"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 814
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Личната трябва да ти издаде болничен. Ти още не си с потвърдена бременност и не си записана на ЖК, така че не виждам какъв и е проблемът. И какво значи ако ти издаде болничен, че тя носи отговорност? Отговорност за какво?

# 451
  • София
Просто й се обади, че си с температура и прати мъжа ти да ти вземе болничния...

# 452
Аз по никакъв начин не защитавам личната, но дори и да не бях бременна и отида с някакъв проблем в щерев пак ли ще ме препратят при личната за болничен, защо мотаят така?

# 453
  • Blondeville
Не съм сигурна дали могат да ти издадат болничен без регистрирана бременност, но личната със сигурност може, и е нейна работа да го направи.

# 454
Много ви благодаря!  А някъде това пише ли го кой трябва да издава болнични и кой не? Говоря като някаква наредба или нещо подобно за да мога утре като отида да и затвоя устата?

# 455
Не е проблема в болничния, а в диагнозата която трябва да поставят.
      Като не се вижда на УЗ, няма доказана бременност, и няма как да ти поставят диагноза патологична бременност например.
      А личната все ще намери какво да напише.

# 456
Ами може да напише някакво кървене или не знам и аз какво някаква диагноза. Все пак сме жени има какви ли не диагнози които може да напише.

# 457
  • София
Просто й се обади, че освен кървенето сега си и с температура, боли те гърлото и просто няма как да отидеш на работа, нека ти напише болничен и мъжа ти да го вземе.
Какво, ще иска да й се довлачиш в ранна бременност, болна и с кървене за да те прегледа ли? Абсурд!
Дори и да ти каже да отидеш й кажи, че не искаш да рискуваш ранната си бременност и да се движиш толкова, защото гинеколога ти е казал да лежиш и да не мърдаш и ти трябва болничен.

Дори не знаех, че съществуват такива ЛЛ, че нали ти имаш право на 40 дни общо за година болничен, причини всякакви, как някой после ще й направи проблем, че ти е писала остра вирусна инфекция, а ти не си била болна, как ще се докаже, че не си била?!
Тази лекарка не е в ред...
Разбирам от мързел да не ти се ходи на работа, ти си имаш причина.

# 458
Може да каже че е започнала и да повръща. Хем се връзва с бременност , хем може да я пише като чревна инфекция  newsm78

# 459
Ами утре ще и се обадя и ще видя какво ще ми каже. И до щерев ще отида вече при моя доктор и него ще го питам.

# 460
Положителния кръвен тест не е ли доказателство за наличието на бременност?
Вече как и дали ще се развие е друг въпрос.
Но все пак има доказателство за наличието на такава.

# 461
  • София
Не. Бременността може да е биохимична или да не се развие, така че докато не чуят пулс май не те регистрират.

# 462
Не. Бременността може да е биохимична или да не се развие, така че докато не чуят пулс май не те регистрират.
И аз знам,че имаше нещо такова.Докато не чуят пулс или не видят плодното сакче не те регистрират,но не съм много наясно.

# 463
Ами утре ще и се обадя и ще видя какво ще ми каже. И до щерев ще отида вече при моя доктор и него ще го питам.
Аз бих си пуснала пак ЧХГ. С това зацапване не е зле да се види дали се удвоява.
П.С.: не се смятам за разбирачка, и другите да кажат, но и без това ще ходиш до там.

# 464
Ще го коментирам утре с доктора да видим той какво ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт