Обсъждане на имотни обяви

• 77 821
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Офф, този апартамент по-нагоре в Бъкстон... Бъкстон, Бъкстон, ама в обявата пише, че е до знаме на мира.. Защо за бога хората, които търсят в Бъкстон, трябва да си губят времето да гледат обяви за Павлово. Това винаги не е дразнело страшно много. Както и на 5 минути от един къде си, ама не е уточнено "с тичане".

# 511
Моля, ако видите изгодна оферта за ГАРАЖ, да ми пишете Grinning Ама не паркомясто, а гараж, защото купуването на паркомясто не може да се купи, ако нямаш имот, към който да го закачиш...
Продава се гараж на едно място, но зависи кой квартал ви интересува.

# 512
  • София
Показаният люлински апартамент от последните странички ми се струва прекалено скъп. Живея в Люлин от 85-та година, следя обявите, знам, че има и по-скъпи, но цената за мен не отразява локацията. Да не говорим, че т.нар. дневен тракт ми изглежда преко сили около 20-25 кв. м.

# 513
Това е за пристиснат от обстоятелствата човек, на когото му се налага веднага да влезе да живее.
Втората спалня да не би да е преправен кухненски бокс, та затова да липсва. Предполагам, обявената цена е такава с предвидена потенциална възможност за отстъпка.
Нормална кухня, дори кухненски бокс в хол-кухня няма. Плота е толкова малък, че е сравним с такъв в студио или боксониера, а при това едната линия на плота е оголена от три страни, което я прави използваема само за едно кафе и сандвич.
Ако на човек му се налага бързо да влезе да живее в маломерно жилище без претенции за местоположението и  няма сили за ремонт - добре е.
Имах близък, на когото му предстоеше операция. Купи набързо първото такова, което му се изпречи на пътя, оперира се, спести си силите за ремонт и се възстанови прекрасно за две години.
Житейските ситуации за различни и "за всеки влак има пътници".

# 514
На мен ми харесва, направен е с вкус и са изкарали най-доброто от площта. И терасата е симпатична, и цветовете са добри. Харесва ми, че докато миеш чинии може да гледаш телевизор. Цената ми се струва висока за Люлин, но със сигурност ще си намери купувачи-някое младо мобилно семейство с тъща/свекърва от панелките наоколо е таргет групата според мен.

# 515
  • Blondeville
Чудя се това жилище дали е ок

https://m.imot.bg/details/1c150891436188238

# 516
На мен ми допада с изключение на колоната, ама тя може да се вкара в интериора. Само не ми е ясно откъде е тази снимка на тераса от високо при положение, че нали е на 2ри етаж.

# 517
  • Blondeville
И мен колоната не ме кефи, също и че е с холокухня, а снимката и пейзажът от терасата изглеждат тотално различни с другите. Съмнителна работа малко.

Чудя се дали сега е подходящ моментът за закупуване на инвестиционен имот, чийто наем да покрива поне на 80% ипотеката, и изобщо какво и къде е най-изгодно да се търси в такъв случай.

# 518
И мен колоната не ме кефи, също и че е с холокухня, а снимката и пейзажът от терасата изглеждат тотално различни с другите. Съмнителна работа малко.

Чудя се дали сега е подходящ моментът за закупуване на инвестиционен имот, чийто наем да покрива поне на 80% ипотеката, и изобщо какво и къде е най-изгодно да се търси в такъв случай.
Честно казано (макар че затова е добре да се включат по-големите капацитети - chiana, черна станция, лъки...), аз мисля, че точно сега не е ОК за купуване попринцип и особено с ипотека. Ако човек няма къде да живее, да. Тогава няма чак такова значение, но за инвестиция и то с ипотека, сякаш не е момента. Аз бих изчакала малко да се стабилизира пазара, евентуално близките 5-10 години да започнат да изскачат на пазара тъмните прозорци - празните апартаменти, в които живее по 1 баба или никой. Тогава предлагането ще се увеличи и цените може да дръпнат лекинко надолу временно.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15208574714514 … k=3l1rcu&f1=1 -  това е направено много красиво, но не мога да се отърся от усещането за преустроена гарсониера, която се пробутва за 2-стаен, макар че в случая може би е ОК да има такова преустройство... но жилището е ОК за живот на сам човек, за двама би било мъка.

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 12:29 от Google76

# 519
  • Blondeville
Много готино е направено, но от спалнята ме хваща клаустрофобия, толкова е малка и леглото в тази ниша е ужас, няма къде да си сложиш нощно шкафче. И наистина е жилище за сам човек, или двойка без деца максимум.

# 520
Къде е това в Борово? Там винаги ми се е струвало супер нагъчкано, пък този апартамент има яка гледка. Обаче тази цена за панел последен етаж.. бая са се изхвърлили..мебелите са ИКЕА. По принцип ми харесва, с вкус е направено. Тук в тази обява не е така, но много се дразня, когато апартамент с мебели тип Икеа го пишат дизайнерски, луксозен и тн., все едно е обзаведен от BoConcept, например.

# 521
Това:

https://www.imoti.net/bg/obiava/prodava/dragalevci/kashta/2845013/eYsWyi-88

някакъв майтап ли е!? Или наистина има хора, които биха дали толкова пари за къща в София!? За тези пари може да се купи страхотен имот навсякъде по света.

# 522
Преди няколко страници се обсъждаха Надежда/Люлин.
Аз съм живяла в Студентски 4 год./тихата част до хотел Макси/, в Младост 4/до Бизнес парка 2 год./ и сега в Люлин - точно до билата/метрото и не мисля да го сменям. Тихo ми е ,спокойно ми е, има място за паркиране, има въздух и някак пространство за дишане. Работя в Лозенец и с метрото ми е приказка, 30 минути и съм стигнала и не мисля за паркиране, задръстване, чудеса Grinning

# 523

Това е навътре по улицата точно срущу Силвър център - и мястото е хубаво, и блока е хубав. 5-6 минути до метрото, но с уговорката, че се минава покрай басейна, кучешката полянка и Сиконко. Това минаване става само денем и сухо време. Иначе трябва да се заобикаля покрай трамвайната линия.
[/quote]
Минава се и покрай църквата,а там е пълно с наркомани вечер!

# 524
Това:

https://www.imoti.net/bg/obiava/prodava/dragalevci/kashta/2845013/eYsWyi-88

някакъв майтап ли е!? Или наистина има хора, които биха дали толкова пари за къща в София!? За тези пари може да се купи страхотен имот навсякъде по света.
Това жилище е направено доста красиво и вероятно, ако там заживее семейство ще им е много хубаво с големия двор и простора, в подножието на Витоша. Иначе да, цената е прекалено висока за българския джоб. Аз не бих вложила (дори да ги имах де) всичките си пари в един имот или като цяло - само в имоти.

Общи условия

Активация на акаунт