Обсъждане на имотни обяви

• 78 227
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм израснала в Люлин 7, 90-те години (набор 85 съм), живях там до 17-годишна, имах няколко познати поне пласьори, много от наборите ми спряха да учат в 8-ми клас, пияницата от съседния блок редовно стреляше през балкона като се напие, през вечер слушах пиянски скандали, съучениците ми пушеха трева и в училище (8-ми клас, 40-то), в детската лелките ни шамареха, изобщо идилия. Grinning Ясно ми е, че оттогава бая време е минало, и нещата са различни сигурно, ама не мога да се пречупя и да харесам района.   Между 8-ми и 9-ти не е лошо, метрото е относително близко, но не много. Там в района беше някъде бар Куба Либре, където бях сервитьорка цели 4 дена  Grinning Иначе крайно не ми харесват Люлин 1, 2 и 3, и части от Люлин 10.
Лелее, доста се е променило положението, да. Grinning
Аз израснах в Младост 2 също 90те и имам сходни истории и преживявания. Grinning
В Люлин 1 и 2 не съм ходила още. Иначе сме близо до това Куба Либре, макар че аз не му бях обръщала внимание и сега го видях на картата. Grinning Съответно близо до Европа, която слава богу фалира и сега слагат Т-маркет.
Честно казано, мен точно 7цата не ми харесва особено. Има много непремахнати стари постройки и сякаш се поддържа по-малко.

# 496
  • София, Bulgaria
Скъп ми се струва за Люлин, спалнята изглежда много малка, холът и кухнята са в едно помещение, не виждам втора спалня, та не разбирам как се води тристаен. Иначе изглежда приятно обзаведен.

Просто като израснала в Люлин имам дълбоки предразсъдъци към този квартал, не знам дали някога бих могла да си променя мнението за района.

Апартаментът е блок 610Б, около блока е прекрасно... не знам, защо  не са качили снимки на втората спалня, сигурно ще сложат и на нея. Въпросът е, че апартаментът наистина е прекрасен. На Дилар са им хубави сградите, продавала съм в и в други квартали техни имоти. Характерни са с много добро разпределение. Проблемът е, че е в Люлин и някои хора са предубедени.
Иначе наистина са 5 минути до метрото- брокерска крачка...Stuck Out Tongue

# 497
  • Blondeville
За мен най-приятен е 6-ти, в определена част, горе долу, където е този имот от обявата. 7-ми е гаден в частта си към спирката на 310(ако имаоще такава линия), откъм Дж. Неру срещу Домко и по границата с 6-ти. Около 79-то е приятно, както и около KFC, и е доста близо до метрото. Та така, има само един друг квартал, който по не  харесвам - Обеля, но това е чисто като локация и визия. Люлин има що годе прилична инфраструктура, но честно казано май не бих си записала детето на детска или в училище там, човек трудно се отърсва от спомените, та не съм критерий в това отношение. Просто люлинските ми кофти  познати от детството още са си там, колкото и да са дошли и нови и нормални хора в района  Laughing

# 498
  • Blondeville
Така е, аз съм жив пример за предубеден човек  Laughing. Само обзавеждането ми допада от този апартамент, и мястото в 6-ти. Иначе спалнята според мен е не повече от 10 квадрата, холокухни не обичам хич, единственото място, което виждам подходящо за телевизор е точно стената до кухненската част, и стаите просто са малки като за мойте разбирания. Може другата спалня да е по-голяма, знам ли.

За тези пари мога да си купя нещо около 80 квадрата за тотален ремонт около южен парк, в Иван Вазов, Бели Брези, Гео Милев, че и Лозенец, Хладилника и тн, някак не мога да се пречупя за Люлин. 

Скъп ми се струва за Люлин, спалнята изглежда много малка, холът и кухнята са в едно помещение, не виждам втора спалня, та не разбирам как се води тристаен. Иначе изглежда приятно обзаведен.

Просто като израснала в Люлин имам дълбоки предразсъдъци към този квартал, не знам дали някога бих могла да си променя мнението за района.

Апартаментът е блок 610Б, около блока е прекрасно... не знам, защо  не са качили снимки на втората спалня, сигурно ще сложат и на нея. Въпросът е, че апартаментът наистина е прекрасен. На Дилар са им хубави сградите, продавала съм в и в други квартали техни имоти. Характерни са с много добро разпределение. Проблемът е, че е в Люлин и някои хора са предубедени.
Иначе наистина са 5 минути до метрото- брокерска крачка...Stuck Out Tongue

# 499
На мен това, че е на малко повече от 5 мин. от метрото не ми е толкова зле. Мнението ми е, че непосредствено около спирките на метрото винаги има повече неясни субекти, отколкото в по-отдалечените точки на кварталите. Неслучайно поне в нашия квартал понякога една полицейска кола застава на един от изходите и започва да проверява за документи.

# 500
На мен това, че е на малко повече от 5 мин. от метрото не ми е толкова зле. Мнението ми е, че непосредствено около спирките на метрото винаги има повече неясни субекти, отколкото в по-отдалечените точки на кварталите. Неслучайно поне в нашия квартал понякога една полицейска кола застава на един от изходите и започва да проверява за документи.

Така е, а и около метростанциите обикновено има шумен булевард и като цяло е по-мръсно.

# 501
  • София
Аз съм израснала в Люлин 7, 90-те години

Същото мога да напиша за Лозенец, над х-л Маринела, 21 СОУ и околните улички до Хладилника.
Майка съм да дете 90 набор, споделяла е всичко, имам и мои наблюдения.
Само пияния, стрелящ съсед беше от съседната нова кооперация.
Всичко друго съвпада в двете гета.
А, дъщерята никога не пожела да бъде сервитьорка или барманка, дори и за дни.
Беше наясно какъв контингент ще обслужва ако стане.

# 502
  • Blondeville
То въпросът е, че ако се ориентирам добре, е на 10+ минути от метрото с бързо ходене  Laughing

# 503
И нашият пиян съсед беше от съседния блок в Младост. Grinning Той освен това крадеше телевизори.

# 504
  • Blondeville
Aisha, предполагам всеки може да има такива спомени за откъдето и да е, това не променя факта, че аз лично в Люлин просто не бих живяла. Като цяло не харесвам  нито един от районите с преобладаващо панелен пейзаж, но това си е моето мнение, не го налагам на никого.

Иначе да, сервитьорка бях за 4 дни, после няколко години продавачка, вече извън Люлин, после учителка, после навлязох в софтуерния бизнес, та не ме е срам откъде съм тръгнала, хич даже. Работеше ми се и исках да изкарвам сама парите си  Simple Smile

# 505
То въпросът е, че ако се ориентирам добре, е на 10+ минути от метрото с бързо ходене  Laughing

Ако пътят е нормален за ходене и осветен вечер, за мен не е проблем. Но наистина не е ок брокерите да лъжат за разстоянието.

# 506
Около 10тина минути е така като гледам. Срещу мебелната къща е май на кръстовището близо до Фантастико.

# 507
Така е, аз съм жив пример за предубеден човек  Laughing. Само обзавеждането ми допада от този апартамент, и мястото в 6-ти. Иначе спалнята според мен е не повече от 10 квадрата, холокухни не обичам хич, единственото място, което виждам подходящо за телевизор е точно стената до кухненската част, и стаите просто са малки като за мойте разбирания. Може другата спалня да е по-голяма, знам ли.

За тези пари мога да си купя нещо около 80 квадрата за тотален ремонт около южен парк, в Иван Вазов, Бели Брези, Гео Милев, че и Лозенец, Хладилника и тн, някак не мога да се пречупя за Люлин.  
Напълно споделям мнението ти, само дето на тази цена СС за ремонт с тази реална квадратура не можеш да намериш. А този апартамент изобщо няма как да е със ЗП 80 кв.м, оквен ако няма огромна тераса. Опитвам се вече 2-3 месеца да намеря нещо СС 80-90 кв.м , вкл. за ремонт в Яворов, определени части на Гео Милев, Редута и Оборище за 130-140 К, бих дала и 150 -160 К, ако не се налага тотален ремонт, но единствените такива предложения са до булевард, 1-ви етаж или над трети без асансьор, или пък сгради в много лошо състояние.

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 13:07 от TafTaf

# 508
  • Blondeville
Едни познати взеха по-голяма квадратура даже, в Гео Милев, за 80к евро, но беше след пожар, и все пак беше преди 2г , а това също има значение.

Сега наистина не знам как вървят тоталните щети в тези райони 😁 Разбира се тотал щета бих взела, ако сградата и общите части са ок.

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 20:39 от blondie_anna

# 509
  • София
Около 10тина минути е така като гледам. Срещу мебелната къща е май на кръстовището близо до Фантастико.

Това е навътре по улицата точно срущу Силвър център - и мястото е хубаво, и блока е хубав. 5-6 минути до метрото, но с уговорката, че се минава покрай басейна, кучешката полянка и Сиконко. Това минаване става само денем и сухо време. Иначе трябва да се заобикаля покрай трамвайната линия.

Общи условия

Активация на акаунт