КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 1 /26. 02. - 11. 03. 2018/

• 55 298
  • 886
  •   1
Отговори
# 450
  • Across the Multiverse
Вие разбрахте ли й нещо на ГН като й дадоха миркофона пред журито? Някакво боботещо мънкане под мустак излезе само, от което нищо не разбрах ...  Tired

# 451
  • Sofia
Нещо за пържоли говореше и Фънки я затапи...

Добре че не вкараха Камелия Тодорова...

# 452
Не мога да разбера Фънки акционер ли е някакъв в НОВА, че за поне 20 път го дават или просто е много гъст с Шефа.

# 453
  • Испания
Не мога да разбера Фънки акционер ли е някакъв в НОВА, че за поне 20 път го дават или просто е много гъст с Шефа.

И?

# 454
завиждаш, а?

# 455
  • в резерват
Лорчето ще пее Бруно Марс като гост

# 456
Лорчето ще пее Бруно Марс като гост
Въх!  Crazy

# 457
 С уважение към възрастта на Маргарита Хранова, но е доста скучновата.

# 458
Аз не знам защо ГН я наричат пони, но освен, че ми е ниска, не мога да приема младо момиче, шоу звезда за някои, да не се постарае да поотслабне малко. За Марги Хранова е разбираемо, възрастта, но за младите, особено, когато не става въпрос за заболяване, ми е неразбираемо.

Пълна е, ама не изглежда нездравословно? Българите някога ще спрем ли да смятаме телата като на Златка и дори по-слабите, за идеал....

# 459
  • До морето
При цялото ми уважение към Хранова- има огромен глас, ама и колко хита има? Щото аз знам два, ако се напъна, може да се сетя 3. А колко от тези хитове са излезли в последните 20 години - 0!!!! Еми няма как да те знаят и да тропаш с краче колко си велик, като седиш на стари лаври и сам се опияняваш от славата си през 1976-та! Не говоря само за нея, повечето естрадни величия са така.
Наскоро бях на едно фирмено събитие, на което бяха канени други достойно орезилили се по риалитита - дует Ритон. И се изправят ( облечени в ламени костюмчета) и отперват въпрос на публиката - "От кои хитове искате да ви пеем,  от старите или от новите?". Хората в ступор, какви стари, какви нови - една клета Джалма цял живот, Елате ни на гости и едно Как си Амиго, което се води нов хит, вероятно защото е реализирано през новото хилядолетие.
Да не ги изброявам, че 99% са така. Само Лили е като булдозер и не е спряла да работи, да се развива, и не разчита само на хитове от преди 40 години.

# 460
  • гр. Шумен
При цялото ми уважение към Хранова- има огромен глас, ама и колко хита има? Щото аз знам два, ако се напъна, може да се сетя 3. А колко от тези хитове са излезли в последните 20 години - 0!!!! Еми няма как да те знаят и да тропаш с краче колко си велик, като седиш на стари лаври и сам се опияняваш от славата си през 1976-та! Не говоря само за нея, повечето естрадни величия са така.
Наскоро бях на едно фирмено събитие, на което бяха канени други достойно орезилили се по риалитита - дует Ритон. И се изправят ( облечени в ламени костюмчета) и отперват въпрос на публиката - "От кои хитове искате да ви пеем,  от старите или от новите?". Хората в ступор, какви стари, какви нови - една клета Джалма цял живот, Елате ни на гости и едно Как си Амиго, което се води нов хит, вероятно защото е реализирано през новото хилядолетие.
Да не ги изброявам, че 99% са така. Само Лили е като булдозер и не е спряла да работи, да се развива, и не разчита само на хитове от преди 40 години.
Казусът "аз не го знам, значи го няма" винаги ми е бил изключително забавен. От последните 20 + 1-2 години са великолепните дуети на Марги с Искра Радева и Орлин Горанов. Миналата година направи хубав албум "Докога МАргарито". Ясно е, че мнозина не ги знаят тия неща, щото не ги пускат никъде, където музиката ти върви като фон край ушите. Може да бълваш песни до сто и едно и обратно, но въпросът е какво ще остане във времето. И да, вярно е, че от Маргарита Хранова ще останат "Устрем", "Оставаме", "ДАлечна песен", "На моя син" и още няколко. Обаче и с едно единствено нещо можеш да останеш. Композиторът Амилкаре Понкиели е останал с една единствена опера, "Джоконда", която и днес се играе навсякъде по света. Но е останал (а да, забравих, много хора не го знаят, значи не съществува).

# 461
# 462
Е, ако си автор е по-различно, това във връзка с композитора. При изпълнителите не е точно така, поне за мен. Гласове много, изпълнители дал бог, но авторите на хубава музика колко са... малко.

Аз дори и на Лили не харесвам всички нови неща, а тя много ги избира и автори, и музиканти. От всичките ѝ нови песни (последните няколко години) само Икар истински ме е развълнувала, другите някои стават, други не. Но държи някакво ниво тя, което за годините ѝ е направо изумително добро.

На Хранова новите неща просто не ми харесват, а от старите се сещам 3-4 песни, които са били наистина хитове, но дали ще се помнят во век и веков... надали.
Ами поколението преди тях... и те са изпозабравени, а някои дори са още живи, като Ирина Чмихова, например, от която Лили взима прочутото Камино.

# 463
 Последните песни на Лили, които са мелодични и приятни за ухото са от средата на 90-те години. След това започна да си променя тотално стила, започна да се прави на "бутикова" и "елитарна", пее някакви немелодични скимтящи песни, прикляква, напъва се, голяма мъка. А преди си пееше най-нормални и за широките народни маси мелодични песни. Не знам изведнъж какво и прищрака на тази жена.

Относно Хранова - има глас, но нещо песните и не ми грабват вниманието. Има няколко от старите и песни, които са приятни, аз се сещам за две. Определено ако не се показва във вип Брадър и капките повечето хора няма да се сещат за нея и творчеството и.

# 464
Разликата между Хранова и Лили Иванова е, че Хранова се налага да имитира такива като Лили Иванова, за да се храни. Човек понякога сам си слага етикета с цената. Нека да е уникална като глас и кариера, но щом се е натикала в такъв формат, вероятно ще бъде коментирана наравно със всички останали. И пак има късмет, че хората масово подхождат с голяма доза уважение към нея и биха й спестили критики, които иначе доста грубичко се сервират на по-неопитните й колеги, каквото нямаше например към Петя Буюклиева - също уникален глас, но тотална закопавка откъм поведение.

Каквито и "скимтящи" нови песни да има Лили Иванова, тя продължава да работи неуморно и пълни зали с фенове без да се налага да си продава билетите на безценица и да си пуска плейбеци за фон.

Общи условия

Активация на акаунт