Резултати от микробиология

• 227 924
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 130
Някой може ли да сподели къде ви намират уреаплазмата? Тъй като съм с микс резултатити от 3 лаборатории.  2 отрицателни чалашканов и цибалаб отрицателен, медика велико търново положителен и резистентен на всичко.

някакви предложение?

# 2 131
Ако трябва, изпратете си проба до Геника, имат такава практика.
Бодимед, Синево, Лина и Геника за мен са достоверни.

# 2 132
За уреа геника

# 2 133
пускат ли антибиограма в геника?

# 2 134
пускат ли антибиограма в геника?

За уреаплазма + Антибиограма е 85 лв там. Правят. Аз само на тях вярвам и само там си пускам изследванията.

# 2 135
  • София

Дали може мнение? Не се разбрах да се върна след излизането на резултата, бях по здравна кача да, имам ли право на второ преглед?

# 2 136
Трябва да обсъдите резултата с лекаря си, защото очевидно има левкоцити в шийката на матката, добре е да се открие причината. Може да се изследват допълнителни неща, лекарят ще прецени.
Иначе е наред самата цитонамазка, няма притеснителни находки. Идеята на цитонамазката е да следи за рак на маточната шийка, в този смисъл резултатът е чудесен.

# 2 137
  • София
Трябва да обсъдите резултата с лекаря си, защото очевидно има левкоцити в шийката на матката, добре е да се открие причината. Може да се изследват допълнителни неща, лекарят ще прецени.
Иначе е наред самата цитонамазка, няма притеснителни находки. Идеята на цитонамазката е да следи за рак на маточната шийка, в този смисъл резултатът е чудесен.
Благодаря сърдечно! Още утре ще търся контакт с лекаря.

# 2 138
Здравейте. Ползвали ли сте Гино певарил 40 дни след секцио и имало ли е проблем?

# 2 139
  • Враца
Café del Marm, благодаря много за отговора.
Имам още един - при много леко розово зацапване мога ли да отида за микробиология, не знам дали е цикъл да си кажа?

# 2 140
Wa wa, зависи за какво ще е микорбиологията, но като цяло - стига да не е кръвотечение, не пречи да се вземе секрет, зависи какво ще се търси. Единствено знам, че за цитонамазка би дало отражение, и то ако е в повече - в резултата все излиза, че материалът е ограничен откъм кръв...

# 2 141
  • Враца
Wa wa, зависи за какво ще е микорбиологията, но като цяло - стига да не е кръвотечение, не пречи да се вземе секрет, зависи какво ще се търси. Единствено знам, че за цитонамазка би дало отражение, и то ако е в повече - в резултата все излиза, че материалът е ограничен откъм кръв...
Иска ми се да се разбере дали има възпаление и / или гъбички. Цитонамазка правих, на нея излезе добра група, но с гъбички и Колпит. Слагах гиназол на два пъти и пия имунохелт фемин. Нямам течение, даже имам сухота, нямам сърбеж, нищо. Вчера бях на кожен, заради външна сухота и дразнене, но и там не ми взеха микробиология. Та малко съм в омагьосан кръг.

# 2 142
Искай си директна микроскопия, вместо микробиология, каквато вече си правила.
Тя е стъкълце със секрет, гледа се под микроскоп.
Можеш и при венеролог да отидеш.

# 2 143
Здравейте моя въпрос е извън темата, но ще се радвам ако някой ми отговори.
В момента ползвам Гинофилус за възстановяване на лактобацилите, но на следващия ден имам малко жълтеникаво течение. Въпроса ми е това нормално ли е на следващия ден да изтича защото преди да ги ползвам нямах такъв проблем.
В указанието пише че попринцип няма зацапване.
Благодаря предварително.

# 2 144
И при мен е така, явно не се разтварят както трябва. Виж, с лактажин нямам този проблем.

Общи условия

Активация на акаунт