Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 852
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • 221B Baker Street
Ами, няма лошо, нека се обичат Зори и Батко, ама да не се плющят два часа, след като са се запознали... Ай да си имаме уважението...Grinning
Надали ще е обаждане, че жена му проявява признаци на живот. Най-много да я види разстроена, да й даде малко надежда, че ще стане нещо и после да я пусне. За нейно добро.
Малеей, мен тъй ако ме залепят за плочките и после ме пуснат без нищо, ше фърчи перушина...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 181
Miriel, и аз това си го помислих, само не жена в кома Joy .Ако не правят секс още там, не е изключено и самата Зорница да се откаже. Ако все пак го направят, ще е ситуация като Вяра с Ася, като го види после на работа в болницата ще и стане лошо Joy

# 182
Надали ще е обаждане, че жена му проявява признаци на живот.

Много ме разсмя с това Joy

Хора, не забравяйте, че Зорница се е зарекла никога вече да няма чувства. Тя не може да си позволи да чака да се опознават, защото ще вземе да го хареса и недай боже, да се влюби в него. Твърде вероятно тя даже си мисли, че никога повече няма да го види и като разбере впоследствие,че ще работи в болницата, няма да е щастлива изобщо.

Зорница реагира като ранено животно, тя не разсъждава трезво,разумно и не мисли за любовта. Тя наказва и себе си, и другите. Може да бъде измъкната от тая дупка само с много и безусловна любов.

Дона, как какво ще правят 50 епизода, то интересното тепърва ще почне. За мен лично процесът на пропадане и после на връшането й от Марио (защото нямам съмнение, че той ще бъде тоя, дето ще я измъкне) е безкрайно интересен.

# 183
  • София
Не ми харесва тази сюжетна линия - Зорница като шафрантия (с извинение). Няма да се учудя да си легне и с малкото братче на по-късен етап. То ако всеки лекуваше любовна мъка с безразборен секс, струва ми се доста тъпо.

# 184
  • Разпиляна във въображението
Марио ще се спре. Звездите ми го говорят Simple Smile

# 185
  • Пловдив
Е как пък и двамата братя ще хлътнат по нея...?
И тя още незабравила Банков...колкото и да е наранена,тъй ли ще се лекува?С друг?Начи клин-клин избива... Mr. Green

# 186
Надали ще е обаждане, че жена му проявява признаци на живот.

Много ме разсмя с това Joy

Хора, не забравяйте, че Зорница се е зарекла никога вече да няма чувства. Тя не може да си позволи да чака да се опознават, защото ще вземе да го хареса и недай боже, да се влюби в него. Твърде вероятно тя даже си мисли, че никога повече няма да го види и като разбере впоследствие,че ще работи в болницата, няма да е щастлива изобщо.

Зорница реагира като ранено животно, тя не разсъждава трезво,разумно и не мисли за любовта. Тя наказва и себе си, и другите. Може да бъде измъкната от тая дупка само с много и безусловна любов.

Дона, как какво ще правят 50 епизода, то интересното тепърва ще почне. За мен лично процесът на пропадане и после на връшането й от Марио (защото нямам съмнение, че той ще бъде тоя, дето ще я измъкне) е безкрайно интересен.

Добре де, то ясно, че без чувства, ама защо баааааш на него ще налети довечера? JoyJoy Що не налетя на Пенев, братче(който този сезон е доста симпатичен Wink ) Joy

Мириел, дано. Ще е интересно да я видим как ще реагира, ако я отхвърлят....отново

# 187

И аз така си мисля, че няма да се възползва.

# 188
  • Разпиляна във въображението
Добре де, то ясно, че без чувства, ама защо баааааш на него ще налети довечера? JoyJoy Що не налетя на Пенев, братче(който този сезон е доста симпатичен Wink ) Joy

Защото се чувства изоставена, защото я боли, защото губи и работата си, защото иска болката да спре за малко. Тук, сега, на момента и Марио, мъж, с когото не е обвързана, е наблизо и е гол и изкъпан .

# 189
  • 221B Baker Street

И аз така си мисля, че няма да се възползва.
Айде, от вашите уста, в ушите на сценариститИ!!!

# 190
Дона, сигурна ли си, че Пенев е доста симпатичен, а не Владов? Grinning
И откъде да знаем, него може вече да го е минала Joy

Как е попаднала, Мириел го е казала много хубаво. Плюс, че все пак й е симпатичен, нали.

Мириел, пусни анкета - ще се спре ли Батко или не Joy Аз залагам на Не.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 15:08 от Fairy

# 191
Аз нали ви казах, че ще е благородно тъп в разни ситуации Grinning, реално колко мъже биха отказали на красива жена секс, която дори за малко видяха, че е доста решителна и то в помещение като банята при липса на дрехи.

А недей така Joy

# 192
Дона, сигурна ли си, че Пенев е доста симпатичен, а не Владов? Grinning

Как е попаднала, Мириел го е казала много хубаво. Плюс, че все пак й е симпатичен, нали.

Оффффффф, тия двамата все не мога да ги оправя кой кой е:D Да, Владов имах предвид Wink

Хич не ми харесва този Марио, хич....ама......това все едно не съм го казала....сцената довечера изглежда много хот. А това "наблизо, гол и изкъпан" е в десятката Grinning Grinning

# 193
Дона, ама актьора или героя? Ако е актьора, ясно, но ако е героя, ми е любопитно защо. Simple Smile

# 194
Да гледам  на телефона е мъка. Малкият прилича на птицечофка ,а е и наглец. Брат му се бори за него ,а лекето ще пуши. Май няма да стане нищо довечера с Баткото,той ще спре. Само ще се помиришат и ще хлътнат един по друг .
Дребният може да обикаля около тях и да дрънка с дрънкалка .
Вергов ИЗОБЩО не ми липсва !!!

Общи условия

Активация на акаунт