Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 2

• 91 222
  • 803
  •   3
Отговори
# 480
  • София
Моята роднина е с Хашимото и ИР. При нея е по дланите и на стъпалото, и е много тежко, на големи люспи.  У тях нямат миялна машина и според мен е от верото. На нея й помага минерална вода със сяра???

Аз правя слънчева екзема само по деколтето и то само когато влезна в морето и не се изплакна веднага след това; от басейни не ми се появява.

# 481
Ох, тези са доста скъпи.  Laughing

Колко пиеш на ден от него?

По 1. Те са 100, стигат за повече от 3 месеца. Пък той не се пие постоянно. Аз пих 3 опаковки, сега почивам.
От Софармаси съм го купувала по 10 лв. Не е скъп.

# 482
  • На север
Здравейте. Миналата година лятото бях при д-р Гочева в Токуда и на база високо Тсх и глюкоза в горната граница ми назначи изследване с обременяване с глюкоза. Резултатите ми са следните:

Тогава по телефона докторката ми каза, че не било нужно да приемам някакви медикаменти. Сега обаче съм бременна и малко се притеснявам да не би да имам инсулинова резистенстност, защото качвам много лесно килограми. Моля за мнение според вас имам ли инсулинова резистентност или резултатите ми са нормални? От тогава съм пускала глюкоза нормална и все е била нормална.

# 483
Моята роднина е с Хашимото и ИР. При нея е по дланите и на стъпалото, и е много тежко, на големи люспи.  У тях нямат миялна машина и според мен е от верото. На нея й помага минерална вода със сяра???

Аз правя слънчева екзема само по деколтето и то само когато влезна в морето и не се изплакна веднага след това; от басейни не ми се появява.

При положение, че не ми се установи алергия, значи е от ЩЖ.
И ние нямам миялна, мия с веро. Ами то безвредно веро има ли?
Как я прави тази вода със сяра? Тя сярата май не се разтваряше във вода или бъркам?
Да се мажа и да седя с разтвора ли?

Ох, тези са доста скъпи.  Laughing

Колко пиеш на ден от него?

По 1. Те са 100, стигат за повече от 3 месеца. Пък той не се пие постоянно. Аз пих 3 опаковки, сега почивам.
От Софармаси съм го купувала по 10 лв. Не е скъп.

Купих си на Джеймисън. В нета пишеше, че са 18 лв и се стреснах. В аптеката бяха 12, но имах по карта отстъпка 9 лв и нещо. Та ми излезнаха 2.50  Sunglasses
От утре почвам. Мисля, че сутрин се взимаха. Дано ми помогне за оредяващата коса и кожата.

# 484
  • София
Тя налива сернистата вода от един минерален извор...не се прави Sad

# 485
Чудя се. Мисля и цинк да си купя. Желязо също. newsm78
Чета, че може от липса на цинк да има кожни проблеми.

# 486
Елорче, селенът ми подейства чудесно за косата! bouquet
Не само нямам косопад, ами ми стана много жива и еластична косата. Peace
Браво за покупката! Simple Smile bouquet

# 487
Моите кожни май си се влияят от млякото и туй то. Витамините и минералите ми помагат малко, ама... От млякото пламва. Когато ядеш редовно мляко е трудно да установиш.

# 488
А защо ядете мляко?
От 2 години никакви млечни не ям.

# 489
Аз с млякото нямам проблем.
Като не съм яла месеци, пак имах кожни проблеми.

# 490
  • София
Момичета, със селена шега не бива. Преди да почнете да пиете селен е добре дас е изследва. Предозирането със селен е доста неприятно - не е шега. Отделно от това ако ще приемате селен за хашимото се препоръчва да е дневна доза 200 и за да има смисъл от пиенето на селен вземете усвояемата форма - л селенометионин, а не дрожди или някакви там други щуротии - от тях полза няма, само затлачвате организма.

# 491
Момичета, със селена шега не бива. Преди да почнете да пиете селен е добре дас е изследва. Предозирането със селен е доста неприятно - не е шега. Отделно от това ако ще приемате селен за хашимото се препоръчва да е дневна доза 200 и за да има смисъл от пиенето на селен вземете усвояемата форма - л селенометионин, а не дрожди или някакви там други щуротии - от тях полза няма, само затлачвате организма.

Взимах го преди време цяла години и нищо лошо не ми се е случвало.
А аз като съм взела на Джеймисън, читав ли или не? newsm78

# 492
Вярно е, че селена не се пие постоянно, но и никой не е писал такова нещо.
Аз го пих за екстрасистоли, другите ефекти са бонус. Simple Smile

# 493
  • София

Взимах го преди време цяла години и нищо лошо не ми се е случвало.
А аз като съм взела на Джеймисън, читав ли или не? newsm78
Ако е този http://jamieson.bg/content/selen-100-mcg - то това са дрожди - може да си пиеш и по 10 таблетки - полза няма...... няма и да се предозираш - те просто не се усвояват като хората.

# 494
Аз имам полза и се радвам, че го пих. Точно същият.

Общи условия

Активация на акаунт