Всичко за косата тема 2

• 87 484
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • sofiq
Да попитам и тук за тази маска за коса,че съм и хвърлила око...пробвали ли сте я,заслужава ли си?

# 91
  • Бургас
Не вярвам да са менте. И в ЗР и в Енцо.
И аз съм все на опашка. Просто няма как.  На плитка не ми е удобно. А малката много скубе и то силно,по 3 косъма на веднъж😄 и така си ходя на опашка по цял ден

Мерси за темата, bouquet bouquet bouquet и аз не вярвам да са ментета.От Енцо съм взимала Лореал маски за коса,напълно оригинални са си.

# 92
lacuna, 6% оксидант си вземи. Simple Smile

# 93
  • СОФИЯ
lacuna, 6% оксидант си вземи. Simple Smile
благодаря много

# 94
  • Street of Dreams
Да попитам и тук за тази маска за коса,че съм и хвърлила око...пробвали ли сте я,заслужава ли си?

Нова опаковка ли е това? Ползвала съм шампоана и балсама, миришат божествено и като цяло са ок. Хидратират и разплитат.

# 95
Мнение за козметиката на Denise ? Има хубави отзиви за ампулите и маските им. Някой пробвал ли ги е ?

# 96
  • sofiq

Нова опаковка ли е това? Ползвала съм шампоана и балсама, миришат божествено и като цяло са ок. Хидратират и разплитат.

Не съм я ползвала и незнам нова ли е опаковката,от сайт е снимката,където маската е намалена .
Благодаря за отговора  bouquet,щом разплита ще я пробвам...точно това е нужно за сухите дължини накосата ми.

# 97
Аз за термозащитите да кажа във връзка с постнатитите тук от Чаровничка и другата потребителка -не за качествата, а за съотношението цена/ количество. Аз миналата седмица от рибката ввзех термозащитния спрей на Чи за 29,80/ 250 мл. , а предложения Шфарцкопф е 12,90 за 150 мл. Кюн и той е 20,00 лв за 200 мл. Виждат ми се почти един ценови клас нещата...

# 98
Мнение за козметиката на Denise ? Има хубави отзиви за ампулите и маските им. Някой пробвал ли ги е ?
Преди години пробвах едно тяхно "олио не олио" за къдрава коса. Беше пълен шит и съм ги отписала, че съществуват. Laughing

# 99
  • София
Аз за термозащитите да кажа във връзка с постнатитите тук от Чаровничка и другата потребителка -не за качествата, а за съотношението цена/ количество. Аз миналата седмица от рибката ввзех термозащитния спрей на Чи за 29,80/ 250 мл. , а предложения Шфарцкопф е 12,90 за 150 мл. Кюн и той е 20,00 лв за 200 мл. Виждат ми се почти един ценови клас нещата...
Доволна ли си от термозащитния на Чи ?

# 100
Даяна - утре ми е ден за миене на косата и ще кажа как е. За пръв път ще го ползвам, момичетата тук ми препоръчаха Филип Кингсли и Кюн, но в рибката нямат Кюн, а консултантката препоръча за моята коса Чи, та се доверих. Утре ще дам отзиви на прима виста как е.

# 101
  • София
Ок,ще чакам отзиви утре. Peace
Аз го имам и сякаш косата ми не е Ок след него.Трудно я изправям,не става хубаво гладка.
Преди ползвах 12те ефекта на Милк шейк и нямах този проблем.
Естествено,че може и да не е от Чи-то,но допускам и да е от него.

# 102
  • Sofia, Bulgaria
На Denise съм ползвала ампули преди години и по спомени, бяха хубави.
В момента ползвам термозащитата на Кюн, която Чаровна показа и честно казано съм много доволна. Относно тази на Шварцкопф, изобщо не ми хареса. След нанасяне косата ми стоеше като на фитили и като я разреша, няколко часа след това пак стои по същия начин. От дрогерийните, които съм ползвала съм много доволна от тази на Балеа https://tatet.ua/uploads/20258/item/zoom/i2743333-balea%20stylin … 20(germaniya).png

# 103
Здравейте, в предната тема коментирахте продуктите Rolland Insight. Коя серия ще ми препоръчате за финна и суха коса.
   Blush Да си побутна въпроса

# 104
Аз съм ползвала на Денис маската с костен мозък и плацента като ученичка и бях много доволна. На сегашната ми коса едва ли ще свърши работа. И ампулите им съм ползвала, хубави бяха.

Общи условия

Активация на акаунт