"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 805
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
Нямам никакви болки, нито кървене нищо.. единственно гърдите са ми напрегнати, ще се побъркам до 21 абсурд е да издържа, макар и да знам, че като отида нищо няма да се види.... Почти съм убедена, че за кратко ми се сбъдна най-голямата мечта....  Мисля да пусна още веднъж хормона, но се чудя утре ли или Петък какво ще ми препоръчате ....

# 541
  • София
В петък. На 48часа са по-обективни резултатите. Докато нямаш болки и кървене няма страшно.

# 542
Блгодаря ви за бързите отговори много ви благодаря. Петък ще ви пиша д резултатите. Още веднъж благодаря много !

# 543
Нямам никакви болки, нито кървене нищо.. единственно гърдите са ми напрегнати, ще се побъркам до 21 абсурд е да издържа, макар и да знам, че като отида нищо няма да се види.... Почти съм убедена, че за кратко ми се сбъдна най-голямата мечта....  Мисля да пусна още веднъж хормона, но се чудя утре ли или Петък какво ще ми препоръчате ....
А каква всъщност е продължителността на цикълът ти и как засече овулацията,че е била на 23?

# 544
Бт и тестове за овулацуя.

# 545
Значи цикълът ти е около 36 дни като моя и ову е на 19 ден от началото на менстуацията,което означава,че са минали около 19/20 дни от ову или 13/14 от зачеването,т.е ЧХГ като стойност не е малко,само трябва да се удвои до петък и всичко ще е наред.

# 546
Дано ще пиша какво е станало.

Значи цикълът ти е около 36 дни като моя и ову е на 19 ден от началото на менстуацията,което означава,че са минали около 19/20 дни от ову или 13/14 от зачеването,т.е ЧХГ като стойност не е малко,само трябва да се удвои до петък и всичко ще е наред.

# 547
Здравейте, днес е 1-ви ден закъснение но от вчера имам 37,днес е 36,9. Имам и болки ниско долу, но по принцип никога нямам болки преди и по време на Ц. Въпроса ми е тези болки дали са ок ако евентуално има бременност?

# 548
  • София
Здравейте, днес е 1-ви ден закъснение но от вчера имам 37,днес е 36,9. Имам и болки ниско долу, но по принцип никога нямам болки преди и по време на Ц. Въпроса ми е тези болки дали са ок ако евентуално има бременност?

Здравей, сега видях че си писала и тук, щом имаш закъснение направи утре сутрин един тест и ще разбереш. Може да имаш болки от ПМС, но стискаме палцида е бременност.

# 549

Няколко поста по-нагоре сме написали, че често се случва да има менструални болки в ранна бременност. Вместо да се чудиш, направи един тест. Щом имаш закъснение, резултатът ще е достоверен.

# 550
Направи си тест.Щом имаш закъснение теста трябва да отчете правилно.И не болките не са нещо сериозно.Често има болки ниско долу като при ПМС,от разтягането на матката.Успех!

# 551
Здравейте, имам страшен апетит, може да се каже че през час съм гладна, а преди освен на обед и на вечеря аз не ядях, вчера и озни ден имах болки ниско долу, имах полов контакт на овулацията си ,мнения

# 552
Здравейте, имам страшен апетит, може да се каже че през час съм гладна, а преди освен на обед и на вечеря аз не ядях, вчера и озни ден имах болки ниско долу, имах полов контакт на овулацията си ,мнения
Имаш ли закъснение,колко е дълъг цикълът ти,кога ти беше ову?Попринцип в началото симптомите не са толкова ясно изразени и може да е ПМС.Аз понякога преди менструация също съм гладна и ям по-често.

# 553

Мнението ми е, да внимаваш да не напълнееш. Ако питаш за бременност - направи си тест.

# 554
Имаш ли закъснение,колко е дълъг цикълът ти,кога ти беше ову?Попринцип в началото симптомите не са толкова ясно изразени и може да е ПМС.Аз понякога преди менструация също съм гладна и ям по-често.
Ще ми идва на 25-ти след 11 дена

Общи условия

Активация на акаунт