"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 802
  • 776
  •   1
Отговори
# 480
Ще я сменям само да се нормализират нещата. В неделя когато бях на преглед ми изписаха дуфастон и но-шпа и дуфастона го почнах от вчера. Само не знам моя доктор днеска ако иска да ме гледа вагинално...  Малко ми е притеснено с това зацаоване и за 2 дни 2 да ме бъркат не знам...

# 481
Разбрах че личната няма да ми даде болничен
Как така няма да ти даде ??? Това не е човек... Замисли се юни месец за ново ОПЛ и се обади в НЗК да се оплачеш! Не сме отказвали с Доки услуга на бременни и камо ли с проблем... ужасена съм , пожелавам ти успех и пухкав бебок на финал Gift Heart

# 482
  • София
Ще я сменям само да се нормализират нещата. В неделя когато бях на преглед ми изписаха дуфастон и но-шпа и дуфастона го почнах от вчера. Само не знам моя доктор днеска ако иска да ме гледа вагинално...  Малко ми е притеснено с това зацаоване и за 2 дни 2 да ме бъркат не знам...

Не се тревожи за вагиналния преглед толкова - мен с отлепяне точно вагинално ме прегледаха - чу се сърчицето и ми беше една идея по-леко, а и по-детайлно се вижда състоянието ти и на ембриончето. Бебчо се закрепи, надявам се при теб проблема да не е с отлепяне. ( по-рано имах кървене от полов акт,както казах и след това директно спряхме с креватните гимнастики по препоръка на лекар).
ПС: И нам мен ми изписа Дуфастон и Но Шпа и закрепихме положението + 10 дни лежане.

# 483
Аз просто нямам думи....Що за личен лекар. Дано всичко да е наред.Не знам ако бях на твое място какво щях да я направя тази "лекарка".......

# 484
Аз съм в малко по различна ситуация, защото доказателство за това че има бременност е само кръвния тест. Още е рано да се види нещи в матката аз съм в 4сед. и 3 дни.

# 485
Аз съм в малко по различна ситуация, защото доказателство за това че има бременност е само кръвния тест. Още е рано да се види нещи в матката аз съм в 4сед. и 3 дни.
При притеснение от твоя страна и съмнение за бременност с такова кървене,мисля че е длъжна да ти даде болничен все пак тя се води лекар.А и всички знаем,че на болничните не винаги диагнозата е "точна".От човешка гледна точка поне можеше да погледне на нещата и да ти помогне.

# 486
Можеше, ама просто не искаше. Жива и здрава да е, има един от горе който гледа. Аз ще се оправя и без нейна помощ.

# 487
Можеше, ама просто не искаше. Жива и здрава да е, има един от горе който гледа. Аз ще се оправя и без нейна помощ.
Точно така!Стискам ти палци всичко да е наред и да си изкараш леко бременността от тук нататък и едно здраво бебче накрая! Innocent

# 488
Пак и отново много ви благодаря момичета че ми помагате и ме мислите!  Знам че всичко ще се нареди!

# 489
  • Blondeville
Браво, това е правилното решение, честито и лека бременност!

Решихме да запазя бременността. Благодарят ви от сърце Heart

miloanna, твоята лл е нямам думи...Аз с първата бременност още нямах регистрация по здравна каса, вече имаше и ембрионче, имах зацапване еднократно, но болничен от АГ не ми дадоха, даде ми личната, вече не помня с каква диагноза беше, за 14 дни. Все пак хора сме, какво е това...Стискам палци всичко на прегледа да мине добре!

# 490
Браво,чудесно решение съдбата си знае работата!Спокойна и безпроблемна бременност !  Simple Smile

# 491
  • София

Страхотна новина, честито мила.. на теб и бъдещия татко.

❤️

# 492

Както многократно сме коментирали, вагиналният ехограф не вреди по никакъв начин. Още повече, че при бременност се поставя частично на входа на влагалището, а не навътре, както при обикновените прегледи. Осввн това, в Щерев са професионалисти и си знаят работата.

Относно личната ти лекарка, и аз няколко години бях при една, меко казано, некадърна такава. Имах голям проблем с направленията, които почти винаги ми отказваше. Смених я и съм много доволна от новата си. Личните лекари могат да се сменят два пъти годишно, така че се поинтересувай подробно и през юни можеш да я смениш.

# 493
Момочета извинявам се че пак ви занимавам, но искам да си изкажете мнението. В неделя ЧХГ беше 62,640,днес е 191,600 как нараства според вас?

# 494
  • Blondeville
Екстра е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт