СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 64 141
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Love_fairy надявам се наистина да ни мине до 4-я , защото като чета някой мами цяла бременност са били така и чак ми става лошо  Grinning

Mighty M На мен храната не ми помага даже по зле става , а вечер е ...  Sick Дано по скоро ни отмине   Heart Eyes

# 121
Ментовите дъвки и мен ме спасяват за кратко Simple Smile
Цветно, последния път като бях при Начев (в Майчин Дом) ми каза, че трябва да си пускам изследването в централната лаборатория, на която съм си избрала, защото при транспортирането на кръвта ставало нещо. Аз отидох с 3,48, при положение, че месец по-рано беше 1,59. Каза, че не вярва на изследването и на другия ден пуснах в лаб. на МД - излезе 2.0. Аз следя и FT4.

# 122
Ментовите дъвки и мен ме спасяват за кратко Simple Smile
Цветно, последния път като бях при Начев (в Майчин Дом) ми каза, че трябва да си пускам изследването в централната лаборатория, на която съм си избрала, защото при транспортирането на кръвта ставало нещо. Аз отидох с 3,48, при положение, че месец по-рано беше 1,59. Каза, че не вярва на изследването и на другия ден пуснах в лаб. на МД - излезе 2.0. Аз следя и FT4.
Аз съм от Пловдив и се изследвам само в Бодимед. Аз също следя fT4, то ми е в норма. Simple Smile Оффф, много е трудно с тия хормони, ту са високи, ту ниски. Ужассс....

# 123
Относно секса, при нас си е направо мираж! И то защото ме е шубе... първо лекарката каза да се въздържаме, явно докато минат 8-9 седмица, нали са по-рискови. Сега съм 12-та и пак ме е страх... Таткото се съобразява и не мрънка, но онзи ден ме пита дали някога пак ще правим Grinning май май прекалявам...

# 124
Да се включа и аз с термин 12.09, второ  детенце живот и здраве Simple Smile
Относно гаденето и лошото храносмилане - аз съм все още така, дори вода да пия ми се повдига, с предната бременност продължи до началото на 4ти месец, после спря... и като станах една ламя. 

# 125
Даниела07, правете сега, докато не сте изморени, че после пък все няма да сте се наспали Grinning При първата ми бременност мен не ме беше страх, но мъжът ми не искаше Grinning Сега пък иска ама имам гъбички....

# 126
Здравейте момичета, и аз се включвам към септемврийската групичка с термин 29.09. и трето дете.
Завърших 9-та седмица и започнах 10-та и утре ще си пускам генетичния тест за хромозомни аномалии на Пренатест. Реших се да го направя, защото вече съм на 36 години. Някой правил ли го е?
Иначе сега лежа в къщи, защото на два пъти имах прокървяване. С гаденето и храносмилането е много неприятно и много се надявам скоро да приключи.

# 127
Ние с ММ се престрашихме, че то не се издържаше вече хихи... Надявам се всичко да е ок.

Утре съм на преглед. Ще ми взимат кръв за БХС.

На мен не ми се гади вече, все по-рядко имам неразположения, но с храносмилането съм зле - или съм зверски гладна или ми е много тежко и се оригвам постоянно. И киселини имам от време на време - боря ги с газирана вода.

# 128
При мен няма два еднакви дни, един ден съм добре, само вечер съм отпаднала и ми е лошо, на следващия- цял ден не мога да стана от леглото... А относно хапването - след хранене ми става тежко, но ако не хапна става още по-зле, може една солета да изям, но трябва да сложо нещо в стомаха, иначе не се търпи Simple Smile
Моята тактика е на често, по малкко храна и много плодове. Също така от известно време всеки ден ям малко кисело мляко с ленено семе, на мен поне ми помага и проблемите със стомаха намаляха.

# 129
И аз съм така. Ту съм добре, ту съм много зле, че даже и с болки в корема.
И аз ям често и по малко, защото ако не ям ми става лошо и започват да ми треперят краката.

# 130
Явно повечето сме така,по същия начин се чувствам и аз проблеми с храносмилането,оригване,пръцкане....когато ям се чувствам подута,а ако не ям умирам от глад,много се надявам скоро да отмине.Сега съм в 13г.с,преди това пък бях като чели в депресия,често плачех,слава богу мина това.Изобщо не е лесно да си бремена-питам мои приятелки повечето казват,че леко в минало при тях.Как сте с килограмите ,защото аз вече съм 3кг отгоре,почнах да се притеснявам вече🙁Има още много време.

# 131
Относно секса... при нас няма проблем Relaxed Само малко по-внимателно.

Момичета, да ви попитам, тъй като след 2 седмици ми предстои 6 часов полет, някоя от вас да сподели как да се подготвя за дългото пътуване.
АГ - то ми каза да си нося но-шпа и вода. И всичко което прочета в интернет... Thinking
По принцип рядко имам болки в корема, леко гадене от време на време. Като цяло се чувствам добре, но леко се притеснявам от дългия път ( 3 часа с кола + 6 часа полет).

# 132
Относно килограмите, аз за сега съм качила 2кг, но не ме притесняват т.к. принципно съм много слаба и дори с тези 2 отгоре, още съм под нормата за моята височина. Даже се надявам в скоро време да кача още малко, защото това е основната причина за ниско ми кръвно и съответно световъртежите.

За дълго пътуване, не знам какво да кажа. Според мен основен проблем ще е дългото седене на едно мято. Преди няколко дни ходихме на кино с мъжа ми и едвам издържах тези 2 часа. По средата на филма, страшни боллки ниско в кръста, имах нужда само да стана да се раздвижа или да полегна за малко (естествено в киното нямаше как). Явно започва да се разширява таза и седенето в една поза създава страшен дискомфорт, поне при мен.

# 133
Включвам се и аз с термин 06.09.18, имам едно момченце:) излезнаха и резултатите от БХС, докторката каза, че са нормални Simple Smile

# 134
 Здравейте, майчета! Лелеее вече има и такива, които знаят пола на бебчето! Завиждам ви Simple Smile
Засега при нас само негативни емоции от роднини...ох ох.
Чак на 9 март сме на БХС и ФМ и си стискаме палци да се види пола, макар че може да не е окончателен. Тогава таткото за пръв път ще види бебчетоо Simple Smile Едвам ще изтрая.
Иначе голяма умора, голямо чудо. Симптомите ми не избледняват още.
Чакам и 13гс да мине и тогава ... ще правим секс. Малко ме е страх мене, не знам защо. Пък и покрай малката и тая умора засега не сме и в настроение.

Стискам палци на всяка с болки и неразположенияяяя - хайде скоро да минават вече!

Хубав снежен ден! И да се пазите!

Общи условия

Активация на акаунт