Юнче все по-голямо става и ритничета раздава

• 70 362
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Честит празник, момичета. Да сте много обичани и само хубави неща да ви се случват.
Съжалявам, че отворих темата за раждането. Нямах предвид да засегна някои, а да разбера има ли някой друг като мен. Че от две седмици само за това мисля, макар да е малко рано все още.

# 107
Честит 8-ми март и от мен/нас на всички настоящи и бъдещи мамчета  newsm51

Мацките от Стара Загора, я дайте предложение за надежден лекар ,който да работи и изражда в държавното АГ,моля  newsm12  Ако някоя ходи на прегледи при такъв да сподели впечатления (и на лични може,за да не спамим).

# 108
  • Пловдив
Дафи, това бебе се надявам да го удържим поне до 1 юни вътре, защото по всяка вероятност ще е дребен като батко си. Дано има 3 кила като се роди. И аз смятам, че няма значение кой ще извади бебето само и двамата да сме добре.
Диди, ще го удържите. Все пак сме с еднакъв термин и ако не се напъме да излиза ще е след 1.06. Ще са ни добре бебоците. Щом днес ходихме да си харесваме креватче и даже се спряхме на  2 модела. Приличат си и единствената разлика е, че едното е по високо и има 4 шкафа отдолу. Но имам време до края на месеца да решим

# 109
Дафи, от опит ти казвам- колкото повече шкафове, толкова по-добре.Grinning

# 110
Честит 8-ми март и от мен/нас на всички настоящи и бъдещи мамчета  newsm51

Мацките от Стара Загора, я дайте предложение за надежден лекар ,който да работи и изражда в държавното АГ,моля  newsm12  Ако някоя ходи на прегледи при такъв да сподели впечатления (и на лични може,за да не спамим).

Аз съм при доктор Енчева, на мен ми харесва и съм доволна. Смятам да раждам в АГ при нея Simple Smile

# 111
  • Пловдив
Дафи, от опит ти казвам- колкото повече шкафове, толкова по-добре.Grinning
Диди,  и мен това най-много ме блазни хахах тези пусти шкафове никога не стигат. Уж нищо не сме купували за бебето а вече има 4 пълни чекмеджета с размер 40/20/20 и неща под спалнята и неща в торби хахахах, абе луда работа

# 112
  • София
Здравейте,

вие сте малко по-напред от мен, откъм бременеене, уж сме за началото на Юли,но да видим. Кога започнахте да купувате неща и изобщо започнали ли сте? При мен е първа бременност и не знам  още. Дали от това,че за всичко правя списъци и ровя и избирам, или защото още ме е шубе, не съм купила ни-що. Само разглеждам, пълня он-лайн количката и най-накрая просто излизам и си казвам " има време" Grinning

# 113
Аз съм купила само 2 ластични чаршафа, едно боди и едни чорапки. Но големите неща ги имам от баткото.

# 114
И аз нищо не съм си купила. Само разглеждам...от суеверие навярно го правя, но не смея още да пазарувам. А и в интерес на истината още не съм напълно наясно какво трябва да купувам, кое задължително трябва да го имам. Говоря с приятелки, правя списъци уж, но нищо не е финализирано. И на мен ми се струва, че има време Simple Smile

# 115
аз като “стрелян заек“ открих сезона на пазаруването Simple Smile. списък имам от дъщеря ми, на база на него си направих нов за бебето. реших да взема и дрешки за есенния сезон (3-6 месеца), не само за новородено, в момента има страхотни намаления на есенно-зимни колекции.
поръчах и тапети за бебешката стая.

# 116
  • Пловдив
Купувам каквото ми хареса Simple Smile Имам списък, който изобщо не гледам в интерес на истината. Дрешки  ще ми дадат, затова съм взела само 4 5 неща. Купила съм чаршафи, 2 шишета за всеки случай, муселинови пелени, едно одеалце за всеки случай, 2 залъгалки-1 силикон 1 каучук и те за всеки случай, разни протектори за матраче и за преповиване, чорапки няколко чифта и това е. малко по малко се събират нещата. За мен съм си взела подплънки за кърмачки и помпа за кърма, ако се наложи, нощници за кърмачки за болницата и няколко чифта памучно бельо отново за болницата и това е май Simple Smile

# 117
Дафи, каква помпа за кърма си взе? Аз сега си поръчах и чакам механичната на “Медела“.

# 118
  • Пловдив
Дафи, каква помпа за кърма си взе? Аз сега си поръчах и чакам механичната на “Медела“.

Аз взех Томми Типпи защото такива са ми шишетата, ръчна е и моята. Не ми се влагат пари в подобно нещо, защото може изобщо да не ми потрябва. Каквото сабя покаже хихи

# 119
Да, и аз така си мисля, на този етап е много рано да се прецени дали си заслужава. Надявам се нещата с кърменето да потръгнат и да не се налага да използвам помпата много-много. Аз взех стъклени шишета от друга марка, не са съвместими с помпата, но ако се наложи, ще съхранявам кърмата в контейнери или пликове. Остана ми стерилизатор за микровълновата. Старият го разтопих на печката, току-що бях изключила котлона и го лепнах на горещия плот Simple Smile. Електрическите стерилизатори нещо не са ми удобни. Сега обаче чета някакви противоречиви мнения дали в стерилизатор за микровълнова могат да се стерилизират стъклени шишета.

Общи условия

Активация на акаунт