Боя за коса - Blond43 - Клуб на блондинките

• 98 538
  • 825
  •   1
Отговори
# 750
  • BG-DE
Ти си решаваш, разбира се, но много красиво изглежда, дай си няколко дни и тогава решавай, да потъмниш можеш винаги. Аз допреди месец бях с почти бяло руса коса потъмних с 9-ка и първите дни ми изглеждаше толкова тъмно все едно съм брюнетка  Simple Smile а сега много се харесвам и даже мисля как да затвърдя цвета, та дай си време  Peace

# 751
Благодаря за отговорите момичета. Никога не съм имала грам русо и за това сигурно не свиквам.

# 752
  • Варна
 Страхотна коса и цвят  Hug. Дай си време да свикнеш. Много ми харесва.

# 753
Благодаря. Като се снимам е лице ще кача пак снимка.  Сега съм в търсене на подходящи шампоан и маска.

# 754
Ето ме и мен

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 15:14 от Mики

# 755
Мале, много ти е пораснала. И цветът е много добре. С какво те правят? Червеното изрязано ли е вече? Много е равна. Браво! Hands Clap

# 756
Wdv, с Лакме се правя от няколко месеца. Все ми е неудобно да питам с кой номер. Знам само, че са два номера като от единия добавя съвсем малко и окислителя е 12%. Порасна защото спрях да се правя сама и така наистина мажем само корена . Останалата коса не я пипам. Никога не разнасяме боя по дължините. А от червеното няма и помен, за щастие Simple Smile доживях момента да имам прилична руса коса Grinning

# 757
  • В полите на Пирин планина
Наистина много равен и приятен цвят, Мики.

# 758
Наистина много равен и приятен цвят, Мики.

Благодаря bouquet

# 759
  • Varna
Flowers Rose
Ти си решаваш, разбира се, но много красиво изглежда, дай си няколко дни и тогава решавай, да потъмниш можеш винаги. Аз допреди месец бях с почти бяло руса коса потъмних с 9-ка и първите дни ми изглеждаше толкова тъмно все едно съм брюнетка  Simple Smile а сега много се харесвам и даже мисля как да затвърдя цвета, та дай си време  Peace

Menerva, може ли да те помоля да споделиш малко подробности за потъмняването? Innocent

От доста време и аз обмислям потъмняване (и все не мога да се реша). Последно мазах един тонер на Престиж... качвала съм снимки някъде по-напрад по страниците.
Та... Сега съм 12-ка. Обмислях дали да не започна поетапно, първо да смесвам 12 с 9 и после да мина изцяло на 9-ка. Rolling Eyes ... за да няма остра разлика между корен и дължини. Ползвам 9% оксидант, предполагам мога да си остана с него и за 9-ката.

Ти как постъпи? Може ли и малко снимки на косата ти преди и след? Relaxed Flowers Rose

# 760
от април месец сам с балеаж с 2 нюанса русо ... вече е поизрастнала косата (направиха ми го на 1 см от корена),  но си ми харесва как стои ... въпросът ми е като реша, че искам да подновя как ще ме таксуват - като нов балеаж или ?

# 761
  • Пловдив
Балеажа си е балеаж..
Той не спада към боядисване на корен. Така че най-вероятно ще те таксуват колкото струва процедурата
.. Но всичко зависи от твоята фризьорка

# 762
Тези, които ползват Лакме.. взех 12,10, чудя се за оксиданта,9-ка ли да бъде? Само корени ще боядисвам, много тъмни

# 763
Зависи колко светла ще се правиш. Какви са дължините? Аз вече ползвам 12.  Не на Лакме де.

# 764
Тези, които ползват Лакме.. взех 12,10, чудя се за оксиданта,9-ка ли да бъде? Само корени ще боядисвам, много тъмни

Аз се боядисвам с Лакме, не знам с кой номер точно, но ми смесва два цвята от 12 ките. Правя си само корена от месеци насам с 12 % Косата ми не е много тъмна, аз бих те посъветвала с 12 % да се направиш, щом са много тъмни.

Общи условия

Активация на акаунт