Жегите започнаха навред давайте с коремчета напред - ОКТОМВРИ 2006

• 15 310
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
kryc kryc- честито и от мен, да сте много щастливи заедно с татито и бебчо  Hug

Много красива булка си била  Wink

Голяма жега ей, направо умирам  sweating

# 91
4естито ма младоженците.Да се оби4ате,уважавате и да си помагате цял живот.И да напълните къШтата с много весели и здрави де4ковци.
Сега Ште гледам снимки.

# 92
Здравейте момичета
Кръц кръц невероятна булка си Желая ти през целия семеен живот тази искрено щастлива усмивка да озарява лицето ти а в коремчето ти да расте и хубавее здраво мъжленце което много да обичка и слушка мама
Аз днес не можах да уча така че ще уча довечера Бях мног изморена от пътя и изобщо почивката и поспах малко
Сега се чух с моята лекарка и тя ми каза че не знае как съм жива с Хемоглобин 93 и желязо 2,6
Каза ми да пия 2 пъти Малтофер и 1 тотема и Хип Натал
След 1 дни ще сменим лечението
И ми каза да ям леща Sick, моркови, риба и млчни продукти Май само с лещата няма да се справя
Аз съм много за този протест на 1 юни защото просто това е подигравка за сички нас Искали да стимулират раждаемостта а как подяволите се гледа дете с 160 лева Ако не е таткото не знам
Значи сте навити за среща Супер Аз предлагам да е в някой парк - например южния или в някое заведение на открито но на сянка Също така да е в ранния следобед за да пропуснем жегите
Поздрави

# 93
  • във фурната
Терминът ми е на 15.10.06г.

# 94
Кръц-Кръц ЧЕСТИТО!Всичко което си пожелаеш да се сбъдне.
Здравейте,
Чета Ви редовно ,но нещо май нямам дар слово.
В петък бях на доктор,всичко с бебо е ОК ,но неможа да каже пола.
Утре ще ходя в Шейново при д-р Чорбова на доплер.Някой чувал ли е нещо за нея  и какво точно е доплер???
Колкото до обезкосмяването в интимните части и под мишниците се бръсна ,а краката и около пъпа с епилатора действам.
Лек ден Ви пожелавам

# 95
  • във фурната
Yany,не се шашкай толкова.Нв 93 не е критично.С тотема и малтофер ще го вдигнеш.Ако не ти се яде леща-ами не я яж!Много желязо има в овесените ядки,яйцата,червените меса,дробчетата. Peace

# 96
Здравейте момичета!
Аз днес нямам много настроение и ме поболява глава  Cry . Ама то си има за това и причини  Wink
Първо - Кръц кръц, ЧЕСТИТО!!!   smile3525 Да сте много щастливи дълги, дълги години! Била си прекрасна булка! Качвай още снимки да ги гледаме!
Яни, радвам се, че си тук и съм навита за среща събота или неделя.  Hug Може и в петък следобед да я направим - Весето май беше писала, че няма да е тук. И аз съм за някой парк на сянка - има такива хубави кафенета на открито сега. И стискам палци за изпитите!
Айр, честито за сесията.   bouquet В Гугъл можеш да си намериш доста информация и само да я преработиш - става за час-два.
На мен утре ми е най-тежкия изпит и в сряда ще се разбере дали съм го взела и съответно дали завършвам семестриално. И ми е много нервно и напрегнато.  Sad
На всичкото отгоре една от най-близките ми приятелки ми разказа куп тежки неща и сега ми е много мъчно за нея и не знам как да й помогна. Момичето много време е крила проблемите си само за да не ме тревожи, ама в неделя всичко ми разказа.  Баща й е починал и тя не е посмяла да ми каже, а на всичкото отгоре снаха й е изчезнала преди 1 месец с детето - брат й има момиченце на 2 годинки и не знаят дали детето е добре и се опитват да го издирят. Пуснах тема да попитам за това при родителите, отглеждащи сами децата си, ама никой нищо не ми отговори - май само почнаха да се заяждат. Ако някоя знае какво се прави ще съм и много благодарна да помогне със съвет.
За обезкосмяването - по краката и под мишниците си действам с епилатор. На триъгълника преди си правех сама кола маска, ама откакто съм бременна не смея и само подстригвам.
А за протеста - много ме е яд, че съм на работа и не мога да дойда, ама се подписах и ще накарам и мъжа ми да го направи, а и родителите ми.
Хайде аз отивам да си полегна, че тая глава ще ме съсипе. Лек ден на всички!

# 97
ЧЕСТИТО на младоженците ,аз понеже съм по скромна и искам снимката с ГОРЧИВООО/те са ми любими/ Blush Дълъг семеен живот ви желая и нека любовта бъде вечно ваша спътница  txtloves Two Hearts
Добре сме за сега с бебо,татито ни е хванал конюктивит и сега май аз ще го прихвана ,от 1-2 дни ме гложди окото и сутрин ми е слипено .За капки несмея да слагам щот на нашите провинциални доктори много доверие им нямам.Та моля ако знаете някакъв ефикасен бабешки лек споделете го с мен PraynigТова е цалуфки на томбачетата и лека вечер от мен  love001

# 98
  • Някъде в Европа...
Здравейте!
Кръц, честито! Много да се обичкате и да напълните къщата с деца! Laughing Много си хубава като булка. А и медения месец не е бил зле май  Wink. На Рибарица е много хубаво, ние също смятаме да ходим там другата неделя, че нали няма да има моренце  Cry

За обезкосмяването, аз сам с епилатор краката и мишниците, а интимните части - измислих нов начин - купих си машинка за постригване и на най-ниското се постригвам.

Момичета аз да ви кажа почнах самоинициативно да пия Витамини за бременни ПРЕ-НАТАЛ. Лошото е, обаче, че не се намират във всяка аптека. Аз си купих от Търново 20 бр, но няма да ми стигнат до следващото ходене там, а тук в кварталните аптеки ги няма.

А вие какво бельо носите? На мен доктора ми каза - никакви прашки Naughty, ама аз по принцип не нося друго и едва ли ще го послушам.

Хайде оставям ви! Лека вечер1

# 99
  • във фурната
Buba,много малко лекарства,приложени локално в окото могат да окажат някакъв системен ефект,така че ако не дай Боже прихванеш конюнктивит,не се притеснявай да слагаш капки,каквито ти изпише лекарят.Като лекарство без рецепта,с антисептичен ефект,мога да ти препоръчам Офталмосептонекс Peace

# 100
Буба, аз съм с контактни лещи от близо 10 години и имам опит с конюнктивитите.  Sad
Присъединявам се с добро мнение за Офталмосептонекс - мисля, че не могат да навредят на бебо и само за 1 ден помагат. Все пак питай в аптеката или лекар, но мисля, че това са най-безобидните капки.
Антоана, съжалявам, че си имала проблеми.  Sad Пожелавам ти всичко лошо да е минало и несен да гушкаш едно сладко бебоче!

# 101
здравейте майчета!
на мен ми излезе положително за токсоплазмозата и направо да не ви казвам.....с майка се сбъркахме какво може да излезе...но после ме пратиха на подробен анализ и се оказа,4е нямам нищо...можело да е минало през мене и да си е направило антитела,,,,така 4е споко!!!
поздрави...и 4акам новини ако ще правим среща във Варна !!!

# 102
  • във фурната
Да, Офталмосептонекс са най-безобидните капки,но при по-сериозна инфекция може и да не помогнат.Опитай няколко дни с тях и ако няма ефект,ходи на очен лекар.Както вече писах,каквито и капки да ти изпишат,мноооооого малка е вероятността да окажат системен ефект-вервай ми-фармацевт съм.

# 103
Много ме стресна  с таэи токсоплаэмоэа Mery red,радвам се  че всичко все пак се е окаэало наред.А Варна-мнооого убави спомени имам от там.
Паэете се майче.Лека нощ от мен.

# 104
Здравейте:)
Тъкмо четях написаното от обяд насам,и ми спряха тока:( Ако можете,аз съм за  срещата в петък следобяд,понеже събота сигурно ще съм на село-поне един ден гледам да подишам чист въздух,а в неделя съм кръстница:) А пък в петък съм на работа сутринта,и мога следобеда. Но ако на другите не им е удобно,ще се присъединя на следващата среща,пък вие ще разказвате как е минало:)
Днес една приятелка ми даде интересен съвет,ще го споделя с вас,понеже може да ни е от полза след време...сетих се за това,като четях за конюнктивита. Та тя има детенце на около 7-8 месеца. Преди време имало възпаление на очичките и нейна позната и казала.че много добро лекарство била кърмата-капнала му в очичките и  на следващия ден на детето нищо му нямало:) И при запушен нос помагало...

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт