Обсъждане на имотни обяви

• 78 250
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Аз нещо не се ориентирах къде е грешката в обявата. Ще ми помогнете ли?
Зеленина, цветя, сигурно е пролет... А вътрешни снимки изобщо липсват Simple Smile
Вгледай се внимателно в снимката със зеленината. Ще видиш блед очевидно избледняван надпис BUlgarian Properties. Иначе отдолу пише Tera нещо си за агенция. Снимката е свалена от сайта на Bulgarian Properties. Аз мислех, че това е уловката. Grinning

Аз по същата велоалея въртях кръгчета с бягане и беше много приятно. Има към 3 км на кръгче.

# 481
Ей това е! С чужда пита помен да правиш!

Но пък е от съществено значение, че до блока има пешеходна пътека Simple Smile
...и велоалея И в дете ленти, което съществено 'дига цената  Nerd

Ами например за мен е много голямо предимство да има велоалея в близост. Ако е и в двете ленти - още по-добре.
Значи ти ще се пожертваш да позвъниш на обявата Simple Smile)))))))))))))))

# 482
Оня ден обикалях из Младост 1 и ако ми дадат 81600 EUR мога и да обмисля да отида да живея там. Младост 4 едва ли е по-добре.

# 483
Оня ден обикалях из Младост 1 и ако ми дадат 81600 EUR мога и да обмисля да отида да живея там. Младост 4 едва ли е по-добре.
Доста по-добре е.

# 484
  • София
Хайде да играем на една игра! Какво не е наред с тази обява:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c152110322770258 ?
Simple Smile

Панелът си е 8 етажен, ако е той на снимките. ДК-тата са правили до 8 етажно, някъде по изключение 9, а има два блока в Дупница и Бургас 10 етажни експериментални.
Триестаен 96м2 не е със сигурност. От тази година вървят 99% 85-87м2. Почти всички нямат и две канализации - просто банята без тоалетна е отделно от тоалетната. Вече след последното обновяване 87ма има по проект и тоалетна в банята.
Да не говорим че на първата снимка градинката е от затворен комплекс, а двата панелни блока на двете снимки са различни.

# 485
Образец за фалшива обява с всички атрибути Simple Smile chiana, точно

# 486
  • София, Bulgaria
Какво мислите за този апартамент?

http://tsteam.bg/pf/%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B5%D … 1%8E%D0%BB%D0%B8/

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 17:15 от tomeva

# 487
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15209066802577 … k=3kwh8z&f1=1
Колко гадно е направена кухнята само... Затворена с някаква капандурка.

# 488
А къде му е втората стая?  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 489
  • Blondeville
Скъп ми се струва за Люлин, спалнята изглежда много малка, холът и кухнята са в едно помещение, не виждам втора спалня, та не разбирам как се води тристаен. Иначе изглежда приятно обзаведен.

Просто като израснала в Люлин имам дълбоки предразсъдъци към този квартал, не знам дали някога бих могла да си променя мнението за района.

# 490
  • София
На вашата агенция ли е? Ми няма цена, ама предполагам ще му искате 1200 евро на м2  Mr. Green

Едит: не бях видяла цената, ама горе-долу познах Simple Smile
Ми нормално да е такава кухнята, като пробутват панелнаъта гарсониерка от 45-47м2 за двустаенот 51м2  Wink
Дори се вижда влажното петно на първата снимка под прозореца  Mr. Green

# 491
Много ми е клаустрофобично, стаите са миниатюрни. Харесвам сградите на Delar, обаче, и макар че нещо не се ориентирам къде точно се намира това, гледката от прозореца изглежда приятна. Цената му е прекалено висока и според мен не специално заради квартала, а защото е голяма теснотия вътре. Егати и холокухнята.

ЕДИТ: Видях къде е, това по никой начин не е на 5 мин пеша от метростанция Люлин.

# 492
  • Blondeville
Това е май от Дж. Неру вляво някъде малко преди Панчо Владигеров (бул. с трамваите при кооперативния пазар). Струва ми се далечко от метрото. 6-ти микрорайон е средно търпим според мен иначе, един от приятните. Само 6, 7-ми и 8-ми са ми що годе приемливи.

# 493
Това е май от Дж. Неру вляво някъде малко преди Панчо Владигеров (бул. с трамваите при кооперативния пазар). Струва ми се далечко от метрото. 6-ти микрорайон е средно търпим според мен иначе, един от приятните. Само 6, 7-ми и 8-ми са ми що годе приемливи.
Според мен почти всеки има приятни части, но аз съм само от година тук и не съм ходила навсякъде. Ние живеем на границата между 8ми и 9ти, водим се 9ти до една ДГ. Наоколо ми е много приятно колко е зелено и пълно с деца. Simple Smile На теб кое ти правило толкова лошо впечатление? Интересно ми е, защото и аз, и майка ми се пренесохме (всяка в свой апартамент, тя е в Люлин 8  ) от Младост 2 и не намирам никаква разлика между двата квартала (с изключение, че метрото в Младост е по-ново и че при нас в Люлин има парк) и като цяло и двете сме много доволни от квартала в тези части, които обитаваме.

# 494
  • Blondeville
Аз съм израснала в Люлин 7, 90-те години (набор 85 съм), живях там до 17-годишна, имах няколко познати поне пласьори, много от наборите ми спряха да учат в 8-ми клас, пияницата от съседния блок редовно стреляше през балкона като се напие, през вечер слушах пиянски скандали, съучениците ми пушеха трева и в училище (8-ми клас, 40-то), в детската лелките ни шамареха, изобщо идилия. Grinning Ясно ми е, че оттогава бая време е минало, и нещата са различни сигурно, ама не мога да се пречупя и да харесам района.   Между 8-ми и 9-ти не е лошо, метрото е относително близко, но не много. Там в района беше някъде бар Куба Либре, където бях сервитьорка цели 4 дена  Grinning Иначе крайно не ми харесват Люлин 1, 2 и 3, и части от Люлин 10.

Общи условия

Активация на акаунт