Резултати от микробиология

• 218 835
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 265
Знаете ли къде може да се пусне микробиология в събота и да се направи посявката в събота?

# 2 266
Знаете ли къде може да се пусне микробиология в събота и да се направи посявката в събота?

Рамус работят.

# 2 267
Кандиларов на “Бузлуджа” (София) - също.

# 2 268

Здравейте! Нуждая се от мнение,защото се притеснявам от тези резултати
Благодаря Ви!

# 2 269

Здравейте! Нуждая се от мнение,защото се притеснявам от тези резултати
Благодаря Ви!

Имаш Гъбички и Гарднерела.  Не е страшно, ще се оправиш с правилното лечение. Доста са упорити..
Ако партньора не се е изследвал е добре и той да си пусне изследвания, но не стандартна МБ.  На моя приятел на стандартна МБ нищо не му излиза, но като си пусна Андрофлор, цъфна с Ентерокок.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 08:53 от ivetaivn

# 2 270
Здравейте може ли някой да ми разчете резултат от микробиология на лично съобщение?

# 2 271
Може,
Пиши ми.

# 2 272
Момичета, току-що ме излезе микробиологията и имам нужда от прочит:

Преобладават lactobacilli; <1 Leuco/поле; Цитолиза на епителни клетки; "голи ядра"
Резултат: Нормална аеробна бактериална флора. Candida spp. - (-) отр.

Наскоро лекувах Candida albicans - хванати случайно при микробиология и лекувани (нямах оплаквания). Направих още едно изследване за проследяване на резултатите и излезе горното.
Нямам никакво парене, сърбежи и т.н., чувствам се добре, но не знам как да интерпретирам частта с "Цитолиза на епителни клетки; голи ядра".

# 2 273
Момичета, току-що ме излезе микробиологията и имам нужда от прочит:

Преобладават lactobacilli; <1 Leuco/поле; Цитолиза на епителни клетки; "голи ядра"
Резултат: Нормална аеробна бактериална флора. Candida spp. - (-) отр.

Наскоро лекувах Candida albicans - хванати случайно при микробиология и лекувани (нямах оплаквания). Направих още едно изследване за проследяване на резултатите и излезе горното.
Нямам никакво парене, сърбежи и т.н., чувствам се добре, но не знам как да интерпретирам частта с "Цитолиза на епителни клетки; голи ядра".

Аз го разбирам като значително увеличение на числеността на лактобацилите, което предизвиква разрушаване на епителните клетки.
Имате ли някакво течение?

# 2 274
Mystic, имаш цитолитична вагиноза.
Ако нямаш оплаквания - не се третира, това е преходно състояние.

# 2 275
Привет,

Дали можете да ми помогнете с разчитането. На преглед съм след седмица, но за лично успокоение, ще ми помогнете.

Микроскопски резултат: обилно лактобацили, единични левкоцити, цитолитични клетки Резултат от посявка: Не се изолират патогенни бактерии. Candida ( - ) отр.

Морфологичен резултат: PAP II Нормален плосък и цилиндричен епител,умерено количество левкоцити.

# 2 276
Agness,
И ти си с цитолитична вагиноза.

# 2 277
Момичета, как сте успяли да завъдите толкова много лактобацили, споделете тайната Joy

# 2 278
Да, и аз се учудвам…
За себе си знам защо правя ЦВ - прекалявам редовно с вагиналните пробиотици…
Ама без такива е изненадващо, наистина.

# 2 279
  • София
Здравейте, някой може ли да разчете резултати за хормони, изследвани на 3ти ден от цикъл:

Аз това намерих в интернет: Ако FSH е висок и/или естрадиолът е нисък, се подозира намаляване на яйчниковия резерв - ранна менопауза.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 11:12 от iana28

Общи условия

Активация на акаунт