Обсъждане на имотни обяви

• 77 812
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Не намирам филм с музика, а само една снимка. Къде гледате филмче ?

# 541
  • София
Пуснах само снимката, за да не се травмират невинни нищо неподозиращи хора.  Laughing

Ето ги сайта и видеото

# 542
Човекът обаче е дал всичко от себе си - то не са таблици със замърсяване на въздуха, снимки от Витоша как над неговия имот няма смог, графики с топлинна ефективност, статийки как да спечелим от имот, скици как можем да го превърнем в хостел, подробни обяснения за микроклимата, че и как е оцелял без драскотина при земетресението в Перник. Grinning Grinning Grinning Въобще... раздал се е на макс.
Е, брокери, не е зле да видите как се прави. Joy Joy  Joy

# 543
  • София
Изглежда знае за интереса - редактирал си е текста: онзи ден третият вариант беше описан като "вариант трепач".  Laughing

# 544
Удобно е за чуждестранни студенти по медицина. По-бедничките точно в Борово и МанЛи наемат.

Не знаех. Значи оттеглям си резервите спрямо бизнес плана на човека.

Аз вчера му гледах сайта - креативен човек е, добре е направил особено със сайта за чистотата на въздуха (въпреки, че ако някой се интересува, направо ще погледне статистиката, а не скрийншота от 31 януари) и онова за температурите. Със сигурност обявата му ще стигне до много повече хора, отколкото ако беше 4-5 изречения в имот.бг от типа "топъл и хладен, на тихо, но комуникативно място, дизайнерски, великолепен, гранде оферта".

# 545
Пуснах само снимката, за да не се травмират невинни нищо неподозиращи хора.  Laughing

Ето ги сайта и видеото

Слушам музиката и имам чувството, че водят някого на заколение.....

# 546
Удобно е за чуждестранни студенти по медицина. По-бедничките точно в Борово и МанЛи наемат.

Не знаех. Значи оттеглям си резервите спрямо бизнес плана на човека.

Аз вчера му гледах сайта - креативен човек е, добре е направил особено със сайта за чистотата на въздуха (въпреки, че ако някой се интересува, направо ще погледне статистиката, а не скрийншота от 31 януари) и онова за температурите. Със сигурност обявата му ще стигне до много повече хора, отколкото ако беше 4-5 изречения в имот.бг от типа "топъл и хладен, на тихо, но комуникативно място, дизайнерски, великолепен, гранде оферта".
В интерес на истината и аз смятам, че така много подробно описан апартамент + видео е много добър подход. Нищо, че е попрекалил и е додал и излишна информация - по-добре повече, отколкото 3 изречения. А самият имот всъщност е доста хубав поне по това, което се вижда. Има нужда от ремонт, но не чак толкова брутален, а е изключително просторен.

http://www.mirela.bg/index.php?p=offer_view&id=307817
Какво мислите за това? На мен цената ми се вижда космическа за 8 етаж, на ш/з, 75 м2, които сигурно реално са максимум 60 м2.

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 12:15 от Google76

# 547
  • София
Е, не е точно Борово, отвъд "Тодор Каблешков" е, тоест е в Манастирски ливади, но наистина близо до пазара Борово.

Скрит текст:
https://www.google.bg/maps/place/%D1%83%D0%BB.+%E2%80%9E%D0%B3%D … 2783343,18z/data=!4m5!3m4!1s0x40aa84c6b93cfb95:0x9280d351f5ec275a!8m2!3d42.6670186!4d23.2790106

Гугълче, май вече нищо не може да ме изненада - но за сравнение ще кажа, че в момента се продава на зелено ново блокче само с тристайни на "Голаш", за горе-долу 1300 евро кв. м. Гледам, че за десетина дни половина се изкупиха.

А приблизително на цената на този в Младост имаше двустаен (пак на зелено) от новия строеж на "Иван-Асен ІІ" срещу Райфайзен.  

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 12:35 от Beretsheri

# 548
  • София
Чудя се откъде ги вадят такива пари нашия беден народ...
Аз вече доста време търся и се изумявам, че явно ако нямам поне 90 хил евра нищо не мога да купя... Явно не става с честен труд.

# 549
Половината са с ипотеки, не всички вадят кеш. Останалото - комбинации от потребителски кредити, спестявания от работа в страната или чужбина, друг продаден имот и т.н. 

# 550
Аз вече доста време търся и се изумявам, че явно ако нямам поне 90 хил евра нищо не мога да купя... Явно не става с честен труд.
Това установих и аз преди година, когато търсех в Младост.
Ако не разчиташ на наследства и ипотека е кауза пердута. Ние разчитахме само на ипотека и спестено самоучастие и такси. 

# 551
  • София
Това установих и аз преди година, когато търсех в Младост.
Ако не разчиташ на наследства и ипотека е кауза пердута. Ние разчитахме само на ипотека и спестено самоучастие и такси. 

Моите наблюдения са, че вече не е така само в Младост... Дори не виждам регион, в който да са съществено по-ниски цените, горе-долу навсякъде едно и също.
А на мен местоработата ми е в Младост и ми се искаше да е наблизо, не съм се отказала още де, но просто се изумявам вече на доста неща, хем ми е ясен пазара...

# 552
Две аквариумчета от мен Simple Smile

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a15214494339624 … k=3lcdm3&f1=1 От кухнята скок в леглото. Няма снимка на терасата пък и не виждам врата за нея  Confused

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15166732934465 … k=3lcdm3&f1=1  ниво партер пък прозорци йок, но пък цяла сауна

Редакция: Коригирах разменените линкове

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 21:25 от Alcarin

# 553
Това до мола, е идеално за краткосрочни наеми.  (явно си сменила местата на линковете)

# 554
  • Blondeville
На 50 квадрата - сауна, на свинче звънче 😁

А и другото не знам кой ще го купи - спалня и кухня в едно, за 70к евро...

Общи условия

Активация на акаунт