СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 64 226
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, кажете какво може да взимаме за болезнено, червено гърло?
Смуча ментови бонбони, но без резултат.

# 301
Ами не знам, аз до сега само в едната си бях, а сега гледам, че доста от момичетата членуват и в двете.

За гърло Тантум верде, гаргари с клеева тинктура. Най-добре се консултирай с лекар. Ако е много зле, ще ти изпише нещо по-ефикасно. Бонбонките тип Прополки и Голия едва ли ще помогнат много.

# 302
Цветно и аз ползвам Тантум верде. Друго не ми помага.

# 303
От 2-3дни и аз съм със суха кашлица и раздразнено гърло. Дъвча най-обикновените Вит Це. Първият ден беше по-зле, но вчера и днес има подобрение.

# 304
Момичета, аз като усетя, че ме дразни гърлото си правя мед със сода и мажа, докъдето стигна навътре. 2-3 дни и ми минава. Ако обаче кашлицата е упорита и гърлото е много червено се консултирайте с лекар, че вирусите сега са много, заради променливото време. Simple Smile

# 305
Оп..и аз вече съм член на не тайната група във фб Simple Smile
На болните мами пожелавам бързо оздравяване! Heart ММ се опитва да боледува тези дни и съм на тръни. Засега държа положение.
Голямо къркорене пада в моето коремче тези дни и се надявам да е признак на движение. Нямам търпение до ранния скрийнинг на 20ти.
Хубав и слънчев ден мамита! Nature Sunny

# 306
Добро утро момичета Simple Smile
Аз утре съм на преглед, всъщност утре ме записват за женска консултация. Миналата седмица бях болна, много ме болеше гърлото вдигнах и температура. Смуках "Исла" никаква полза, аптекарката ми даде спрей за гърло прополис и невен....вълшебен е , 5 пъти се напръсках и всичко приключи. Препоръчвам го Simple Smile Бързо оздравяване Simple Smile

# 307
Здравейте, как сте със секса вчера влязох в 4 месец , Hug след последния преглед доктораа ми разреши вече да правимм сексс , ..... Обааачеее мояя говореел с негови приятели единия вече е татко а на другия му предстой да стане ,че му дали съвет да не сме правиилии , и сегаа не искаа Confused . А аз се чуствам перфектно и имам желаание ,ноо май няяма да я бъде моята Joy .При вас как е ?

# 308
Добро утро Simple Smile и от мен
аз в четвъртък съм на кардиолог и на ЖК. Не съм ходила от един месец на ЖК и нямам търпение пак да видя бебето.
От няколко дни усещам, че в корема ми се случва нещо Simple Smile но не е като пърхане на пеперуда или бълбукане, а като че ли някой се подпира от вътре Stuck Out Tongue Winking Eye как  го обясних само.

Днес по моя инициатива си пуснах TSH, FT4 и витамин Д. След обяд трябва да са готиви изследванята.

# 309
Здравейте, мамчета!
Току-що проверих дали са излезли резултатите от БХС и останах меко казано ШОКИРАНА... Frowning
След Феталната морфология при проф.Марков и всички измервания, които направи и ме успокои,че всичко с бебчо е наред и риска от Даун е почти нищожен, сега скрининга ми удари мокър парцал в лицето.
Риска вече ми излиза ГОЛЯМ и се чудя какво да правя...Да се шашкам ли, да запазя самообладание и да поговоря с наблюдаващия ме лекар ли какво ще ме посъветва след прочита на резултата ли...Просто ще се побъркам. Вие какво ще ме посъветвате?

# 310
  • Пловдив
Василева,аз като казвах,че БХС то е глупост .... Grinning Сега с този висок риск ще се чудиш какво да правиш.Аз лично бих пренебрегнала лошия резултат от БХС то.Коментирай със следящия АГ.Но мисля,че амниоцентеза не правят в 13 та г.с.Принципно следваща стъпка е амнио.Сега има и Пренатест.Прочети за него.Супер неинванзивен е,за разлика от амниото,но и скъп
Аз вярвам,че бебето ти е здраво!

# 311
  • София
Привет, момичета!
Записвам се и аз при вас, термин 1.09.втора бременност, имам момиченце на 2,7 г.
От София съм, следя се отново в Надежда.

Василева, при първата ми бременност излезе такъв голям риск и се побърках от притеснение, съгласих  се на Хорионбиопсия, прави се 11-13 г.с, а амниоцентезата е 15-19г.с. Тогава не направих Пренатест, защото не ми се чакаше седмица, но това е най= безопасният вариант.

# 312
Привет, момичета!
Записвам се и аз при вас, термин 1.09.втора бременност, имам момиченце на 2,7 г.
От София съм, следя се отново в Надежда.

Василева, при първата ми бременност излезе такъв голям риск и се побърках от притеснение, съгласих  се на Хорионбиопсия, прави се 11-13 г.с, а амниоцентезата е 15-19г.с. Тогава не направих Пренатест, защото не ми се чакаше седмица, но това е най= безопасният вариант.

Миличка, би ли ми обяснила какво представлява тази хорионбиопсия, защото нямам никаква представа.
Т.е ако съм те разбрала правилно тя се прави само до 13 г.с, така ли? И ако съм вече в 14-та трябва да изчакам за амниоцинтеза...Fearful

# 313
Мамчета ако ми излезе херпес опасно ли е за бебчо по някакъв начин? С какво ги морите тези грозници...аз натривам обилно със спирт за да прегори.

# 314
Ето и моите резултати от днес

Имам липса на витамин Д както и предполагах.

Иля с един темин сме Simple Smile добре дошла

За БХС нищо не мога да кажа и аз не съм правила. va$ilev@ дано всичко е наред

Общи условия

Активация на акаунт