Забременели след ин витро - Тема 43

• 108 321
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Честито, Теди!
Да е здрава, радостна и късметлийка дъщеричката!

# 76
Благодаря ви момичета:heart: на мамите след мен им пожелавам лека бременност и леко раждане Blush

# 77
Честита радост, Теди, да е жива и здрава!

# 78
  • София
Честито, Теди! Да е жива и здрава малката и много да ви радва!
Аз още си чакам принцесата....  Crazy

# 79
Рени, няма ли да я вадите вече? В смисъл, не е ли опасно преносване повече от седмица? newsm78

# 80
Честито, Теди! Да ви е жива, здрава и много щастлива!

# 81
  • София
Рени, няма ли да я вадите вече? В смисъл, не е ли опасно преносване повече от седмица? newsm78
Кристи, аз от 01.03 съм в болница под наблюдение. Всичко е наред и док иска да й даде още малко време. Предполагам, че ако не случи чудото да родя днес- утре, след почивните дни ще я вадят.

# 82
Стискам палци тогава да мине безпроблемно Hug

# 83
  • София
Рени и аз стискам палци. Всичко да мине от добре, по- добре.
На Тедито честита принцеса! Да ти е жива и здрава! Бързо възстановяване на теб и скоро да се гушкате в къщи.

# 84
Честита радост на Тедито!  Heart Eyes Много хубаво име сте избрали за малката принцеса, да ви е жива и здрава!

Рени, хайде и твоята бебка да излиза вече! Много леко да мине всичко ти пожелавам и скоро да се гушкате!  Praynig

# 85
  • София
Мили момичета,
Днес се появи на бял свят и нашата принцеса. Тя е прекрасна, а аз... аз не знам как да опиша чувствата си! И двете сме добре, но чак утре ще мога да я видя, защото родих секцио и сега съм в реанимация.
Пожелавам на всички такова неземно щастие!!!  Two Hearts

# 86
Мили момичета,
Днес се появи на бял свят и нашата принцеса. Тя е прекрасна, а аз... аз не знам как да опиша чувствата си! И двете сме добре, но чак утре ще мога да я видя, защото родих секцио и сега съм в реанимация.
Пожелавам на всички такова неземно щастие!!!  Two Hearts
Честито!!!много търпение, мъдрост ,доброта,здраве и щастие ))))Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 87
Честита принцеса, Рени !
Да е жива и здрава, и много да ви радва всички у дома.
На теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате с малката. Heart

# 88
Честита радост Heart

# 89
Рени, честито!
Нека ви очакват безкрайни радости! Бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт