"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 830
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, дамии. Ще споделя моя случай и се надявам ако някоя от Вас е била като мен да помага. Пия противозачатъчни и на 7.03 имах полов акт и тогава изпуснах хапчето. Пих ескапел но чак на 9.03. Започнаха да ме болят яйчниците и гърдите ми станаха доста чувствителни, първо помислих, че е от ескапела, но вече минаха 3 дни. Имам усещането, че се случва нещо в организма ми, правих си тест днес, беше отрицателен. Има ли вероятност да съм бременна?

# 421
  • София
Здравейте, имам питане относно бременност. На 02.03 правих тест за овулация, полужителен, и съответно със съпруга ми не сме се пазили. Днес имах преглед при генеколог, записан доста отдавна и той ми изписал фложил, каза че имам бяло течение. Чудя се дали да го слагам? Днес ми е 9 ден след овулация, но той каза, че няма омекване на шийката на матката и най-вероятно няма бременност. Някой има ли идея кога се получава това омекване? И дали да слагам глобулите?

Изчакай поне ден - два преди закъснение и препикай един шуър чек. Би следвало да отчете,ако има бременност.

# 422
  • София
Здравейте, дамии. Ще споделя моя случай и се надявам ако някоя от Вас е била като мен да помага. Пия противозачатъчни и на 7.03 имах полов акт и тогава изпуснах хапчето. Пих ескапел но чак на 9.03. Започнаха да ме болят яйчниците и гърдите ми станаха доста чувствителни, първо помислих, че е от ескапела, но вече минаха 3 дни. Имам усещането, че се случва нещо в организма ми, правих си тест днес, беше отрицателен. Има ли вероятност да съм бременна?

Да, има, колкото има вероятно някоя да зачене непорочно. Какво няма да те болят гърдите, "предрусала" си с противозачатъчни, а Ескапел си е хормонална бомба. Не си бременна, а по всяка вероятност си си разбъзикала цикъла Simple Smile На листовките на противозачатъчните пише какво да се прави при изпуснато хапче.

# 423
Благодаря Ви! Иначе прегледа беше с вагинален ехограф.

# 424
  • somewhere over the rainbow
Здравейте, имам питане относно бременност. На 02.03 правих тест за овулация, полужителен, и съответно със съпруга ми не сме се пазили. Днес имах преглед при генеколог, записан доста отдавна и той ми изписал фложил, каза че имам бяло течение. Чудя се дали да го слагам? Днес ми е 9 ден след овулация, но той каза, че няма омекване на шийката на матката и най-вероятно няма бременност. Някой има ли идея кога се получава това омекване? И дали да слагам глобулите?
Глобулите няма да навредят, слагай си ги. Изчакай още 4-5 дни и си направи тест.
За тест е мноого рано, хеле пък за симптоми. Всички тези неразположения са от Ескапел-а, дишай дълбоко Simple Smile

# 425

Да, има, колкото има вероятно някоя да зачене непорочно. Какво няма да те болят гърдите, "предрусала" си с противозачатъчни, а Ескапел си е хормонална бомба. Не си бременна, а по всяка вероятност си си разбъзикала цикъла Simple Smile На листовките на противозачатъчните пише какво да се прави при изпуснато хапче.

Знам, че звучи нереално, но когато говорих с гинеколожката на 8ми, тя ми каза, че веднага е трябвало ескапел, понеже съм изпуснала 3тото хапче, а тогава вероятността е доста голяма. И преди съм пила ескапел и никога не ми се е отразявало както и другите хапчета, дори и преди или след М, нямам такива признаци.

# 426
  • somewhere over the rainbow
Както казах, още е много рано за симптоми на бременност, така че при всички положения неразположенията са от нещо друго.

# 427
Както казах, още е много рано за симптоми на бременност, така че при всички положения неразположенията са от нещо друго.

Благодаря

# 428
Благодаря За отговора! Четох, че не се препоръчват при бременност. А кога се наблюдава въпросното омекване?

Глобулите няма да навредят, слагай си ги. Изчакай още 4-5 дни и си направи тест.
За тест е мноого рано, хеле пък за симптоми. Всички тези неразположения са от Ескапел-а, дишай дълбоко Simple Smile

# 429
  • Варна
Не мога да повярвам, но sure-check ме подведе. Бременна, ама друг път! Пуснах си кръвен, който категорично каза ">0.10". Как да спориш с такъв резултат?! Weary
Това си беше много жестоко... Cry

# 430
  • София
Не мога да повярвам, но sure-check ме подведе. Бременна, ама друг път! Пуснах си кръвен, който категорично каза ">0.10". Как да спориш с такъв резултат?! Weary
Това си беше много жестоко... Cry

Съжалявам... приемала ли си някакви лекарста, прогестеронови препарати и тн преди теста?

# 431
  • София
Прогестероновите препарати какво общо биха имали (във връзка с фалшивата черта)?

# 432
  • Варна
Не, това е най-чудното. Последната седмица не съм пила каквито и да било добавки и лекарства...
Както и да е - следващият път ще е успех ☺

# 433
  • София
MrsAlwaysRight - нарочно минах няколко страници назад, за да ти видя теста. Ти си правила писалка на Шуърчек, а този вид тест много често дава фалшиви черти. Не си нито първата, нито ще си последната получила такава черта.
Ползвай нормалния шуърчек, гледай до 10-15мин и ако е бяло - хвърляй, защото няколко часа след това може и да видиш черта и на него.

# 434
Това е гадно  Sad. Не стига че някои от нас чакат с години да видят втора черта, а тя вземе че се окаже фалшива. Направо си е гавра  Tired

Общи условия

Активация на акаунт