Всичко за косата тема 2

• 87 465
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Не вярвам да са менте. И в ЗР и в Енцо.
И аз съм все на опашка. Просто няма как.  На плитка не ми е удобно. А малката много скубе и то силно,по 3 косъма на веднъж😄 и така си ходя на опашка по цял ден

# 46
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за новата тема, Мис. Hug
Аз май се връщам към къносването на косата, ама пак съм на ръба, а така, а иначе Joy
В предишната тема писах, че ми се наелектризира косата много напоследък и установих, че е от олиото на Alfaparf Keratin Therapy Confused. Ще го оставя да го пробвам лятото, ако и тогава имам проблеми с него, ще хвърчи към някоя приятелка, на която ѝ допадне.

Благодаря за новата тема Simple Smile, каква термозащита бихте ми препоръчали (по възможност от дрогерия). Ще я използвам само при сушене на косата, не ползвам преса.
От дрогерийните съм доволна от тази на Балея до 230° и има много приятен аромат на плодове.

# 47
Бърз въпрос.Правих си маска с няколко масла и измих косата.Грешка ли ще е като поизсъхне да направя маската с вит Ц,искам да бутна малко тъмна боя в корена,има цяла тема за вит Ц и резултати,но е стара и не ми дава да питам там

# 48
  • Street of Dreams
Бърз въпрос.Правих си маска с няколко масла и измих косата.Грешка ли ще е като поизсъхне да направя маската с вит Ц,искам да бутна малко тъмна боя в корена,има цяла тема за вит Ц и резултати,но е стара и не ми дава да питам там

Маската работи, но изсушава косата. Няма да е грешка, ако не прекаляваш и искаш само да го "бутнеш малко".

# 49
Искам един тон да бутна,ще я направя на леко влажна,с бебешки шампоан и един час престой? Четох,че може да се прави на 1-2 седмици?

# 50
  • Street of Dreams
Добре си го намислила, но според мен не я повтааряй или чак след месец-два, дане пресолим манджата...

# 51
Днес ходих до фризьорката да си купя боя и си взех и ампули, преди постоянно ги ползвах и много ми харесваха https://malena-shop.bg/semi-di-lino-diamond-ampuli-za-kosa-za-blyasyk.html

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 19:55 от ilenna

# 52
Аз не мисля че е проблем.  Ползвам термозащита дори за осем годишната ми дъщеря.

Благодаря, че сподели  bouquet
И още един въпрос пак за тийнейджърската коса /уточнявам това, понеже периода е специален Grinning/ - с какъв шампоан да преборим пърхута? И друг проблем имаме - встрани до челото и по линията над челото в корените на дъщеря ми се образуват пъпчици, зачервени. Това са местата, където най-много се опъва косата като е вързана, а тя доста я опъва и стяга и може би от това се образуват. Но дали това е причината? Сблъсквали ли сте с такъв проблем?  

Пак аз Simple Smile) Пак за моята дъщеря бях взела Виши за пърхута. Много бързо се повлия.  От бюджетните пък съм доволна от Билка за себорея.

# 53
Запис и от мен в темата.
Пърхота на голямата ми дъщеря (10 годишна) преборих с виши и клоран.Чудесна работа ни свърши и клоран .И като цена е по евтин а ефекта е като на виши.Доволна съм.
Днес питам мъжа ми дали да се подстрижа,той естествено е против.Аз му казах,че ми писна от грижите по косата и от пробването на нови продукти. Той миличко ми каза да не се отказвам и всичко ще плаща ако трябва Grinning.
А аз наистина искам да се откажа от тази ми мания. и искам да се направя като Златка Димитрова Simple Smile

# 54
Недей. Не е готино, не ми харесва.
Твоите коса и цвят са 100 пъти по-хубави.

# 55
  • Street of Dreams
На мен ми харесва, а момичето ми е познато отнякъде. Не ми се смейте ако е известна Grinning

# 56
Плеймейтка е Laughing  и на мен ми харесва косата й.

# 57
  • В къЩи.
И на мен ми харесва.
Чаровна,ако имаш нужда от промяна-направи я. Peace
Но нали знаеш,че с това грижите по косата няма да свършат. Heart Eyes
Къса,дълга,руса ,черна...ако искаме хубави коси-трябва да ги глезим.

Миналата седмица се наложи да полежим 5дни в болница с малкия и бях само "по шампоан"...еми веднага си пролича. ooooh!

# 58
  • Street of Dreams
Пък и мъжо щом ще плаща, заради него го направи,милият... Mr. Green

# 59
Недей. Не е готино, не ми харесва.
Твоите коса и цвят са 100 пъти по-хубави.
+ 1

Общи условия

Активация на акаунт