Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 828
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Ето разширеното промо за довечера, за който не го е видял Simple Smile

https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/923428?autostart=true

# 541
  • София
Естествено, че който бива проверяван няма да гледа с добро око на проверяващия го. Това е общовалидно, не само за филма.
Друг е въпросът, че според мен това е добър начин за проверка на екипа. При все, че и не ги познава. Все пак проверката е висша форма на доверие, са казали хората.
И това, че се е държала нагло и надуто, може да е било съвсем тенденциозно, за да види как овладяват такива ситуации.

Така е, но те се държаха супер професионално, а тя пред Захариев обяви, че им пише 2. Което значи, че нещо в критериите и за проверка куца.

# 542
Ето разширеното промо за довечера, за който не го е видял Simple Smile

https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/923428?autostart=true

Харесва ми, че епизодът ще е фокусиран върху нея - да я опознаем малко. Очевидно не е ролкова хард, за колко се представя, чакам да започнат да й омекват колената от Тасев Joy

# 543
Така е, но те се държаха супер професионално, а тя пред Захариев обяви, че им пише 2. Което значи, че нещо в критериите и за проверка куца.
Именно. Те показаха не само професионално отношение, но и грижа и уважение към пациента. Без да го натоварват с излишни изследвания. Но от друга страна момичето ще се старае да свърши работа. Лошото е, че и тя, а и Банков предният сезон, идват с идеята, че знаят всичко, а останалите са полуидиоти, на които трябва да бъде заповядвано и те само да козируват. Бившият директор сравнително бързичко разбра, че е добре да се кооперира с тях, а не да се конфронтира. Да видим на Ина колко време ще ѝ отнеме, докато разбере, че заедно с лекарите в болницата могат да оправят нещата.
Иначе, че нашите доктори са бурсуци и ще ѝ вгорчат живота, то е ясно. Още от промото знаем, че девойката ще залитне, защото Тасев ще трябва да я хваща, все пак Grinning Но пък ще е интересно да видим как ще се дърлят Тасев и Фотева преди да установят, че са привлечени един от друг Grinning Изобщо, този сезон събирането на новите двойки ще е под надслов "С ръфане към любов" Joy

# 544
Хахахахах може ли да си говорим на български? 😀 опасна е тази Кръстева ✌

Забравих да кажа вчера, много ми стана мъчно за Магда, в предния сезон не я съжалявах толкова, защото сама се насади в тази каша. И сега въпреки, че видя какъв е Васко, отново му  се довери и така хубаво се забатачи.... но уцелиха най-слабото й място - Коко Sad

Ина Фотева приема болницата като магазин - целта е повече хора да похарчат повече пари. При проверката очакваше, че те ще я надушат, че е богата и ще я вземат за касичка. Пък те едни примерни докторчета, по касата работят и допълнителни изследвания не правят 😂

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 15:22 от Ванилия"

# 545
Анна, много ясно, че критериите са й други. Тя е финансовият директор, интересуват я приходите на болницата. А те не я насърчиха да влезе в допълнителен разход.

# 546
Мира, то е така, нормално е да я интересуват приходите, ама тя болницата преди да я източат, си функционираше чудесно и без да се чудят как да цоцат допълнително пациентите Grinning

Нека видим, разбира се, какви промени ще иска да въведе. На мен лично, това, че е сложила някоя друга свещичка, не ми е проблем, няма нужда да подскачат толкова Grinning
Ма те и срещу Ковачев скачат, дето не прави нищо друго, освен кротко да си върши работата в спешното. Такива са си, подскачащи Grinning

# 547
Добре започва новият сезон, и трите епизода до сега ми бяха много интересни. Новите добре се включват, измислили са интересни завръзки и около старите герои. Единственото засега историята около бебето на Мазови не ми е много интересна, но тази Ваня ми е доста неприятна и това допринася. Предполагам ще развали доста отношенията между Лора и Стефан, а те са доста приятна двойка.
На Стаменова и Тасев също интересни неща им предстоят и всъщност включването на нови лица се оказва много освежаващо за сериала, историите около старите герои сякаш се бяха изтъркали вече.

# 548

Ма те и срещу Ковачев скачат, дето не прави нищо друго, освен кротко да си върши работата в спешното. Такива са си, подскачащи Grinning

Добре, че Ковачев си има верен фен в лицето на нашата Fairy да го защитава Kissing Heart
Скачането срещу него мисля е и на друго ниво - пак им спуснаха някакъв отгоре, вместо да назначат някой от работещите в момента (които доста драпат за постове - като тъпака Пенев). Както виждаш, в момента не скачат срещу Захариев, зЩото е един от тях

# 549
Хаха, Дона, ами пич е човекът, не намирам причина да не го харесвам Wink Готин е, смел е, решителен е, освен това е много директен и същевременно не се отнася с неуважение към останалите. Освен това, те са му сърдити, че е спуснат отгоре, обаче реално не Фотев е този, който реши да го назначи за шеф. Фотев каза, че иска да работи в болницата. Захариев, за да се презастрахова, че ще приеме предложението, му предложи света. Така че да се сърдят на Захариев. А и Владов му го каза на Пенев - да се беше той хвърлил в горящата кола Grinning

Мириел ми липсва да изтълкува сцената пред асансьора, но според мен на Марио му стана криво от реакцията на Огнянова. Като тя си тръгна и той я гледаше, направо го чувах как наум си казва "кучка" Joy

А Зорница ми е много интересно как се държи като студенокръвна, обаче от време на време се появява нейния типичен поглед в стил "наранена кошута" Grinning

# 550
"Парашутистите" не ги гледат с добро око, сега Марио им е крив, защото смятат, че ще е с привилегии заради спасяването на сина и внука на Фотев. Ина  я мислят за щерка на Фотев, разглезено момиченце, което ще им се прави на шефка, а те такива не харесват Joy и затова са все с рогата напред.

# 551
Ти да видиш като разберат, че му е жена на тая крехка възраст...селските клюкарки направо ще полудеят Grinning

Дона, още не съм чула от твоя страна хвалебствени слова за твоя Тони и диагностицирането на детето в стил "д-р Хаус" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 552
Хаха, Дона, ами пич е човекът, не намирам причина да не го харесвам Wink Готин е, смел е, решителен е, освен това е много директен и същевременно не се отнася с неуважение към останалите. Освен това, те са му сърдити, че е спуснат отгоре, обаче реално не Фотев е този, който реши да го назначи за шеф. Фотев каза, че иска да работи в болницата. Захариев, за да се презастрахова, че ще приеме предложението, му предложи света. Така че да се сърдят на Захариев. А и Владов му го каза на Пенев - да се беше той хвърлил в горящата кола Grinning

Мириел ми липсва да изтълкува сцената пред асансьора, но според мен на Марио му стана криво от реакцията на Огнянова. Като тя си тръгна и той я гледаше, направо го чувах как наум си казва "кучка" Joy

А Зорница ми е много интересно как се държи като студенокръвна, обаче от време на време се появява нейния типичен поглед в стил "наранена кошута" Grinning
Много ме изкефи как го потупа и му каза "Честит първи работен ден колега." или нещо от сорта беше. Grinning

# 553
О, това ще е най-горещата клюка в болницата Joy
От синопсиса:
"Срещата на Огнянова и Тони е минала повече от добре, но Марио няма да бъде доволен от този факт. Как ще опита да саботира разбирателството между двамата?" 

Ще го играе подмолно, одобрявам Grinning

# 554
Яница, той както си мислеше, че има контрол над ситуацията, така изведнъж го изпусна. Grinning По същия начин беше и на стълбището. Изобщо, ще има як спаринг, което предполага забавни ситуации.

Майче, и аз одобрявам Grinning Дали Батко няма да реши да сваля Огнянова само и само да я откъсне от Малкия и без да иска да вземе да се влюби? Joy

Общи условия

Активация на акаунт