Всичко за косата тема 2

• 87 497
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Все отлагам пазаруване на нови продукти, но просто няма да стане. Препоръчайте ми маска. В момента нянам никаква освен една блудкава никаква Лореалска за боядисана коса.
Косата ми е тъничка, с мазен корен, в момента леко вяла и безжизнена.

# 106
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, в предната тема коментирахте продуктите Rolland Insight. Коя серия ще ми препоръчате за финна и суха коса.
   Blush Да си побутна въпроса

На Insight, преди време съм ползвала само антиоксидатната серия - шампоан и маска или балсам, не помня точно. Бях доволна, правеха ми косата хубава. Иначе те си имат серия за суха коса и предполагам, че тя също е добра.

# 107
Аз също съм ползвала маската с плацента на Денис като тийнейджър. Много ми харесваше. Но тогава косата ми не беше боядисана и по никакъв начин третирана. Не знам как би се отразила днес, а и вероятно формулата й е претърпяла промени, както често се случва. Rolling Eyes

# 108
  • Street of Dreams
Здравейте, в предната тема коментирахте продуктите Rolland Insight. Коя серия ще ми препоръчате за финна и суха коса.
   Blush Да си побутна въпроса
Ползвала съм anti-frizz и antioxidant, и двете са супер. Блясък и плътност.

# 109
Гери,миже да пробваш някоя от маските на keune,милк шейк или напура.Може да ги подбереш по описание в зависимост от нуждите на косата ти и какво искаш да постигнеш.
Аз изобщо няма да си взимам маска скоро.Имам няколко и ги редувам.А и сега бабчето ми подари нова маска.
90 годишната ми баба отишла да се къдри(още има много коса) Simple Smile,споделила на фризьорката си,че пускам дълга коса и полагам грижи.Тя милата това е чакала да чуе и веднага и набутала ето тази маска
само по върховете да нанасям .
Търсих отзиви за тази маска в бг мама и намерих един подробен на d_lady ,написала е че тази маска и е преобразила косата след неуспешно омбре.

# 110
d_lady пишеше страхотни ревюта преди като следях темата за проф. серии. Много обичах да я чета.
И аз съм чела хубави неща за тази маска.

# 111
d_lady пишеше страхотни ревюта преди като следях темата за проф. серии. Много обичах да я чета.
И аз съм чела хубави неща за тази маска.
Да,страхотни ревюта.А каква коса има.Ех ... Мечтата ми за дълга права коса .

# 112
Чаровна, благодаря. Спрях се на напура като че ли. Ще изчакам да заспи малкия и ще поръчам.  Като отворя веднъж рибката или Арлен и цялата ми пестеливост се изпарява. Всичко ми се иска. Simple Smile

# 113
Здравейте и от мен! Simple Smile  Правили ли сте си ботокс терапия за коса? Какви са ви впечатленията и има ли ефект? Разбрах, че е добра за тънка коса, тъй като придава плътност и обем и то трайно. Моля споделете вашите отзиви. Благодаря!

# 114
Нощен ястреб, благодаря за отговора! А цапат ли дрехите? Аз ще взема тъмно рус цвят, няма да потъмнявам драстично. Ако изобщо се реша де.

# 115
  • София
Аз за термозащитите да кажа във връзка с постнатитите тук от Чаровничка и другата потребителка -не за качествата, а за съотношението цена/ количество. Аз миналата седмица от рибката ввзех термозащитния спрей на Чи за 29,80/ 250 мл. , а предложения Шфарцкопф е 12,90 за 150 мл. Кюн и той е 20,00 лв за 200 мл. Виждат ми се почти един ценови клас нещата...
Доволна ли си от термозащитния на Чи ?

Ако става въпрос за Iron Guard и аз се нареждам за мнение Simple Smile
До сега само термозащитния крем за приглаждане и изправяне съм ползвала от същата серия на CHI. Страшно доволна съм, но за 250 мл плащам 30 лв.. Ще ми се нещо със горе-долу същия литраж, ама примерно 15-20 лв макс.
Препоръката за Кюн по-горе си я отбелязвам и чакам още мнения Wink

# 116
  • Sofia, Bulgaria
Vuv, на мен не ми се е случвало да ми цапа, а аз използвах тъмни цветове, казвам го в смисъл, че при тях повече ще си личи върху светли дрехи. Но и дъжд не ме е валял. Иначе при миене на косата леко се оцветява пяната, но то и с червените бои така ми се оцветяваше.

# 117
Да докладвам първи впечатления за Chi Iron Guar спрея - май не е моя продукт, поне не самостоятелно де. Измих с джойко хидратиращ шампоан и балсам.  На влажна коса напръсках, но докато хвана четката и сешоара минаха 10-15 мин. За това време фиксиращите своиства започнаха да действат-съответно косата стана по-твърда и леко на пръчки, което при сушенето се коригира, но все пак косата е втвърдена, има фриз и няма блясък. Спрея по никакъв начин не улеснява разресването, така, че е му дам още няколко шанса в комбинация с други финиши и тогава ще кажа тотално мнение.

# 118
Моето мнение за спрея на Чи е същото. Явно е протеиново, след хидратиращи продукти е отврат косата.
Аз го хвърлих. На Секси Хеър съм най доволна за сега, но 2 години съм с него, та може и друго да пробвам.

# 119
да попитам какво ви е мнението за термозащитата на Osiss, със същата опаковка е като на chi,

Общи условия

Активация на акаунт