Азиатска козметика и грим 3

• 110 116
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Някоя дама по-напред в коментарите спомена този серум https://www.iherb.com/pr/Elizavecca-Witch-Piggy-Hell-Pore-Contro … id-97-50-ml/70016
доколкото разбирам ще е по-изгоден тук от 3ти.
Има доста изкушения от нашите продукти....тотал щета Laughing
И да попитам поръчвали ли сте  дрехи /блузки/ от yesstyle и дали отговарят на размера или са размер надолу?

# 676
ТеАдоРа, заглеждала съм дрехите и мерките по размери. Струват ми се умалени. Едва  ли не бях за Л, а съм С-М. Но да не те заблудя по-добре си погледни какви мерки са написали и си прецени.

# 677
# 678
Моето виждане е, че имаш два продукта с хеалурон, може да избереш единия момичетата тук хвалеха този на Еlizavecca, нямаш  почистваща грижа, олио и гел за почистване, този крем на Бентон не е много нужен ако вземеш ампулата на Миша, поне аз моя го подарих на майка ми, защото много ми идва мазането.
Cosrx   Hyaluronic Acid Hydra Power Essence , 100 ml не бих я взела ако имам ампулата и хеалурона на Еlizavecca.

# 679
Момичета, избрала съм тези три неща, кожата ми е суха с много проблемна брадичка, но имам някакви лунички, които ми се иска да се опитам да махна. Не са много, но искам някаква маска. Имате ли отзиви за тези неща?

# 680
Маската на cosrx помага за изсветляване на кожата, ама те корейските всички имат такава функция, но специално за оризовата съм чела добри отзиви, имам  една опаковка но все още не съм я започнала, друга избелвща маска е на Мизон в синя опаковка е/преди беше тубичка сега е кръгло бурканче/.

# 681
Много благодаря, ще я погледна, ама понеже искам от бг сайт да поръчвам да пробвам и после по-сериозни поръчки от чужбина. Та тези ги има в the skin, а Мизон още не, та така

# 682
какво значи "проблемна брадичка"? Ако има много мъртва кожа и на допир стои много груба препоръчвам на Neogen gauze peeling.

# 683
  • Бургас
Дами, бихте ли ми препоръчали избелващ продукт, който наистина работи? Това лято успях да се сдобия с пигментно петно на деколтето в следствие на мазане с третоин и не добра слънцезащита, и тъй  като никога не съм имала такъв проблем не знам и от къде да започна да търся избелващи продукти.
TeAdoRa, може ли линк или пък снимка на синята маска на Мизон, не успях да се ориентирам коя е точно.
Старая  се да чета за азиатската козметика, но не винаги имам време, а пък и английският ми не е на ниво. Мисля да си поръчам този тонер https://www.ebay.com/itm/Skin-care-Lotion-High-Moist-type-Made-f … -F-S/252946320737, но намирам различен състав в разните сайтове - някъде пише, че има парабени, в някои места, че няма. Някой дали знае нещо за този продукт?

# 684
И аз съм за пилинг тампоните на неоген.
В момента съм навън и не съм сигурна дали ще се получи да кача маската на мизон има я и в бг сайт за да не е реклама ще ти го пратя на лс.

# 685
Препоръчайте някакъв измиващ. Купих си един на Итс скин, но много пресушава кожата.

# 686
Препоръчайте някакъв измиващ. Купих си един на Итс скин, но много пресушава кожата.

Страхотен е.

# 687
  • София
Откъде поръчвате Skin Watchers? И аз съм чувала много хубави отзиви за това олио. Впечатления от други техни продукти?

# 688
не искам олио аз, бях си купила най-хваленото от корейките, но не можах да се сработя. Не ми харесва текстурата. Питам за измиващ гел.

# 689
не искам олио аз, бях си купила най-хваленото от корейките, но не можах да се сработя. Не ми харесва текстурата. Питам за измиващ гел.

Олито като първа стъпка ли го ползва, или като единствен почистващ продукт? Ит'с скин имат много видове пяни за лице, коя от тях си ползвала и съобразила ли си се с твоя тип кожа?

Общи условия

Активация на акаунт