"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 791
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
Joana24 на мен ми предписаха за фолиева киселина Огестан по 1 капсула дневно.

# 526
Здравейте , на 04.02 ми беше последния цикъл на 23.02 ми беше овулацията. Направих си тест за бременост положителен. В Понеделник пуснах ЧХГ 246mlU/ml, днес е 299mlU/ml. Прогестерон пуснах 93nmol/l. Имате ли идея какво се случва на преглед съм чак на 21.03...

# 527
  • София
В една и съща лаборатория ли е правено изследването? По принцип не се покачва добре, но докато расте се чака. Случаи всякакви. Пусни пак в петък

# 528
Здравейте , на 04.02 ми беше последния цикъл на 23.02 ми беше овулацията. Направих си тест за бременост положителен. В Понеделник пуснах ЧХГ 246mlU/ml, днес е 299mlU/ml. Прогестерон пуснах 93nmol/l. Имате ли идея какво се случва на преглед съм чак на 21.03...
Има много варианти,но за два дни не нараства добре.Би трябвало на 48 часа гд. да се удвоява.

# 529
 Зням за това питам..
Има много варианти,но за два дни не нараства добре.Би трябвало на 48 часа гд. да се удвоява.

# 530
  • София
Знам, че е много трудно, но се постарай да си спокойна. Някой неща не зависят от нас. В момента освен да чакаш, друго няма какво да направиш.

# 531
Зням за това питам..
Трябва да си спокойна колкото и да е трудно.Но можеш да отидеш на лекар по-рано и да му покажеш резултатите.Направи още един тест утре.Наистина може да са много неща,но не го мисли толкова.Дано всичко да е наред.В една и съща лаборатория ли пусна резултатите,защото това е важно?

# 532
  • София
В една и съща лаборатория ли са пускани?
Прогестерона е много добър

# 533
  • Blondeville
В една и съща лаб. ли са пускани, и мерните единици еднакви ли са, ако са били в различна? Не расте добре за съжаление и е хубаво да се види къде е локализирана бременността.

# 534
  • София
мерните единици нямат значение
аз имам опит така от 2 различни лаборатории и беше много зле нарастването, така че винаги трябва в една и съща, после като пуснах в 1-вата всичко беше на ред Simple Smile

# 535
В една и съща да. Аз съм от Разград, тук няма къде са отида на лекар в Тутракан ме записаха за 21.

# 536
Ами моя съвет е да не чакаш до 21.Питай дали не могат да те вземат по-рано,ако не пробвай в др. клиника.

# 537
  • Варна
И какво се очаква да се види при това закъснение и ЧХГ? Точно нищо...

# 538
  • София
Няма какво да направи лекар в момента, на УЗ нищо няма да се види. Или ще се развие бременността или не. Просто трябва да следи за по-силни болки.
Прогестерона наистина е супер. Стискам палци да е синдром на изчезващия близнак

# 539
И какво се очаква да се види при това закъснение и ЧХГ? Точно нищо...
Естесвено,че нищо няма да се види,но е важно да се консултира с лекар.

Общи условия

Активация на акаунт