Жегите започнаха навред давайте с коремчета напред - ОКТОМВРИ 2006

• 15 313
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета!
Аз исках да Ви се похваля, че с шефовете се разбрахме.Ще ме водят на работа до края, но вече и за мен и за тях било по-добре да си намерят човек.Новото момиче ще се води на нова длъжност, а сега ще я обучавам.До седмица, две ще започна да меря улиците, а и нали ми трябват разходки ще се възползвам.Когато стане време за болничния, който е 45 дена преди термина ще го занеса и ще си взимам 2 години майчинство, за което много се радвам.

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 11:46 от mi6ka82

# 106
  • София
Здравейте и от нас!
Мишка много се радвам, че така благоприятно се развиха нещата за теб, от сега до края никакви тревоги забраняват ти се, че бебчо всичко поема.
Момичета днес си имаме рожденичка познайте кой - Веничка  newsm59 Да си ни жива и здрава и заедно да прегръщаме най - сладките бебчовци.

Каката ни от вчера пак е на детска, а аз днес за пореден ден избирам новата ни детегледачка, стискайте ми палци.
Ники аз използвах вече 2 тубички виброцил и 1 шишенце капки виброцил, лекаря ми каза, че няма проблем, аз също съм с много гаден алергичен ринит не мога да дишам вече 10 дни тези тополи ще ме уморят.
Никой ли няма да използва колан за поддържане на корема, да ви се оплача не мога да свикна с него много ми е неудобен.

# 107
Веничка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!  bouquetЖелая ти лека бременност и на есен най-хубавото бебе

# 108
  • Стара Загора
Честит рожден ден на веничка   bouquet  bouquet  bouquet

# 109
Добро утрооо Party

bdbaloni
Честит рожден ден Вени  newsm38smile3525 Да си ни жива и здрава, много щастлива и много обичана!

Днес е голяма жега, а Simple SmileМислех на обяд да се разходя, ама май ще пропусна... На мен също досега са ми правили само едни изследвания. Казаха ми, че сега на 6-ти юни ще ми направят нови-кръвна картина, урина...и другите там.

Вили, аз не ползвам колан. Мисля, че ми е малко тумбачето още. По нататък виж, към 8-9м. ще си купя.

Евелина, незнам какво може да се направи по въпроса, за който питаш. Мисля, че по принцип се уведомява полицията и те издирват. Доста гадна ситуация smile3506

Това е майчета. Лек ден от мееееен Hug

# 110
Привет на всички майчета.
Честит Рожден Ден Веничка, nbirthdayда си здрава,щастлива и на есен да получиш най-скъпия подарък- едно здравичко и послушно бебче.
А за тези  поддържащи колани знам само че се носят само ако плодае ниско долу,уж за да ти е по-удобно,но явно не е така.Като ги гледам мисля,че са много стегнати и могат само да те притесняват Villi.Лек  и по-прохладен ден ви желая.
  love001

# 111
 newsm59 ЧРД на Веничка и от мен-мноооого  любов ,мнооого здраве и здраво и щастливо бебче.  party023-весело парти довечера!

# 112
Веничка, Честит Рожден ден! Бъди здрава, обичана, щастлива! И мама на здраво и послушно бебе наесен!
Ако срещата е петък привечер, с удоволствие ще се присъединя и аз, ако не ви е удобно - следващия път, живот и здраве!
КикиНики, и аз мога да потвърдя, че кърмата помага за конюнктивит - не само на бебето, аз и на един приятел изцеждах, още ме майтапят за това как съм му напълнила шишенце в една пицария...Така, че живот и здраве, ще се лекуваме докато кърмим Hug

# 113
    newsm59  4естити Рожден Ден.Само хубави емоции да те спохождат тази година,Вени. smile3525
     Yani,за да се усвой по добре желязото от храните,който приемаШ един 4ас преди ядене и един 4ас след това не трябва да ядеШ или пиеШ мляко.Не се отнася за вси4ки храни,само когато ядеШ такива,който са свисоко съдържание на желязо,като 4ервеното месо например(суШените кайсий съШто имат високо съдържание). eat
     Евелин4е,много съжалявам за слу4илото се,незнам какъв съвет да ти дам,мила освен да уведомите полицията,ама ако може да си го позволи твоята приятелка и 4астен детектив пове4е работа Ште свърШи.
     Mishca,4естита хубава новина,много се зарадвах. smile3501

# 114
                        baloni  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕНИЧКА! baloniДа си жива, здрава и много щастлива ти пожелавам, а на есен едно здраво и хобаво бебе!

# 115
Честит рожден ден и от мен, Вени! Да си жива и здрава, щастлива и много обичана ... и на есен - най-сладкото бебче Simple Smile)

Хера, моля те ако не ти е особено трудно, сложи ми синичко бебенце Simple Smile), та и нашия мъж да фигурира при мъжете!!!

Поздрави и приятен ден!

# 116
Здравейте момичета!

Благодаря на всички ви за пожеланията, да ви се връщат стократно!! Черпя ви от сърце една виртуална торта:   smile3510  и ви целувам всичките!!

Искам и аз да честитя на младата госпожа Кръц-кръц и да й пожелая щастлив и весел семеен живот!!

Много се радвам и за Мишката, че така хубаво са се уредили нещата, само дето ти създадоха притеснения, но щом е приключило добре, забравяме за случая!  Grinning

Относно коланите за поддържане и аз мисля да си купя, най-вече като пътуваме с колата мисля, че може да ми е полезен, за да не ми се лашка много корема. Сега като ходихме до морето на места си го държах с ръце, но за следващото пътуване ще се снабдя  Peace

За срещата съм на линия когато кажете, още повече, че живея до Южния парк и ми е удобно, ако решите да е там!

Аз взех да се замислям за изследвания за токсоплазмоза, гледам, че повечето сте си ги правили, на мен не са ми казвали да правя, но може би няма да е зле..
И пак искам да изрева за килограмите, ям съвсем нормално, не се тъпча, не ям сладко и вече съм +5!!! Знам, че ще кача, ама много ми се вижда.... Тепърва има още ехеееееее колко време... ooooh!

Това е от мен, Кръц-кръц, слагай още снимки, че сме много любопитни! Аз явно съм единствената, която не е ходила на Рибарица, но като видях снимките, мисля да поправя тази грешка!

# 117
Чести рожден ден Веничка.С пожелание за много здраве,щастие и на есен да гушкаш най хубавия си подарък-бебо.
При мен вече няма съмнение че е конюктивит ,на лекар не съм ходила ,но взе ка ми сълзи постоянно,зачерви се и изтича бяло.За сега му правя компреси от лайка и довечера ще ида една приятелка да ми капне кърма както вие ме посъветвахте ,само да питам това еднократно ли или няколко пъти newsm78.Иначе всичко друго за сега при нас е наред/пу пу пу /.
Мише радвам се че си си решила проблема сега дано си по спокойна и да се наслъждаваш на бременноста,стига си трошила нерви Naughty.
Това е от нас успешен ден и да ви риткат мушморочетата Mr. Green Joy

# 118
  • във фурната
Веничка,Чесит Рожден Ден!Много здраве,щастие,любов,късмет и едно здраво и хубаво бебе наесен!  newsm59
Ми6ка,радвам се,че всичко се е наредило добре.Сега се успокой и само положителни емоции,че всичко се отразява на бебо.
За срещата в петък на мен ми е удобно,но след 6 ч.Иначе събота и неделя съм свободна.От мен чао и хубав ден!

# 119
Веничка, Честит рожден ден, да си жива,здрава и много щаслива   bouquet

За тортата мерси, добре ми идва с кафето   Simple Smile

За килата- те се свалят, не се притеснявай. Сестра ми беше 30+ и ги свали  Hug

Общи условия

Активация на акаунт