разбери. Но върхът беше, като един обявяваше за продажба апартамент на ет. 2, а реално продаваше такъв на етаж 5, ама него вече го бях гледала и не го бях харесала точно защото е на този етаж. Ми какво значение имало според брокера дали втори или пети етаж, нали все не е последен? Ега ти наглостта.

# 476
Аз нещо не се ориентирах къде е грешката в обявата. Ще ми помогнете ли?
Зеленина, цветя, сигурно е пролет... А вътрешни снимки изобщо липсват Simple Smile

# 477
Но пък е от съществено значение, че до блока има пешеходна пътека Simple Smile

# 478
Ей това е! С чужда пита помен да правиш!

...и велоалея И в дете ленти, което съществено 'дига цената  Nerd

# 479
Ей това е! С чужда пита помен да правиш!

...и велоалея И в дете ленти, което съществено 'дига цената  Nerd

Ами например за мен е много голямо предимство да има велоалея в близост. Ако е и в двете ленти - още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт