RYANAIR - 11

• 90 158
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • София-Младост
Не е сутрешен, в 12'50 излита от София.

# 691
Стачката няма да е през целия ден, от 13.00 до 17.00 ч (доколкото разбирам), т.е. не всички полети ще са отменени

# 692
  • Варна
Момичета, час преди полета обявиха закъснение от 5 часа. Нямам мейл , на летището разбрах. Нормално ли е? Провалят ми последващите планове.

# 693
  • София
Пътувам до Мюнхен- утре на 08.06.  заминавам и се връщам на 11.06 с полет в 14 часа обратно. Мога ли днес след 14 часа да направя чекирането и за двете посоки едновременно? Благодаря!

# 694
Ние сме пътували така за 4 дни и успях да чекирам и в двете посоки!

# 695
Ние сме пътували така за 4 дни и успях да чекирам и в двете посоки!
И аз, обаче май наскоро промениха времето за чекиране на 48 часа, вместо 4 дни, ако не си си купил места.

# 696
Ако вече е променено на 48 часа, не може да се чекира обратния полет сега.

# 697
Май от 13,06 влиза новото чекиране.

# 698
# 699
мерси, ще го включа в новата тема

# 700
  • Варна
Може ли малката ми дъщеря - 8 г. да пътува със столче/седалка за кола в самолета?

# 701
  • Beyond the stars
Всичко е добре, когато завършва добре   Hug
Промених цялото пътуване за 22.06, добре че хотелът промениха резервацията без такси. Райън - единият сътрудник сутринта ми обяснява да си избера полет ,че и дестинация до 14 дни .. следобед теорията беше само полет и до 7 дни  Laughing Ама в крайна сметка "в жест на добра воля"  Grinning ми смениха и двата полета за след 14 дни.
Та живот и здраве без особени загуби освен моите нерви ще пътуваме на 22.06 с връщане на 25.06  Wink

# 702
Момичета, час преди полета обявиха закъснение от 5 часа. Нямам мейл , на летището разбрах. Нормално ли е? Провалят ми последващите планове.

не е нормално, но се случва. Разберете причината за закъснението, ако не е извънредни обстоятелства имате право на компенсации. Ако е стачка или лошо време нямате...

# 703
  • Варна

не е нормално, но се случва. Разберете причината за закъснението, ако не е извънредни обстоятелства имате право на компенсации. Ако е стачка или лошо време нямате...

Причината я казаха - техническа повреда на самолета.
Полета е FR2121, Брюксел-Прага.
Какво означава компенсации? На база кое в закона?
Защото го прочетох и там пише, че се полага само грижа по чл.9. Направиха го с ваучер за 5Е.

Обезщетение се получава ако откажат достъп до полет. Случвало ми се е с австрийските авиолинии и тогава на място на летището получих новите билети за следващия ден, 250Е, трансфер до и от хотела, храна в хотела и нощувка.

# 704
Аз получих обезщетение за закъснял с три часа и половина полет на Ryanair чрез подаване на жалба (?) през ClaimCompass. Останах доволна, получих си парите 10 дни след подаване на иска.

Общи условия

Активация на акаунт