"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 768
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
Рейн- случват се и от първия път.😉
Щом цикъла ти е редовен , пробвай с приложението.  В дните около овулацията редовен секс.
Успех.🤗

# 601
Диди  Hug благодаря.
Скрит текст:
Надявам се, че ме помниш от една друга темичка, където пишехме преди Simple Smile Аз отскоро започнах отново да пиша там, намини някой път  Flutter
Цикъла ми е редовен, да, но за О не знам, защото не съм свикнала да се вглеждам в тялото си толкова много, че да разпознавам знаците и, за това реших да пробвам с лентичките.
Ще видим на 29-ти, но гледам разумно на нещата и не се навивам за неща, които са 50/50 да са се случили.
Благодаря ти  Hug

# 602
Естествено, че  те помня.🤗 Все повече от онази тема минават през подобни вълнения.  Много ви/ им се радвам.
Приложението ми помогна на мен преди почти 2 години.  Загова те съветвам да следиш и него.😚
Успех още веднъж. 🤗

# 603
Здравейте! С приятеля ми се опитваме да си направим бебе от 8 месеца без резултат.Ходила съм при гинеколози и казват че всичко е наред,но резултат няма.До сега цикъла ми е бил доста обилен,а този месец е доста оскъден почти никакъв,бих искал да попитам дали някой може да ми каже на какво може да се дължи това ? Благодаря предварително ! Simple Smile

# 604
  • София
ако не си имала овулация, може за това да е по-оскъден, случвало ми се е многократно.
Като няма овулация, лигавицата не нарства особено, следователно няма какво толкова да се излющи и кървенето е по-слабо

# 605
Е момичета мен днес ме почнаха болките на МЦ като нищо да си ми дойде до довечера иначе си правих изследвания заради това сърцебиене пълна кръвна картина и за щитовидната жлеза ,също която знам че играе роля и за забременяването всичко ми е в норма просто вече незнам.....остава надеждата...

# 606
Ами БТ ми е 37,6 постоянно вече и аз не знам.. благодаря за отговора . Simple Smile

# 607

Цикъла ми е редовен, да, но за О не знам, защото не съм свикнала да се вглеждам в тялото си толкова много, че да разпознавам знаците и, за това реших да пробвам с лентичките.
Ще видим на 29-ти, но гледам разумно на нещата и не се навивам за неща, които са 50/50 да са се случили.
Благодаря ти  Hug

Редовен цикъл означава и овулация настъпваща по едно и също време. Това е така, защото лутеалната фаза при всяка отделна жена е с еднаква дължина всеки месец. По този начин, като се вземе предвид дължината на цикъла последните, например, 6 месеца, може да се изчисли кога горе долу е била овулацията. Щом си с 28 дневен цикъл, то овулацията ти настъпва по едно и също време всеки месец(между 12 и 16 дни преди менструацията, в зависимост от това колко е дълга ЛФ при теб). С две думи-редовен цикъл означава и редовна овулация(изключвам случаите, когато има проблем с овулацията или някакво заболяване).

# 608
Здравейте, момичета ! Имам един въпрос към вас .. На 11,13,16 март правихме бебе.Оказа се че овулацията ми е била на 15. Имам ли шанс според вас Simple Smile

# 609
  • София
Здравейте, момичета ! Имам един въпрос към вас .. На 11,13,16 март правихме бебе.Оказа се че овулацията ми е била на 15. Имам ли шанс според вас Simple Smile

Има, има! Стискам палци.

# 610
Добро утро,пак да питам нещо ако е удобно.Втори ден закъснение ми е и отново направих тест шуър...втора много много бледа черта и то като го наклоня за да я видя незнам какво се случва възможно ли е да ми е все още рано за тест неразбирам ,а от снощи съм с едно гадене и тази сутрин също.Пак казвам не искам да се надявам напразно и за това се обръщам към вас за мнение

# 611
Добро утро,пак да питам нещо ако е удобно.Втори ден закъснение ми е и отново направих тест шуър...втора много много бледа черта и то като го наклоня за да я видя незнам какво се случва възможно ли е да ми е все още рано за тест неразбирам ,а от снощи съм с едно гадене и тази сутрин също.Пак казвам не искам да се надявам напразно и за това се обръщам към вас за мнение

Пусни си кръвен!

# 612
Нямам кога да отида иначе и аз се сетих за този вариант.

# 613
А можеш ли да снимаш? Или не се хваща чертичката?

# 614
А можеш ли да снимаш? Или не се хваща чертичката?

Не няма да се хване но не е изпарителна още си е там,възможно ли е при редовен цикъл да съм имала късна О.

Общи условия

Активация на акаунт