КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 1 /26. 02. - 11. 03. 2018/

• 55 279
  • 886
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Гери-Никол - подходяща роля, ще има и висок зрителски вот

# 481
Ох, не е на добре работата. Юруков не ми е сред любимите актьори, а след първия концерт в него ми е надеждата за сполучливи превъплъщения. Другите са ми С К У К А ! ! !

# 482
  • ENGLAND
И аз да се включа, и да ви следя, много ми е приятно като ги обсъждате. АЗ само миналата година гледах капките, и то от средата. Тази година освен Маргарита Хранова и Иван Юруков от Столичаните други не познавам. А и Софчето, очаквам да е голямата изненада заедно с Иван.

# 483
Славин и Гери-Никол не мога да ги понасям по принцип.Как ще ги изтърпя в шоуто не знам?!
Златка ме изненада, хареса ми нейното представяне.Тя и в Черешката си спомням се представи добре.

# 484
  • София
Да се запиша и аз в новата тема. Предният път не можах да изгледам абсолютно всичко, но това, което видях ми хареса като цяло. Юруков ми хареса най-много, най-малко - Боби.

# 485
  • Испания
Константин разчита на пищни форми за образа на Алла Пугачова в "Като две капки вода"

https://nova.bg/accents/view/2018/03/02/208671/%D0%BA%D0%BE%D0%B … 0%BE%D0%B4%D0%B0/

# 486
Хм, въобразявам ли си, че имаше анкета за утрешното предаване?  Thinking Имам спомен, че гласувах за Златка като Ваня Костова или май само съм си мислила да гласувам за нея ако има анкета.  newsm78  Crazy

# 487
  • София
Хм, въобразявам ли си, че имаше анкета за утрешното предаване?  Thinking Имам спомен, че гласувах за Златка като Ваня Костова или май само съм си мислила да гласувам за нея ако има анкета.  newsm78  Crazy
имаше анкета, но сега къде е - не знам

кеширана страница с анкетата

# 488
Благодаря!  Hug  Съвсем съм си наред значи.  Grinning

# 489
  • Испания

При промяна на крайната дата на темата /бях написала 04. 03., но се изписаха малко страници/, анкетата се нулира и изгуби смисъл. Съжалявам!

# 490
  • София
Ще е много тъпо, ако направят Константин да изглежда като Алла в предишния ѝ пълен период, само заради сеира. Тя сега изглежда много добре.

# 491
Ще е много тъпо, ако направят Константин да изглежда като Алла в предишния ѝ пълен период, само заради сеира. Тя сега изглежда много добре.

Това зависи от песента от кой период е.

# 492
Е, те на Алла имитират две песни - Арлекин и Милион рози, т'вай.
Обаче у мен образът ѝ не буди никакво любопитство.

# 493
  • Русе
Здравейте,
тази година гримьорите никакви ги няма. Предните сезони наистина ги правеха участниците, с цената понякога на мнооого грим, да приличат на образите, които трябва да имитират. Тази година.... фон дьо тен, перука, дреха... това е.

Дали са ги сменили или просто участниците са се оплакали от тежките гримове?!

# 494
  • София
И миналата година беше по-слабо от към грим,  разбира се с някои изключение, но първите години наблягаха повече на добрия грим.

Общи условия

Активация на акаунт