Боя за коса - Blond43 - Клуб на блондинките

• 98 477
  • 825
  •   1
Отговори
# 780
Взех си Колърплекс,да, мерси много

# 781
  • Варна
  Feis  най достъпната предпазваща система,която гарантирано работи е Колорплекс https://www.zlatnaribka.com/colorphlex/ednokratna-doza-sistema-z … yavane-colorphlex ...ако рибите благоволят да я заредят де  Laughing. Горещо я препоръчвам при изсветляване. Косата е защитена.

Аз ползвам и Олаплекс,но там инвестицията е доста по-сериозна. За който може да си я позволи ето най-достъпния вариант. https://www.parfimo.bg/olaplex-bond-multiplier-no-1-podarachen-k … dosing-dispenser/.

Има и алтернатива Пауърплекс,но нея не съм я ползвала.

# 782
Цената ми се струва прилична за Олаплекс? Доволна ли си от него (истинския Олаплекс, не Колорфлекс и други ментаци)?

# 783
Днес отидох на фризьор с боя,купена от мен (Лакме),но ми казаха,че не знаят дали ще се сработи с оксиданта им,те работят с Алфапарф и Лореал. Малко ми е писнала първата,но избрах нея,бях си купила и Колърплекс,сложиха и него, смесиха 11,21 и 11,10,боядисваха само корени и после с разредена боя дължините за 10 минути, всичко точно, само дето ме учуди цената..55 лв за боята, сешоар и терапия отделно,общо 100 лв... Алфапарф не е скъпа боя, гледам я по 13-14 лв... Определено странна работа ми се видя тая цена,а и тази сума за боядисване,де и то не да кажеш в някакъв лъскав и позьорски салон.. та колко ви таксуват вашите фризьори за боя корени и нормален прав сешоар?

# 784
  • Варна
 55лв. с подстригване,измиване и сешоар, но аз си влача всичко. Бои,оксидант,шампоан маска,финиши...абе всичко  Laughing.

wdv доволна е меко казано. Олаплекс не е просто поредния кератинов реконструктор. Косата ми коренно се промени откакто го ползвам. Изрусена коса на ниво 9-10 от основа 5 някъде,която е била в толкова добро състояние в тийн годините ми преди 30+ г. Grinning
 И да цената не е кой знае колко висока,за човек свикнал с профи козметиката  Laughing.

# 785
  • София
И аз плащам около 100 за боядисване с Матрикс, боя в корена и по дължините безамонячна, сешоар, маша и т.н. Не си нося бои. Ще трябва да си набавя Олаплекс, защото правя сериозно обезцветяване на дължините 1-2 пъти годишно, т.е. първата стъпка не ми е нужна често и в големи количества. Отскоро гледах, че имат и стъпка 4 и 5 - шампоан и балсам.

# 786
  • Варна
  Lizia не съм стигнала до Ш и Б...но ги обмислям  Laughing. Иначе Олаплекс си е наистина икономичен. Преди 6м. поръчах 50мл. стъпка 1 и 100мл. стъпка две от ибей за 33 паунда. До тук съм се боядисвала 5 пъти и съм направила две терапии пълни. Стъпка 1 ми е останала някъде 20мл,а стъпка две има за около 3 пъти още. При боядисване се слага 3.75мл. стъпка 1 в боята без значение от количеството. Стъпка 2 е като балсам и отива повече естествено особено на дълги коси,но и той е икономичен доста.

# 787
  • София
Така е, но ако се обзаведа с примерно стандартния размер 100 мл от стъпка 1, ще се чудя какво да го правя. Ще трябва да търся и аз някъде из Ибей по-малко количество или да го разделя с някого. При обезцветяванията уж ми слагат от аналогичния продукт на Матрикс, но не виждам особен ефект. Иначе стъпка 3 не бих взимала, тя е по-разредена и слаба версия на стъпка 2.

# 788
  • Пловдив
Благодаря на Prinzesata! Kissing Heart
Ще си поръчам, тъй като от година вече съм започнала едно сериозно изсветляване на цялата коса / преди се боядисвах с черна къна и косата ми е дълга/ та доста претърпя , време е да започна да полагам грижи... Иначе досега само на фризьор се боядисвах и то по целите дължини винаги.

# 789
  • BG-DE
След 10-ина дни ми предстои поредно боядисване и много се чудя дали вместо 9.1 да не взема 9.0, че много ми сивее отначало и чак след няколко измивания цветът започва да ми харесва обаче не знам с корена какво ще стане, да не стане много жълт  Thinking никога не съм ползвала боя без 1-ца и нямам идея какво да очаквам като резултат  Thinking

# 790
Менерва,а естественият ти цвят какъв е? Много красиво светло русо ти се получава

# 791
  • BG-DE
Ами някъде между 5-6-ца е, но отпред и отстрани вече е над 50 % бяла  Confused

# 792
Здравейте, надниквам отвреме навреме тук. Много ми се върти идеята малко да се поизсветля, до тъмно русо,или медно русо,но на кичури някакви или балеаж като за начало. Тук идва проблема-косата ми е много тъмна, 3 ка като ниво,към 4 ка с леки червеникави отенъци. Моля посъветвайте ме как да стане това максимално щадящо. Досега всеки опит да си променя косата малко поне завършвя с фиаско. А много искам поне един път малко по-светла и различна да се направя.
Тези от вас,които са с тъмна основа много ли трудно се изсветлихте? Как се поддържа косата после? Знам, че ще изисква много грижи,но съм готова да ги полагам.
Пак казвам,не искам нещо твърде светло-може и по-медно, тъмно русо. Сигурна съм че за всяка жена има подходящ нюанс на русото.
Благодаря за всякакви мнения е съвети.

# 793
  • Пловдив
Най-добре да отидеш на фризьор , те знаят какво да правят ..ако сама решиш да се боядисваш, прави го постепенно за да не изгориш косата си...

# 794
  • Варна
Мис.... просто като ти знам косата и колко държиш на нея се чудя каква муха те е ухапала пак  Laughing.
 Наясно си,че дори едни кичури ще означават тотална смяна на огромния шкаф с профи козметика нали  Laughing.  Русата коса е с други нужди и с много по-големи изисквания като грижа.  И аз ще  кажа-читав колорост доказан,за да стане процедурата еднократно и максимално щадяща. Настоявай да се ползва предпазваща система. С тоя насложен тъмен цвят върху естествената ти коса,ще иска тотално пране и после допълнително обезцветяване.
 Преди години аз от огненочервенокоса станах руса от раз. После ми отне години да се науча да се грижа за тая пуста руса коса  Laughing. Сега нещата са много различни. Индустрията за коса е много развита и практически няма невъзможни неща.

Редактирах се  Laughing все ви бъркам с Лунна пътека.  Hug.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 16:49 от prinzesata

Общи условия

Активация на акаунт