Азиатска козметика и грим 3

• 111 094
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Интересното е, че в ибей roseroseshop е с по-добра цена. А може да е просто съвпадение на имената.
https://www.ebay.co.uk/itm/IMSELENE-Donkey-Milk-Holic-Sleeping-M … :wBMAAOSwAPVZJQtz

# 466
Harpalike, маската с магарешкото мляко продава ли се в български сайтове?
Може ли да ме ориентирате от кои сайтове за корейска козметика сте доволни като цена, време за доставка и качество.

Не съм я виждала из бг сайтовете за корейска козметика. Изборът при тях е ограничен и се продават само някакви топ-селинг продукти.
Най-често поръчвам от roseroseshop.com - коректни са, доставката пристига за около 2 седмици. Недостатък е високата цена на доставка, но пак излиза по-евтино от БГ сайтовете за корейска козметика. Не винаги има налични всички марки, които са ми интересни. Другите могат да се включат със сайтове или ибей търговци, от които са доволни.

Много благодаря. Регистрирах се в roseroseshop.com и в поръчах Simple Smile
Дано и на моята кожа се отрази добре Simple Smile
А тестери от къде поръчвате и как  - правите само поръчка с тестери или ги избирате към поръчка с други продукти?

# 467
В Jolse в момента има намаление на доста неща дисковете на Neogen със зелен чай са 17$.В ebay съм поръчвала без никакви проблеми от nowzenith,ideal-seller,ko-pinkoplus,sweetcorea,roseroseshop,i-amlove shop.

# 468
  • Бургас
И аз си взех макката с магарешко мляко от ибей, около 10 паунда беше с БД до Бг, за 2-3 седмици дойде. Продавача е roseroseca75.

# 469
Ползва ли я вече? Какво ти е мнението за нея?

# 470
  • Бургас
Ами тази консистенция никак не ми е приятна, представях си я като по-богат нощен крем, не лигава и точеща се. Но пък на сутринта лицето и много изгладено, има нидим ефект още от началото. Доволна съм и благодаря зо препоръката на Harpalike.
То всъщност това ми е първия и единствен продукт от корейската козметика. Не знам как да си избера дневен и нощен крем, че са ми на свършване моите.

# 471
Да питам за маската, преди да съм я поръчала - за торбички от недоспиване помагали, или не се използва в тази зона? Лепне ли по възглавницата или на допир, защото ставам по няколко пъти с детето и не ми се иска да го омажа и него?

# 472
Нощни маски ползвам доста до сега не ми е залепвала по възглавницата, защото те попиват в кожата. Съвета ми е да я нанесеш 1час преди да си легнеш, поне аз така правя може да има и други начини.

# 473
  • София
Тази е лепкава, но бързо съхне върху лицето. Категорично не става за околоочна зона - има алкохол.

# 474
Тази джаджа какво прави? Вкарва в кожата есенции, масла и т.н ли? Дали си заслужава да я имаш?
https://www.yesstyle.com/en/thalia-electronic-vibration-iontopho … ml/pid.1061015040

# 475
  • София
Получих тези пачове [BERRISOM] Placenta Firming Hydrogel Eye Patch 60p. Това е първият продукт, от азиатската козметика /и не само от нея/ от който съм на 100% доволна. Ефекта е моментален, видим  и за мен удовлетворяващ. Зоната е хидратирана, нежна, подхранена, "обира" леката подпухналост и озарява контура.
Благодаря на Viola Tarakanova за ревюто. Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 11:35 от emy_emy

# 476
Получих тези пачове [BERRISOM] Placenta Firming Hydrogel Eye Patch 60p. Това е първият продукт, от азиатската козметика /и не само от нея/ от който съм на 100% доволна. Ефекта е моментален, видим  и за мен удовлетворяващ. Зоната е хидратирана, нежна, подхранена, "обира" леката подпухналост и озарява контура.

А от кой сайт си ги поръча? Simple Smile И аз се боря с подпухналост около очите.

# 477
  • София

А от кой сайт си ги поръча? Simple Smile И аз се боря с подпухналост около очите.

От тук https://www.ebay.co.uk/itm/BERRISOM-Placenta-Firming-Hydrogel-Ey … 57872.m2749.l2649
да кажа, че пратката пристигна за 12 дни, което си е рекорд.....

# 478
Аз подхванах и козметиката за коса Innocent
Поръчах тези
Давам отзиви и за

нанасям 2-3 капки и ползвам с LED photon skin care device - червена светлина за бръчици...
/писала съм по-напред в коментарите за тоя уред има го и в темата за домашни уреди за грижа за кожата/
попива много бързо с уреда, дори нанасям още. Кожата ми става мека и гладка. Изключително добро влияние окозва на финните бръчици под очите.

# 479
  • София
Аз подхванах и козметиката за коса Innocent
Поръчах тези
Давам отзиви и за

нанасям 2-3 капки и ползвам с LED photon skin care device - червена светлина за бръчици...
/писала съм по-напред в коментарите за тоя уред има го и в темата за домашни уреди за грижа за кожата/
попива много бързо с уреда, дори нанасям още. Кожата ми става мека и гладка. Изключително добро влияние окозва на финните бръчици под очите.

TeAdoRa, ще чакам отзив за шампоана и спрея против косопад, че мен пак ме налегна ......

Общи условия

Активация на акаунт