"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 744
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Някои хора на корема казват стомах.

# 631
Корема е да бързам да пиша че съм на работа и пиша глупости но вие добре ме разбрахте

# 632
Здравейте искам да попитам , на 11-ти ми беше овулацията и имах полов контакт , сега на 25-26 трябва да ми дойде, имам голям апетит още от 15-ти, не знам дали се дължи на това че ще ми идва, как мога да разбера дали съм бременна , освен със закъснение на цикъла и кръвен тест

# 633
  • София
И тест от аптеката става примерно на 24-ти сутринта Simple Smile

# 634
И тест от аптеката става примерно на 24-ти сутринта Simple Smile
Благодаря ви

# 635
Момичета,имам един въпрос към вас ? Правим бебе минали са само 5 дена от овулацията ми знам , че е рано да се установи бременност ако изобщо има такава,но днес се събудих с адска пареща болка и се оказа цистит. Почнах антибиотик който уж не би попречило на евентуална бременност. Случвало ли ви се е и какво мислите по въпроса ?

# 636
И аз имах подобен казус - казах на АГ и пиех АБ, който е съвместим с евентуална бременност. Все пак нищо не се знае. Какъв е този АБ, който сте започнали?  
Знам колко е неприятна ситуацията, ако можете се обърнете към лекар. Важно е също да се направи антибиограма. Бързо оздравяване! Simple Smile

# 637
Консултирах се с личния лекар тъй като не можах да се свържа днес с гинеколога ми, а адски пари не мога да търпя. Пия ДУОМОКС.

# 638
Щом сте се консултирали с лекар и ви е препоръчал това - добре. Тези инфекции са също опасни при евентуална бременност, затова трябва да се лекувате. Дуомокс мисля, че е съвместим с бременност Simple Smile

# 639
Консултирах се с личния лекар тъй като не можах да се свържа днес с гинеколога ми, а адски пари не мога да търпя. Пия ДУОМОКС.

По-добре да се излекуваш сега, отколкото да се окажеш бременна с инфекция. Доколкото знам, циститът се дължи на ешерихия коли, която е опасна бактерия. Ако са ти казали, че антибиотикът е подходящ за бременни, не се притеснявай. А дори и да не е, на толкова ранен етап, едва ли би навредил.

# 640
Благодаря ви за което ! Друго е да “чуя” още някое мнения Simple Smile

# 641
Момичета,какъв е в %, горе-долу ,шансът теста за бременност да е верен 1 ден преди предполагаемата дата на лелката?
Ако се гледа опаковката е над 90%,но статистиката е друга...
Питам за една прЕателка ,не,шегата настрана,наистина Simple Smile

# 642
  • Blondeville
Зависи кога е била овулацията, иначе би трябвало да е достоверен. Първият път ми отчете 2 дни по-рано, вторият 4, но бях засичала овулация. Има и малък процент жени, които по-бавно отделят чхг в урината, но те са по-скоро изключение.

# 643
И още един въпрос-колко е важно да се прави сутрин теста?

# 644
  • Blondeville
Сутрин с първа урина концентрацията на хормона е по-голяма в урината и съответно вероятността да е достоверен е по-голяма. 13 дни след доказана О, е почти сигурно, че ще отчете.

Общи условия

Активация на акаунт