Обсъждане на имотни обяви

• 78 152
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Qsenski, но бас държа, че заради лошото състояние сте подбили доста цената, нали? Съответно доста купувачи не са отишли дори на оглед заради лошото състояние и продавачите са изгубили от това. Като купувач, целящ минимална цена е добра стратегия да гледаш жилища в лошо състояние, които други биха подминали, но като гониш висок ценови клас и максимума от сделката, трябва да представиш "продукта" в най-добра светлина. Иначе губиш.

# 406
Е то е ясно, че купувачът игнорира доста неща и си гледа стаи, разпределение и прочие. Няма да откажа хубав имот само защото е било разхвърляно. Но според мен това си е проява на уважение към купувача, на който искаш да измъкнеш доволно голяма сума пари, пък те мързи да поизчистиш малко. Не става въпрос да няма следи от живот, ама чак пък такива кочини. Аз например гости не бих посрещнала в такъв безпорядък, същото важи и за потенциалните ми купувачи. Сега се сетих за филма Американски прелести - майката беше брокер и се опитваше да продаде една къща, която лично тя преди това излъска. Направи ми тогава впечатление, защото не знаех за такава практика при брокерите.

# 407
Според мен този, който е правил снимките на разхвърляния апартамент не иска да го продава.

# 408
http://www.address.bg/bg/оферта-продажба/двустаен-апартамент-Соф … tml#axzz59FSwC0N8
Какво мислите за този блок?
От около 5 години е готов и все още ми се вижда празен/съдейки вечер по запалените лампи/ Grinning

# 409
Не е Доктроски паметник, но е добро мястото. Около Докторски паметник изобщо не са много хубавите кооперации. Срува ми се, че дори с доста пари е трудно да се намери хубав имот, предлагането не е голямо. С парите се качват и критериите. Съвсем други неща се гледат тогава.

# 410
Qsenski, но бас държа, че заради лошото състояние сте подбили доста цената, нали? Съответно доста купувачи не са отишли дори на оглед заради лошото състояние и продавачите са изгубили от това. Като купувач, целящ минимална цена е добра стратегия да гледаш жилища в лошо състояние, които други биха подминали, но като гониш висок ценови клас и максимума от сделката, трябва да представиш "продукта" в най-добра светлина. Иначе губиш.

Беше трета публична продан с цена около 500 евро/кв, друг купувач не се яви, макар квартала да е един от най-елитните.
Може би снимките са отблъсквали, защото и на огледи само още един, според длъжниците бил минал.
Но пък и 2014 г. на публична се търсеха предимно НС, тези от 60-те минаваха за "неатрактивни" според познати брокери.

Не винаги състоянието сваля много цената, особенно ако е добра локацията.
Горял преходен двустаен апартамент около 53 кв. в Яворов от 60-те, с обгорели дограми и найлони по тях, по същото горе-долу време се продаде на свободния пазар за 63К евро, след като отвися няколко години на пазара.
Но е нормално е на вас дамите немити чинии и мръсни чаршафи да ви се набиват повече на очи.

# 411
http://www.address.bg/bg/оферта-продажба/двустаен-апартамент-Соф … tml#axzz59FSwC0N8
Какво мислите за този блок?
От около 5 години е готов и все още ми се вижда празен/съдейки вечер по запалените лампи/ Grinning

Тия със зор взеха Акт16. Напиши в гугъл името на строителя - Интернешънъл Билдингс ООД. Апартаментите продадени с ипотеки, след това ги продаваше ЧСИ втори път https://www.blitz.bg/article/44471
Сега не знам кой ги продава ( в дясно цялата колона е с обяви от блока), но май повечето имат вече поне по един излъган собственик  Grinning

# 412
qsenski, благодаря, кой да се сети да потърси из Гугъл Grinning

# 413
Според мен до Заимов е много по-хубаво отколкото в Иван Вазов.

На вкус и цвят... Simple Smile Според мен пък Южният парк е много по-хубав от парка Заимов, най-малкото е достатъчно голям за колелета или хубава няколко-километрова разходка. А и вътре в самия квартал ми харесва повече.

То и от Иван Вазов не ти трябва кола. И да, цените са ужасни, ама въпреки тях рядко нещо се задържа на пазара. Ще я гледаме тази обява колко ще стои.

Иначе имот на самия Заимов не бих взела заради шума и праха от булеварда. Зависи де, накъде гледат повечето стаи.

# 414
Aз имам в предвид мястото, не парка. Парковете в София като цяло от всички посоки са пренаселени и пълни с кучета та бягане/колоездене се получава на пресекулки освен в дъждовните дни.

# 415
Aз имам в предвид мястото, не парка. Парковете в София като цяло от всички посоки са пренаселени и пълни с кучета та бягане/колоездене се получава на пресекулки освен в дъждовните дни.

Южният навътре е  по-спокоен отколкото на входовете - и централният на Витошка, и този откъм Гоце Делчев са пренаселени. Но като минеш първоначалната лудница и влезеш навътре, става по-спокойно и може да се кара. Е, не е пусто, но става. То и на Витоша през уик-енда е лудница, всъщност.

А иначе за мястото - според  мен Иван Вазов е по-добре от парка Заимов, което е отразено и в цената. Не Докторски (около Шипка, Шейново, Марин Дринов и В. Търново), а именно Заимов - е по-евтин. Някой назад писа - Грета май беше, че ИВ бил на същата цена като околните - еми не е бил никога така, винаги е бил по-скъп от Стрелбище и Гоце Делчев, и от Хиподрума и МА. Не че те са евтини, просто И.В. е по-скъп и винаги е бил в топ 3 на София по цени.  

# 416
Като локация в града аз бих избрал Заимов. По-близо е до центъра, което за мен е приоритет, но за съжаление факт е, че самият парк много се пълни и ако искаш да спортуваш или рано сутрин или вечер.

# 417
  • София
Само като се сетя за зоната на 500-700метра северно от Заимов по права линия и лошо ми става  Sick
Иван Вазов имат един огромен недостатък - отвсякъде вече за саобиколени от зелена зона, а самият квартал е свободен. Днес г-н Юксел Кадриев си изкара колата от една градинка. докато отивах към 14 поликлиника.

# 418
Само като се сетя за зоната на 500-700метра северно от Заимов по права линия и лошо ми става  Sick
Иван Вазов имат един огромен недостатък - отвсякъде вече за саобиколени от зелена зона, а самият квартал е свободен. Днес г-н Юксел Кадриев си изкара колата от една градинка. докато отивах към 14 поликлиника.

И аз го казах назад  Peace Най зле е към ТБГ и по Петко Каравелов. Но не мисля, че ще продължи дълго така, накрая ще им уврат главите в Триадица.

# 419
  • София
Просто не мога да не го споделя, въпреки че не е обява - но нали преди няколко дни обсъждахме гълъбарници... Не им стигнали два етажа над кота корниз, та направили и къщичка за Карлсон, който живее на покрива.

https://imgur.com/a/0ivxN

Общи условия

Активация на акаунт