Азиатска козметика и грим 3

• 111 088
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте😊, като ви чета, съвсем ме запалихте и мен по азиатската козметика. Ще си поръчам почистващота олио на Hadalabo, както и овлажняващ тоник с хиалуронова киселина на същата марка. Има ги в немския амазон и доставката и безплатна😊✌

# 541
  • Berlin
Тоникът най-добре го нанасям с пръсти, слагам 1-2 помпички на пръстите и разнасям. Търсиш си измиващо олио като втора стъпка след почистващото олио за първата стъпка ли?
Моят тоник е в шишенце с капачка, без помпа и гъст, но е малък размер, така че ще го преживея. Simple Smile
Да, търся нещо за след олиото. Четох, че може и да е сапун или пяна, има ли значение точно какво? Може би само да не е пак олио. 🤔

# 542
  • Reasonford Manor
Има ги в немския амазон и доставката и безплатна😊✌
Може ли линк, ако не те затруднява?

# 543
моето мнение е да поръчаш от ибей (от КОРЕЙСКИ търговци), там те обявяват ниска стойност и нямаш доставка. Предполагам цените с (сайт)/без (ибей)  доставка се уравновесяват.

Благодаря за съвета! Вече поръчах, но за следващия път ще се поразровя повече!

# 544
Тоникът най-добре го нанасям с пръсти, слагам 1-2 помпички на пръстите и разнасям. Търсиш си измиващо олио като втора стъпка след почистващото олио за първата стъпка ли?
Моят тоник е в шишенце с капачка, без помпа и гъст, но е малък размер, така че ще го преживея. Simple Smile
Да, търся нещо за след олиото. Четох, че може и да е сапун или пяна, има ли значение точно какво? Може би само да не е пак олио. 🤔

Ами, не мисля, че има значение дали е твърд сапун, или пяна, стига да е съобразен с типа на кожата. И твърди съм ползвала, и пяни в шише с помпичка, и пяни в тубичка. Иначе измиващо олио също съм ползвала, но е било за атопична кожа, и не съм ползвала преди това олио за първа стъпка. Избери си някаква пяна или сапун като за твоята кожа и пробвай да видиш как е. За олио след олио не съм ползвала, защото ми се струва, че няма да почиства съвсем добре.

За атопична кожа някой питаше. Имат и корейците разни марки като Атопалм, разработени специално за атопична кожа. Не съм взимала, при мен проблемите са по обратната страна на дланите и на краката под глезените към пръстите, но не и на лицето. За тяло съм установила, че ми действат техни продукти с минерална вода, за лицето просто взимам разни подмладяващи и за суха кожа продукти, без концентрирани киселини и изсушаващи съставки.

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 19:51 от кукумицинка

# 545
Има ги в немския амазон и доставката и безплатна😊✌
Може ли линк, ако не те затруднява?
Пиша от телефона и не знам как да пусна линк. Ще пробвам по- късно от лаптопа😊

# 546
  • София
Момичета, малко в страни от темата е, но при положение, че не ползвом декоративна козметика/в много редки случаи спирала/ нужно ли е на първа стъпка да ползвам измивно оло?

# 547
  • Reasonford Manor
Еми, и аз не ползвам декоративна козметика, освен спирала и малко молив за вежди. Ползвам олио за по-добро почистване на слънцезащитата.

Phenix, мисля, че го намерих. Че и го купихSmile

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 22:07 от Catalano

# 548
Момичета, малко в страни от темата е, но при положение, че не ползвом декоративна козметика/в много редки случаи спирала/ нужно ли е на първа стъпка да ползвам измивно оло?
Дори когато не съм била с грим /вкъщи примерно/ винаги измивам по стъпките и ги следвам.

# 549
Здравейте. За този метод със седемте стъпки за тоник -всякакъв тоник ли може да се използва? Например може ли да използвам този -Cosrx - AHA/BHA Clarifying Treatment Toner?

# 550
  • София
Според мен да ок само хидратиращите тоници, както и подхранващите. Този не бих го ползвала (едит: за напластяване), заради киселините, които биха дразнили.

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 22:10 от Harpalike

# 551
  • София
Днес ползвах тонер на benton  snail bee за 7 кратното нанасяне. Кожата е гладка, мека, нежна, но липсва онова чувство за "влажност', което го има от hada labo. Но определено benton е по-течен  и лек, и по-лесно се абсорбира от кожата. След тонера нанусох snail bee high content lotion - бял, богат, плътен, но попива моментално в кожата. Много ми хареса. В момента нямам усещане за какъвто и да е продукт върху лицето, определено ще разгледам и останалите продукти .....

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 22:46 от emy_emy

# 552
Скрит текст:
Получих тези пачове [BERRISOM] Placenta Firming Hydrogel Eye Patch 60p. Това е първият продукт, от азиатската козметика /и не само от нея/ от който съм на 100% доволна. Ефекта е моментален, видим  и за мен удовлетворяващ. Зоната е хидратирана, нежна, подхранена, "обира" леката подпухналост и озарява контура.
Благодаря на Viola Tarakanova за ревюто. Flowers Hibiscus

А от кой сайт си ги поръча? Simple Smile И аз се боря с подпухналост около очите.

От тук https://www.ebay.co.uk/itm/BERRISOM-Placenta-Firming-Hydrogel-Ey … 57872.m2749.l2649
да кажа, че пратката пристигна за 12 дни, което си е рекорд.....

emy_emy , радвам се , че си останала доволна Simple Smile
Горещо препоръчвам и пачовете на It's Skin PRESTIGE BN Eye Gold Patch EX,
Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch и JMsolution Golden Cocoon Home Esthetic Eye Patch

mims3, поръчвам пачовете от :
https://www.ebay.com/itm/BERRISOM-Placenta-Firming-Hydrogel-Eye- … etic/272212708199 - безплатна доставка, много добър търговец и цена.
https://www.roseroseshop.com/berrisom/berrisom-placenta-firming- … ye-patch-60p.html (обикновено като поръчвам и други неща заради доставката)
https://www.rubyrubyshop.com/berrisom/berrisom-placenta-firming- … h-60p.html?page=2
доставката е към 2 долара

Tedyna, до момента имам няколко поръчки от cosmetic love всяка за по 30-45 долара и трите дойдоха в пощата. Винаги им пиша да декларират сума под 17долара на кашона и всеки път ми отговарят, че е по тяхна преценка и до момента винаги пишат 20 долара и гифт. Забелязала съм, че на митница обикновено отиват по-големи и тежки пакети дори и да са декларирани като подарък за 5 долара. Ако пратката е до 1 килограм минава между капките Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 17:24 от Viola Tarakanova

# 553
  • София
Снощи си сложих пачовете с плацента и легнах само да си изпъна краката, но така съм заспала, че се събудих чак сутринта ..... пачовете бяха станали на оризова хартия, а околоочната зона - свежа, хидратирана, нежна....
Момичета, започнах да правя японския масаж на лицето.... добре ми се отразява  и сега чакам да се подмладя с 10-15 години......Joy

# 554
  • Reasonford Manor
Момичета, започнах да правя японския масаж на лицето.... добре ми се отразява  и сега чакам да се подмладя с 10-15 години......Joy
Какъв е този масаж? Simple Smile
И друго се сетих - третиноинът къде ти стъпва като правиш 7 skins?

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 22:44 от Catalano

Общи условия

Активация на акаунт