Обсъждане на имотни обяви

• 77 814
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Къде е това в Борово? Там винаги ми се е струвало супер нагъчкано, пък този апартамент има яка гледка. Обаче тази цена за панел последен етаж.. бая са се изхвърлили..мебелите са ИКЕА. По принцип ми харесва, с вкус е направено. Тук в тази обява не е така, но много се дразня, когато апартамент с мебели тип Икеа го пишат дизайнерски, луксозен и тн., все едно е обзаведен от BoConcept, например.

Това е срещу Хепи на Тодор Каблешков.

# 526
Ако си имаш тази гарсониера с удоволствие можеш да си я ползваш в този вид, но да се придобива това на тази цена  - поне аз не мога да го разбера. Обявата може да има друга цел и в този смисъл - може на някого да е полезна.

# 527
Къде е това в Борово? Там винаги ми се е струвало супер нагъчкано, пък този апартамент има яка гледка. Обаче тази цена за панел последен етаж.. бая са се изхвърлили..мебелите са ИКЕА. По принцип ми харесва, с вкус е направено. Тук в тази обява не е така, но много се дразня, когато апартамент с мебели тип Икеа го пишат дизайнерски, луксозен и тн., все едно е обзаведен от BoConcept, например.

Това е срещу Хепи на Тодор Каблешков.

Благодаря. Щом това отпред е Каблешков - още по-зле.

# 528
  • София
Положението е ясно - натъкмили са го така, за да има все пак някакъв шанс на фона на всичките недостатъци: панел, последен етаж, на шумен булевард, клаустрофобична спалня. Да, стилно и приятно е, гледката е чудесна - по-добра от тази на новите блокове отсреща, които гледат към въпросния панел. Simple Smile Но и на мен ми се вижда висока тази цена. Освен това не виждам дали има климатик в хола, а този на тавана в спалнята май духа право към леглото...

# 529
  • София, Bulgaria
Няма такава обява и описание....смях се от сърце....SmileySmileySmiley

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1e152145763003083

# 530
  • Blondeville
Хахаха, обявата кърти 😁 И снимката е един път!

# 531
  • София, Bulgaria
Хахаха, обявата кърти 😁 И снимката е един път!

Дааа особено: "А и като се вземе впредвид предстоящото влизане в Еврозоната, по добро вложение на парите освен в имот надали може да се направи.
~
Всеки може да стане (остане) богат толкова, колкото е умен и прозорлив!
АП
Най добре е да пишете на имейла ми! Другото я го вида, я го чуя. ..

# 532
  • София
tomeva, мерси много за пълното със смях начало на седмицата!

Значи заема цял етаж, обаче няма северно изложение. Сещам се за един научно-фантастичен разказ, в който построиха къща във формата на тесеракт, намираща се в четвъртото измерение...  Laughing

Видеообиколката из имота също е неповторима, а от музиката тръпки те побиват.  Shocked

# 533
Лелееее, този е уникален образ. Grinning Grinning
Но не може да се отрече, че апартамента е огромен. Grinning

# 534
Интесерно ми е дали в тази точка на София има шансове за хостел, какъвто предлага в безнес плана си.

# 535
  • София
Удобно е за чуждестранни студенти по медицина. По-бедничките точно в Борово и МанЛи наемат.

# 536
tomeva, мерси много за пълното със смях начало на седмицата!

Значи заема цял етаж, обаче няма северно изложение. Сещам се за един научно-фантастичен разказ, в който построиха къща във формата на тесеракт, намираща се в четвъртото измерение...  Laughing

Всъщност, може наистина да няма северно изложение въпреки че е сам на етажа, ако стълбищната клетка е на север, а граничните с нея стаи нямат прозорец на север - те имат северни стени, но прозорците им са към други посоки. Виждала съм такива имоти, обикновено са дву-трифамилни къщи. Иначе е обявата е безумна, съгласна съм.

# 537
  • София, Bulgaria
Аз изложение разбирам на където гледат прозорците, ако няма северни прозорци, значи няма северно изложение...според мен.

# 538
Аз изложение разбирам на където гледат прозорците, ако няма северни прозорци, значи няма северно изложение...според мен.

Именно - напълно е възможно цял етаж и да няма северно изложение - виждала съм такива.

# 539
  • София
Да, изглежда такова е популярното значение, макар че според речника изложение е разположение на сграда, стая и др. спрямо посоките на света. Може би, ако се има предвид стена с прозорци, по-добре е да се каже "изглед". Прощавайте, не исках да споря, просто обяснявам защо филологът в мен видя идеята за цял етаж без северно изложение като абсурдна и ми дойде смешната асоциация с онзи научно-фантастичен разказ.  Peace

Естествено, важно е защо това се изтъква като плюс в обявата - а в този смисъл и северна стена без прозорци пак няма да е идеално за отопляването.

А ако картинките му са верни, ето какво му е изложението всъщност.
http://aspeanton.free.bg/images/2017-10-31_164148.png

Общи условия

Активация на акаунт