Всичко за косата тема 2

• 87 456
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
  • В къЩи.
Омекотява ми косата и я изглажда, помага за лесно разресване. При мен има предимствата на олио, но с тази разлика, че мога да го сложа и малко по-нагоре по косата, не само по връхчетата.
bouquet Hug

# 16
Благодаря и аз за новата тема!

Аз боядисвам цялата коса всеки месец. Още имам изрусено в дължините и нищо не задържа. Единствено сега последно със Сенсидо сякаш няма такова измиване и може да разредя малко боядисванията. Няма как да ходя с бозав цвят на косата, колкото и да ми се иска да я щадя. Иначе бели косми имам няколко би било възможно да се боядисвам по рядко, при мен проблемът е с дължините...

# 17
Мис Благодаря за темата.

От предишната дописвам. Ако съм на фризьор не излизам, не пуша, сядам си на дивана в салона и си ровя в телефона. Вкъщи също съм на една температура, но я връзвам. А защо да правя грешка с дължината. Фризьорката също първо ми боядисва корените, стоя известно време и после нанася на цялата коса.
15 мин са крайно недостатъчни. Нито става цвета както трябва, нито се задържа.

# 18
Благодаря за новата тема. Взех си Lakme 10 в 1, но го ползвам съвсем отскоро и е рано за коментар Simple Smile

# 19
Момичета само пускам темата
Утре ще я дооправям и слагам.разни екстри. За да не пишем повече страници. 😊
https://youtu.be/E4z9uutdrE0 къдрене вместо с ролки, с лента! Много хубаво се получава.

# 20
  • Перник
Благодаря за новата тема!
Влизам с въпрос - къдрите ли си косата с преса и как фиксирате къдриците?
Моята коса е тежка и трябва да слагам доста лак, за да се задържат. Има ли някой продукт, който хем да фиксира, хем да не стои косата като каска?

# 21
Благодаря за новата тема!
Влизам с въпрос - къдрите ли си косата с преса и как фиксирате къдриците?
Моята коса е тежка и трябва да слагам доста лак, за да се задържат. Има ли някой продукт, който хем да фиксира, хем да не стои косата като каска?
Аз я къдря с преса, след като я накъдря, пръскам с лак (в момента съм с Taft). Косата ми трудно задържа къдрици, ако са със маша.
Най-лесно е, ако косата е под раменете, се връзва на опашка и се къдрят само дължините. Става за няма и 15 минути и така ми издържа, иначе и моята е тежка и е невъзможно.

# 22
Това с опашката съм то правила и аз и е много лесно и удобно. И на дълга коса съм го правила връзвам на две опашки и къдря, точно за 15 минути. Така се къдрих като студентка. Слагам винаги само лак Тафт зелен или черен. Мояна коса е тежка и гъста и ми издържат по 3 дни къдриците. С нищо друго не фиксирам. И с права преса и с машата действам така.
Къдрене с лента съм пробвала. Мъжа ми ме прави 😉😄 но го бях забравила. Сега косата ми е много дълга и ще е по-трудно. Това е много лесен начин, удобен за спане и стават много хубави къдрици. И блатовчедка ми съм я правила и на нейната мека и фина коса стават супер къдриците.
За Л2 да кажа-затрих то някъде с играчките на беба(че й беше много интересен и го искаше, сега ще го търся под дърво и камък). На тънка и фина коса смятам ще са още по-добри резултатите. Щом на моята е добре, получавам мекота, блясък, лъскавина, лесно разресване. Но аз комбинирам с олио някакво. Пръскам по много щедро, от ушите надолу и никога, не ми е утежнявал. Много е лек.
За Милк шейк спрея засега не мога да кажа нищо. Сухички са ми краищата. Ще се връщам на липидиума и ще взема цялата серия, също и балсама без изплакване. От сегашните продукти не съм във възторг засега.
Отивам да оправям темата.

# 23
Мис Каролин, благодаря за темата  Hug
Термозащитите дали са подходящи за тийн коса? Предполагам няма да е проблем да се ползват, но все пак ви питам от опит да споделите  Grinning

# 24
Аз не мисля че е проблем.  Ползвам термозащита дори за осем годишната ми дъщеря.

# 25
Здравейте! Благодаря за темата, страхотна е ! Flowers Rose
Имам въпросче. Предстой ми раждане в близките 10 дена и искам да попитам да бързам ли да си купувам някакъв шампоан укрепващ или за косопад или да изчакам да видя как ще се държи косата ми.

# 26
  • В къЩи.
Това с опашката съм то правила и аз и е много лесно и удобно. И на дълга коса съм го правила връзвам на две опашки и къдря, точно за 15 минути....

Аз пък като ученичка връзвах косата горе на опашка,и на нея кичур по кичур слагах ролки.Така преспивах. На сутринта имах страхотни къдрички и обем в корените от това ,че косата е била повдигната.

Еееех, спомени.... Blush

# 27
Е не бързай чак преди раждането Grinning При мен косопадът сега започва(родих преди 1месец), но ти може да си от късметлийките, при които не дава отражение.

# 28
Е не бързай чак преди раждането Grinning При мен косопадът сега започва(родих преди 1месец), но ти може да си от късметлийките, при които не дава отражение.

Колко силен ти е косопада и с какво миеш косата?

# 29
Аз родих преди почти 5 месеца и косопадът ми започна преди около 2 месеца, но (да чукна на дърво) засега е супер нормален, няма сваляне на топки коса и падане на цели кичури. Капе, но съвсем в рамките на нормалното, толкова си ми капеше и преди да забременея.
Та и аз като Поли смятам, че е рано още и е по-добре да поизчакаш.

Общи условия

Активация на акаунт