RYANAIR - 11

• 90 249
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, искам да си взема сак на колелца за ръчен - има два размера - H 47 x L 33 x D 23 CM и H 58 x L34 x D24 CM - много искам да си взема по-големия, разликата в цената им е минимална, но пък е 50 литра, а другият само 35.
Предвид това, че надвишава зададените размери за ръчен багаж с 3 см, според вас размуно ли е да го купя или да взема все пак по-малкия? Какво мислите?

# 136
  • София
Е, какво, като ти кажем вземи големия и те глобят после, ти ще си платиш глобата?!

Аз лично пътувам вече доста пъти с куфар с 3 см по-голям, но с едно наум, че ако ме проверят, ще плащам.

# 137
Момичета, искам да си взема сак на колелца за ръчен - има два размера - H 47 x L 33 x D 23 CM и H 58 x L34 x D24 CM - много искам да си взема по-големия, разликата в цената им е минимална, но пък е 50 литра, а другият само 35.
Предвид това, че надвишава зададените размери за ръчен багаж с 3 см, според вас размуно ли е да го купя или да взема все пак по-малкия? Какво мислите?
По-добре малкия.На летището в Рим преди седмица глобиха жена с 50 евро за 2 см!

# 138
Ако е с твърди стени и не влезе в определената клетка е проблем.Аз затова предпочитам спортните сакове,меки са и лесно се сгъват- като цяло необичам да нося много багаж де!

# 139
Имам проблем с влизането в сайта.
Пише, че е временно недостъпен.
Само при мен ли е така?

# 140
Имам проблем с влизането в сайта.
Пише, че е временно недостъпен.
Само при мен ли е така?
Аз влизам

# 141
И аз влязох малко по-късно.
Даже успях и да купя  Simple Smile

# 142
Здравете,
Знаете ли как стои въпросът с туристическа раница като ръчен багаж? Размерите и са променяши се според напълването рзабира се. Ще е около 7-8 кг и рамката и е 55 см, но започва от два сантиметра над пода ако се постави там. Ширината не може да стане повече от 35, дълбочината от напълването, но може да влезе в 20 см. Мерят ли ги стриктно раниците? Ще ходим на Камино и за в Испания сме чували, че гледат благосклонно на тези раници, но в София и Милано не знам.

# 143
  • София (Възраждане)
Никой не мери с метър, има "гнезда", в които евентуално могат да те накарат да поставиш и да последва глоба, ако не пасва. Виждала съм в топло време жена да облича  4-5 пуловера и яке, за да я избегне:grinn:

# 144
Никой не мери с метър, има "гнезда", в които евентуално могат да те накарат да поставиш и да последва глоба, ако не пасва. Виждала съм в топло време жена да облича  4-5 пуловера и яке, за да я избегне:grinn:
А колко е глобата?

# 145
# 146
Даже 55 €
Ръчен багаж със свръхразмери ще бъде върнат на изхода за качване на борда или ако е възможно, ще бъде поставен в товарното отделение на самолета срещу такса от £55/€55 (таксата подлежи на облагане с ДДС за вътрешни полети според приложимите държавни ставки). Моля, извадете всички ценни предмети от Вашите чанти на изхода за качване на борда, ако се налага чантите да бъдат поставени в товарното отделение на самолета. Ако не сте сигурни, проверете това на гишето за оставяне на багаж преди да продължите към проверката на сигурността.

# 147
  • София
Здравейте,
като съм купила багаж 20кг, мога ли да взема и малък куфар за ръчен? Нямам приорити закупено. Hands V

# 148
Да, можеш, но ще ти го вземат на изхода.
Като кацнеш ще дойде на лентата с големия багаж.

# 149
Здравейте,
като съм купила багаж 20кг, мога ли да взема и малък куфар за ръчен? Нямам приорити закупено. Hands V
Даже още 2 ръчни може да си вземете. Ако платите приорити ще качите и 2-те чанти ръчен багаж на борда. Без приорити- само дамската чанта, другата ще я вземат на гейта.
Между другото това го пише и на 1-ва страница на тази тема и в сайта на авиокомпанията.

Общи условия

Активация на акаунт